Loodgieter Uden

Doet uw verwarming het niet meer? Is er een probleem met het sanitair? Of vermoedt u dat er een lekkage is ontstaan in de leidingen van de douche? Bij al deze problemen en meer kan een loodgieter u van dienst zijn. Bent u op zoek naar een erkend loodgietersbedrijf uit Uden, waarvan de medewerkers u snel en vakkundig kunnen helpen? Dan bent u bij Loodgieter Nu aan het juiste adres. Wij zorgen graag voor de reparatie, installatie of het onderhoud van uw cv-ketel of sanitair tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, wij zijn u graag van dienst!

Loodgieter Uden

Contactformulier

Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Bel met een loodgietersbedrijf Uden

Vakman met 24uurs service

Wanneer uw toilet verstopt raakt, of als de er plotseling een lekkage ontstaat bij de cv-ketel, dan wilt u natuurlijk zo spoedig mogelijk geholpen worden. Wij hebben daarom een 24uurs service in het leven geroepen. Dit betekent dat er ongeacht het uur van de dag, er altijd een ervaren loodgieter van een loodgietersbedrijf uit de regio Uden bij u kan zijn, om de storing te verhelpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier, en geef hierbij dat het om een spoedklus gaat. Desgewenst kunnen wij binnen het half uur bij u zijn. Wij helpen u met alle plezier!

Allround loodgietersbedrijf

Een loodgieter uit een allround loodgietersbedrijf uit Uden kan u met een grote verscheidenheid aan klussen ondersteunen. In het onderstaande lijstje ziet u de meest voorkomende klussen. Waar wij u echter ook bij helpen, wij garanderen dat dit snel en vakkundig gebeurt.

 • Opsporen en oplossen van een lekkage
 • Ontstoppen van afvoer, gootsteen, wc, riool
 • Onderhoud, installatie en reparatie van verwarming en sanitair

Lekkage

Een lekkage kan op verschillende manieren ontstaan. Zo kan een lekkage van de waterleidingen veroorzaakt worden door slijtage en langdurig gebruik, maar ontstaan daklekkages over het algemeen door de invloed van weer en wind. Afhankelijk van de oorzaak en de locatie van de lekkage gebruiken wij diverse technieken om deze op te sporen en te verhelpen. Hebt u het vermoeden dat er een lekkage is ontstaan? Dan is het zaak om de oorzaak zo snel mogelijk te achterhalen. Zo voorkomt u schimmels, houtrot en andere vochtproblemen.

Snel en vakkundig geholpen

Schakelt u een loodgieter uit ons bedrijf in Uden in? Dan weet u zeker dat u snel en vakkundig geholpen wordt. Al onze professionals zijn namelijk uitstekend gediplomeerd en hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers regelmatig bijgeschoold worden, opdat zij de klus altijd met behulp van de meest geavanceerde methoden kunnen uitvoeren.

Dakgoot lekkage Uden

Dakdekker

Wanneer u een loodgietersbedrijf inschakelt voor het verhelpen van een lek, dan kunt u niet alleen worden bijgestaan door een loodgieter. Menig erkend bedrijf heeft tevens een dakdekker in dienst, die in het geval van een daklekkage kan worden ingeschakeld. Een dakdekker kan niet alleen een lekkage oplossen, maar u tevens bijstaan bij het onderhoud van de dakbedekking en andere dakwerken.

Badkamer verbouwen

Sanitair

In de Nederlandse huishoudens wordt het sanitair over het algemeen veel gebruikt. Dit betekent dat het na verloop van tijd mogelijk is dat de leidingen en het sanitair zelf slijtage oplopen. Dit kan leiden tot verstoppingen, of zelfs lekkages. Door het sanitair goed te onderhouden, is het mogelijk dergelijke problemen te voorkomen. Desgewenst kan een loodgieter u hierbij ondersteunen of u van advies voorzien.

Toilet verstopping Uden

WC verstopt

Is uw wc verstopt geraakt? Het is mogelijk om deze zelf te ontstoppen met behulp van een eenvoudig ontstoppingsmiddel zoals een standaard plopper, kledinghanger of chemische ontstopper. Wij adviseren om altijd eerst de meest standaard huis- tuin- en keukenmiddeltjes te gebruiken. Deze hebben geen nadelig effect op het materiaal of het milieu en werken over het algemeen afdoende.

