Loodgieter Uden

Bij veel van de klussen waar een loodgieter voor moet worden ingeschakeld gaat het om een spoedklus. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een loodgietersbedrijf terecht voor het verhelpen van een dak lekkage, of een lekkage in de vloerverwarming. Andere klussen waarbij een loodgieter u van dienst kan zijn, zijn het oplossen van storingen in de CV-ketel, de installatie van sanitair en verwarming, of het ontstoppen van een toilet of waterleiding. Bij Loodgieter-nu Uden bent u aan het juiste adres voor direct contact met een loodgietersbedrijf uit uw regio.

Loodgietersbedrijf Uden

Contactformulier

Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Terugbellen loodgietersbedrijf Uden

Vakman met 24 uursservice

Is tijdens een hevige regenbui plotseling lekkage ontstaan bij uw dakraam of dakkapel? Dan is het van belang zo snel mogelijk een loodgieter uit Uden in te schakelen om de lekkage te verhelpen. Ook bij een verstopte riolering of problemen met de verwarming raden wij direct contact met een loodgietersbedrijf aan. Daarom hebben wij een 24uurs loodgieter service in het leven geroepen. Dit betekent dat u ongeacht het uur van de dag in verbinding kunt komen met een loodgieter uit de regio Uden, die binnen een half uur bij u op de stoep kan staan.

Allround loodgietersbedrijf

Elk loodgietersbedrijf uit Uden dat zich bij ons heeft aangesloten biedt een allround service aan. Daarnaast moet elk bedrijf aan diverse voorwaarden voldoen. Zo garanderen wij een hoge kwaliteit van de werkzaamheden, ervaren vakmannen en een uitstekende klanttevredenheid. Een loodgieter uit ons netwerk helpt u onder andere met problemen op het gebied van:

 • Centrale verwarming en vloerverwarming
 • Installatie, onderhoud en reparatie
 • Lekkage, verstopping, riolering en sanitair

Lekkage

Een lekkage kan leiden tot verschillende problemen zoals houtrot, schimmel en vochtplekken in plafond of wanden en kan op diverse manieren ontstaan. Denk hierbij onder andere aan slijtage van de waterleidingen, of een kleine beschadiging aan het dak. Wat de reden ook is, een lekkage moet snel en vakkundig worden verholpen. Elke loodgieter uit Uden maakt hiervoor gebruik van innovatieve technieken en het beste gereedschap. Zo geniet u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort.

Snel en vakkundig geholpen

Vult u ons contactformulier in? Dan garanderen wij dat u snel en vakkundig door één van de medewerkers van een loodgietersbedrijf uit Uden zult worden geholpen. Hebt u nog vragen over onze werkwijze of kosten voor de service? Aarzel ook dan niet om het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!

Dakdekker in Uden

Dakdekker

Bij menig loodgietersbedrijf uit Uden is een ervaren dakdekker in dienst. Deze kan niet alleen lekkages verhelpen, maar is u eveneens graag van dienst bij het controleren van uw dak op eventuele beschadigingen of het herstellen van de dakbedekking. Wij garanderen dat elke dakdekker uit ons netwerk een ruime ervaring heeft in de dakwerken en u dan ook snel en vakkundig kan ondersteunen.

Sanitair installeren Uden

Sanitair

Onder sanitair worden alle op de waterleiding aangesloten producten uit de badkamer verstaan. Medewerkers van een loodgietersbedrijf in Uden kunnen u adviseren over de aanschaf van nieuw sanitair, of geven tips voor het installeren van een toilet. Ook voor de reparatie van het sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Is het sanitair ouder dan 20 jaar? Dan is een vervanging wenselijk in verband met het waterverbruik.

WC verstopt Uden

WC verstopt

Eén van de meest voorkomende loodgietersklussen is het ontstoppen van een toilet. Het ontstoppen van de WC kan met behulp van diverse technieken. De meest effectieve techniek is een standaard plopper of ontstoppingsveer. Ook waterdruk of een chemisch ontstoppingsmiddel kunnen effectief zijn. Wanneer dit niet werkt, dan zult u een loodgieter moeten inschakelen voor het verhelpen van de verstopping.

Riolering in Uden

Riolering

Het komt niet vaak voor, maar door veelvuldig gebruik kan het zijn dat uw riolering slijt. Dit leidt tot stankoverlast, lekkage en andere problemen. Met behulp van camera-inspectie kan een loodgieter uw riolering controleren op beschadigingen en verstoppingen. Is er een probleem geconstateerd dan kan de vakman dit voor u oplossen. Deze vorm van detectie kunnen wij tevens preventief inzetten.