Riolering

Riolering

Zoals gezegd kan een loodgieter uit een erkend loodgietersbedrijf diverse taken voor u oppakken. Eén daarvan is het onderhouden van de riolering. Door uw riool van het juiste onderhoud te voorzien voorkomt u dat er een verstopping ontstaat, en bent u ook een eventuele lekkages voor. Om zeker te weten welk onderhoud er moet worden uitgevoerd, maken steeds meer loodgieters gebruik van camera-inspectie voordat zij met de klus beginnen.

Centrale verwarming Uden

CV-service

Hebt u het vermoeden dat uw verwarming niet meer optimaal werkt? Het kan zijn dat een onderdeel is versleten. Een ervaren verwarmingsspecialist uit Uden kan de hele cv-ketel voor u controleren en desgewenst het betreffende onderdeel repareren of vervangen. Om de kwaliteit van de cv-ketel te garanderen dient u ook zelf enig onderhoud uit te voeren. Voorbeelden hiervan zijn het bijvullen van de waterdruk en het ontluchten van de radiatoren.

Loodgietersbedrijf Uden

Installatie

Wordt het tijd om uw douche te vervangen, of is uw cv-ketel aan vervanging toe? Dan raden wij aan om een loodgieter in te schakelen voor de installatie van het apparaat. Wij zorgen ervoor dat de installatie en tegen hoge kwaliteit wordt afgehandeld, zodat u spoedig weer van optimaal wooncomfort geniet. Laat u ons de installatie uitvoeren? Dan bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap!

Lekdetectie technieken

Lekdetectie

Het opsporen van lekkages kan zeer eenvoudig zijn. Zo spoort u zelf een lekkage in de douche op met behulp van een aardappelmesje en schroevendraaier. Andere vormen van lekkage zijn echter moeilijker op te sporen. Zo is het vaak lastig om de exacte locatie van een daklekkage of lek van de waterleiding te achterhalen. Hiervoor raden wij aan een loodgieter uit Uden in te schakelen. De medewerkers van menig loodgietersbedrijf maken gebruik van geavanceerde technieken op het gebied van lekdetectie. Voorbeelden zijn rookgasdetectie, thermografie, camera-inspectie en ultrasone lekdetectie. Al deze vormen van lekdetectie vereisen weinig hak- en breekwerk, waardoor u maar korte tijd overlast ondervindt van de klus. Wij bieden u desgewenst graag meer informatie over de mogelijkheden.

Toilet ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Een loodgietersbedrijf wordt ook wel aangeduid met de term ontstoppingsbedrijf. Dit komt doordat een loodgieter over het algemeen het meest bezig is met het ontstoppen van rioleringen, afvoeren, en gootstenen. Het is desondanks heel goed mogelijk om zelf uw toilet of afvoer te ontstoppen. Maak hiervoor gebruik van één van de beproefde huis- tuin- en keukenmiddelen zoals soda en azijn, koffiedik, een kledinghanger of standaard ontstopper. Hebben deze middelen geen effect? Dan kunt u alsnog een loodgieter uit Uden inschakelen. Deze zal met behulp van speciale gereedschappen zoals een ontstoppingsveer of hoge waterdruk de leidingen ontstoppen. Wij garanderen dat wanneer u een loodgieter inschakelt voor het ontstoppen van uw sanitair, u binnen korte tijd weer geniet van een optimaal wooncomfort.

zelf lekkage verhelpen

Zelf lekkage opsporen

In en om huis kunnen er verschillende lekkages optreden, variërend van minieme gaatjes in de waterleiding tot overstromingen door verstopping. Het opsporen van een lekkage is daarom soms heel eenvoudig, en kan in andere gevallen geavanceerde technieken voor lekdetectie vereisen. Vermoedt u dat er in de douche sprake is van lekkage, en wilt u geld besparen op de kosten voor het opsporen daarvan? Probeer dan eerst zelf eens de oorzaak van het lek te achterhalen. Om u bij deze klus te helpen hebben onze loodgieters een speciaal stappenplan voor u opgesteld. Met dit stappenplan zal in de meeste gevallen het lek snel gevonden worden.

 • Stap 1. Controleer alle zichtbare waterleidingen en afvoeren. Ziet u ergens condensdruppels of schimmel? Dan is het waarschijnlijk dat hier het lek zich bevindt, of het water in ieder geval naar toe loopt.
 • Stap 2. Ga alle tegels bij langs. Klop op het oppervlak om te achterhalen of er ergens teveel ruimte achter de tegels zit.
 • Stap 3. Controleer de voegen en kitranden. Dit doet u door deze lichtjes te schrapen met een aardappelschilmesje. Wanneer de voegen of kitranden brokkelen dan komt dat doordat deze te vochtig zijn.
 • Stap 4. Kijk of de kranen en rozetten op de juiste wijze zijn aangesloten. Draai ze indien nodig verder vast om zo een eventueel lek te stoppen.
 • Stap 5. Neem contact op met een erkend loodgieter als u na deze stappen nog steeds de oorzaak van de lekkage niet hebt achterhaald.