CV service Uden

CV-service

Menig loodgietersbedrijf uit Uden biedt een uitstekende CV-service aan. Hebt u de verwarming al bijgevuld, de handleiding gecontroleerd op foutcodes en de radiatoren ontlucht, maar vertoont uw ketel nog steeds een storing? Stel u dan snel in verbinding met een loodgieter. Vaak is met een eenvoudige handeling de storing verholpen, waardoor u weer snel warm water en een aangename temperatuur in huis heeft.

Loodgieter Uden

Installatie

Veel mensen weten niet dat het tevens mogelijk is een loodgieter in te schakelen voor onder meer de installatie van sanitair, vloerverwarmingen of een nieuwe rioleringsbuis. Wij helpen u hierbij echter met alle plezier. Of het nu gaat om de installatie van een volledig nieuwe badkamer, of het laatste deel van een CV-ketel installatie, wij zorgen ervoor dat de klus vakkundig wordt uitgevoerd.

Ultrasone lekdetectie

Lekdetectie

Het opsporen van lekkages is een taak die u eventueel zelf uit zou kunnen voeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een lek in de douche op te sporen met behulp van een aardappelmesje en schroevendraaier. Andere lekkages zoals een daklekkage zijn lastiger te detecteren. Wij raden aan om daarvoor ook contact op te nemen met een erkend loodgieter van een loodgietersbedrijf uit Uden. Een loodgieter heeft vele technieken voor lekdetectie ter zijn beschikking. Zo is het voor het opsporen van daklekkages rookgasdetectie geschikt, en sporen wij lekkages in leidingen op met ultrasone lekdetectie. Het voordeel van de geavanceerde lekdetectie technieken is dat deze geen hak- en breekwerk vereisen. U bent dus snel van het probleem afgeholpen.

Erkend ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf

Waar u voor het verhelpen van een lekkage het beste contact op kunt nemen met een loodgietersbedrijf, is er voor het ontstoppen van het riool of de afvoer menig ontstoppingsbedrijf in Uden actief. Wanneer huis- tuin- en keukenmiddelen zoals soda en azijn of koffiedik niet voldoende zijn om een verstopping op te lossen, kunnen de medewerkers van een erkend ontstoppingsbedrijf de klus met behulp van speciale methoden afronden. Onze specialisten zullen het riool ontstoppen gebruik makend van waterdruk of van een speciale ontstoppingsveer. Doordat zij de meest nieuwe methoden inzetten, zult u weinig overlast ondervinden van het werk. Zodoende is er weinig hak- en breekwerk nodig is voor het ontstoppen van de afvoer of het riool.

lekkage verhelpen Uden

Zelf lekkage opsporen

Wanneer er sprake is van een lekkage in en om huis, dan is het in veel gevallen duidelijk waar het lek zich bevindt. Het kan echter ook zijn dat u geen idee heeft waar de vochtplekken en schimmel in de douche vandaan komen. In dat geval is het handig om het onderstaande stappenplan te volgen. Dankzij dit stappenplan worden in ieder geval vele zaken uitgesloten, en kunt u achterhalen waar de vochtproblemen hoogstwaarschijnlijk vandaan komen. Vindt u op deze manier het lek niet, dan moeten er meer professionele methode van lekdetectie worden ingezet, zoals thermografie of ultrasone detectie.

 • Stap 1. Tik op de tegels in de badkamer. Als een tegel hol klinkt of los zit, dan is dit waarschijnlijk het gevolg van vocht achter de muur.
 • Stap 2. Controleer de voegen en kitranden. Dit kan met behulp van een aardappelschilmesje. Afbrokkelende voegen zijn een indicatie van vochtproblemen.
 • Stap 3. Check tot slot de rozetten en douchekraan. Deze dienen stevig aan de muur verbonden te zitten, en goed op de waterleiding aangesloten.