Zelf kraan vervangen

Kranen gaan ongeveer 15 jaar mee voordat het noodzakelijk wordt om deze te vervangen. Het vervangen is bovendien alleen nodig wanneer er sprake is van verkalking of van voortdurend waterverlies. Kiest u ervoor om zelf de kraan te vervangen? Hou er dan rekening mee dat u eerst de hoofdkraan moet afsluiten en de kranen leeg moet laten lopen. Kijk daarnaast goed naar de afmetingen van de oude en nieuwe kraan. Wij adviseren om gebruik te maken van een kraan met exact dezelfde afmetingen om problemen als lekkages te voorkomen. Is de vernieuwde keukenkraan toch van een andere afmeting? Houdt er dan rekening mee dat ook de knelkoppelingen vervangen moeten worden. Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten in Uden.

Zelf wasmachine aansluiten

Het aansluiten van de wasmachine wordt door veel mensen gezien als een zeer ingewikkelde klus, met name ook doordat de wasmachine een zeer zwaar apparaat is. Wanneer u echter genoeg mankracht heeft om de wasmachine op zijn plek te zetten, dan is het aansluiten verder niet ingewikkeld. Er zijn bij de installatie wel een aantal zaken waar u aandacht aan dient te besteden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u een lekbak onder het apparaat plaatst om wateroverlast te voorkomen. Kijk bovendien goed naar de lengte van de afvoerslang. Wanneer deze te kort is en niet ver genoeg in de afvoerbuis gestopt kan worden, dan zal er tijdens het wassen lekkage optreden. Wij adviseren om een afvoerbuis te kiezen die minimaal 60 centimeter boven de vloer uitsteekt.

Zelf afvoer ontstoppen

Een derde klus op het gebied van de loodgieterswerken die u zelf kunt uitvoeren is het ontstoppen van de afvoer. Het ontstoppen van de afvoer is een klus die uit verschillende elementen ontstaat, die u na elkaar kunt uitvoeren wanneer de vorige stap geen effect had. In onderstaand overzicht vindt u een aantal van de zaken die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw afvoer wordt ontstopt.

 • Stap 1. Probeer met een plopper het vuil in de afvoerbuis los te trekken en omhoog te halen. Een plopper gebruikt u op de goede wijze wanneer deze tijdens het proces niet losraak van de gootsteen bodem.
 • Stap 2. Spoel een mengsel van soda en azijn door de afvoer. Alternatieven zijn goedkope cola of koffiedik met heet water. Deze middelen zorgen ervoor dat aangekoekt vuil oplost, en door de afvoer gespoeld wordt.
 • Stap 3. Schroef de sifon los, en reinig deze met behulp van een standaard reinigingsmiddel. Eventueel kunt u dan tevens met een borstel of stok de afvoer doorprikken.
 • Stap 4. Gebruik tot slot een ontstoppingsveer wanneer de andere methoden geen effect hadden. De ontstoppingsveer kunt u huren bij een bouwmarkt. Lees hierbij goed hoe u het apparaat moet gebruiken. Zo voorkomt u dat de afvoer verder beschadigt.
zelf douchekraan installeren Uden
Loodgieter offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de diensten die wij voor u uit kunnen voeren? Of hebt u vragen over de kosten die aan de hulp van onze 24uurs loodgietersservice zitten verbonden? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen snel een antwoord geven op uw vragen, en sturen u desgewenst een vrijblijvende offerte toe van een loodgietersbedrijf uit de regio Uden. Vul hiervoor uw wensen in op het webformulier. De toegestuurde offerte kunt u gemakkelijk en snel zelf vergelijken op basis van prijzen en kwaliteit.

Direct Contact

Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvend contact!
Direct Contact

Werkgebied

Klantervaringen

Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
Jesper van Kommer, Uden
Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
Daan Koopmans, Uden
Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
Brigitte van Loon, Uden
De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
A. Overberg , Uden
We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
M. De Wacht, Uden

Landelijke dekking

De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Uden. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

Missie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

Vestigingen

Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

Wij leveren nagenoeg alle merken