Zelf kraan vervangen

Een tweede klus waarvoor u niet perse de hulp van een erkend loodgieter hoeft in te schakelen is het vervangen van een douchekraan. Wilt u zelf de keukenkraan vervangen? Dan zijn er een aantal zaken waar u op dient te letten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om eerst de hoofdkraan uit te zetten en alle kranen te laten lopen totdat er geen water meer uit komt. Voor het plaatsen van een nieuwe kraan adviseren wij bovendien om teflontape te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de aanvoerslang stevig aan de waterleiding wordt bevestigd. Een derde tip die wij u mee willen geven is dat voor de meeste kranen de linkerbuis de buis voor het warm water is. Wilt u de douchekraan vervangen? Ook dat is mogelijk. Bent u echter van plan om de standaard mengkraan te vervangen door een thermostaatkraan? Schakel dan de hulp van een ervaren loodgieter uit ons netwerk in Uden in. Deze is u met alle plezier van dienst.

Zelf afvoer ontstoppen

Wanneer u merkt dat de wastafel moeilijker doorloopt maar hier niet direct een verandering in brengt, dan kan het gebeuren dat een eenvoudige oplossing niet meer werkt, en dat er een professional voor het werk moet worden ingezet. Middelen die effectief zijn bij een eerste aanduiding van verstopping zijn het spoelen van de gootsteen met een mengsel van soda en azijn. Ook het doorspoelen van koffiedik of goedkope cola kan een reinigend effect hebben. Een tweede oplossing bij verstopping is het reinigen van de sifon. Schroef deze los en reinig de verschillende onderdelen. Zorg dat u elke rubberen ring bij het in elkaar zetten weer op de juiste plek zet, om lekkage te voorkomen. Wanneer u ervoor kiest om de sifon te reinigen dan kunt u tevens een deel van de afvoer reinigen waar u dan wel bij kunt, maar anders niet. Gebruik een borstel of een stokje om overtollig vuil te verwijderen.

Zelf wasmachine aansluiten

Regelmatig krijgen de medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Uden de vraag of zij een klant kunnen helpen bij het aansluiten van de wasmachine. Hoewel wij u natuurlijk met alle plezier van dienst zijn, is het aansluiten van de wasmachine geen ingewikkelde klus. Bent u net verhuisd of hebt u een nieuw apparaat besteld? Bespaar dan op de kosten door deze zelf aan te sluiten met ons handige stappenplan.

 • Stap 1. Verwijder indien nodig alle verpakkingsmaterialen, deze zullen alleen maar in de weg liggen.
 • Stap 2. Prepareer de wasmachine: plaats deze zo dicht mogelijk bij de plek waar hij moet komen te staan en haal eventuele verhuisschroeven uit de trommel.
 • Stap 3. Plaats desgewenst een lekbak of trilmat op de plaats van de wasmachine.
 • Stap 4. Sluit de watertoevoer aan. De slang voor de watertoevoer zit rechts boven aan de achterzijde van de wasmachine, en is hier al aangemonteerd. Zet het andere uiteinde van deze aanvoerslang op de waterkraan en schroef deze vast. Schakel op voorhand wel eerst de kraan uit.
wasmachine aansluiten Uden
 • Stap 5. Sluit de afvoerslang aan. De afvoerslang is waarschijnlijk met de machine meegeleverd, maar kan bij een te korte lengte ook los aangeschaft worden. De meeste bouwmarkten bieden afvoerslangen in vele soorten en maten aan. De afvoerslang kan los in de afvoerbuis worden gehangen. Zorg voor voldoende lengte in de afvoerbuis om lekkages en andere vochtproblemen te voorkomen.
Vrijblijvende offertes

Vrijblijvende offerte

Hebt u met spoed een loodgieter nodig? Ondervindt u problemen met de verwarming? Of zoekt u een dakdekker die u kan ondersteunen bij het onderhoud van uw dakgoten en regenpijpen? Bij Loodgieter Nu bent u aan het juiste adres. Vul bij het contactformulier zo exact mogelijk uw wensen in, en wij beantwoorden uw hulpvraag binnen korte tijd. Desgewenst kunnen wij u ook een geheel gratis en vrijblijvende offerte toesturen. Vergelijk onze prijzen en aanbod met die van andere loodgieters, en kijk hoeveel voordeel een samenwerking met ons oplevert. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Direct Contact

Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvend contact!
Direct Contact

Werkgebied

Klantervaringen

Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
Jesper van Kommer, Uden
Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
Daan Koopmans, Uden
Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
Brigitte van Loon, Uden
De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
A. Overberg , Uden
We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
M. De Wacht, Uden

Landelijke dekking

De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Uden. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

Missie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

Vestigingen

Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

Wij leveren nagenoeg alle merken