Loodgieter Zeeland

loodgieter Zeeland
In en om huis zijn er heel wat klusjes waarbij u de hulp van een loodgieter kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het opsporen van lekkage, maar ook aan de installatie van sanitair of het vervangen van een rioleringsbuis. Bent u op zoek naar een erkend loodgietersbedrijf uit Zeeland voor één van de vele klussen op het gebied van loodgieterswerk aan uw riolering? Dan bent u bij de specialisten uit ons netwerk aan het juiste adres. Via het offerteformulier vraagt u eenvoudig en snel een aantal vrijblijvende offertes aan die u vervolgens zelf vergelijkt op prijs en aanbod. Of laat een terugbelverzoek achter.

Spoedklus? 24-uurs service

Wanneer er sprake is van een verstopping van het riool of de afvoer, dan is het zaak om zo spoedig mogelijk de leidingen te ontstoppen. Lukt dit zelf niet? Dan hebt u hiervoor de hulp van een erkend vakman nodig. In samenwerking met diverse loodgietersbedrijven uit Zeeland hebben wij daarom een 24uurs service opgezet. Dit betekent dat er altijd met spoed een erkend loodgieter bij u op de stoep kan staan voor lekdetectie of het ontstoppen van de riolering. Dankzij deze spoed service worden ergere problemen zoals grote waterlekkage of beschadigingen aan de afvoerbuizen voorkomen. Wij garanderen dat u spoedig weer van een optimaal wooncomfort geniet.

Offerteformulier

  Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
  Voor- en achternaam (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats(*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw emailadres (*)

  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend

  Terugbelverzoek

  Werkzaamheden van een loodgietersbedrijf

  Wie gebruik maakt van onze service is verzekerd van vakkundige hulp door een loodgietersbedrijf uit de regio. Elke loodgieter die zich bij ons heeft aangesloten heeft een allround ervaring binnen het vakgebied en kan dan ook diverse klussen voor u uitvoeren. In het onderstaande overzicht vindt u een aantal van de taken die zij uitvoeren.

  • Lekdetectie
  • Ontstoppen van riolering en afvoer
  • Installatie en onderhoud van sanitair
  • Herstellen daklekkage

  Snelle en vakkundig hulp

  De inzet van een loodgieter uit een loodgietersbedrijf in Zeeland is gegarandeerd snel en vakkundig. Wat het probleem bij uw woning of bedrijfspand ook is, wij verzekeren u ervan dat dit met spoed verholpen wordt.

  Hebt u direct hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier. Wij helpen u graag, zorgen ervoor dat u een aantal vrijblijvende offertes toegestuurd krijgt.

  Lekkage?

  Lekkage is een veel voorkomend probleem en kan op diverse manieren ontstaan. Zo is een daklekkage één van de meest vervelende lekkages, die ontstaat door het verschuiven van de dakpannen of het scheuren van de dakbedekking. Ook een verstopping van het riool of een barst in de waterleiding kan zorgen voor flinke wateroverlast. Het opsporen van deze lekkages is zeer belangrijk, omdat hiermee andere vochtproblemen zoals houtrot en schimmelvorming worden voorkomen. Voor het opsporen van een lekkage maakt een loodgietersbedrijf uit Zeeland gebruik van diverse lekdetectie technieken. Alle lekdetectie methodes hebben het voordeel dat breekwerk zo veel mogelijk voorkomen wordt.

  Verstopping?

  Een verstopping van het toilet zorgt er voor dat u de wc tijdelijk niet kunt gebruik en een verstopte gootsteen brengt vervelende luchtjes met zich mee. In de meeste gevallen is het verhelpen van een verstopping relatief eenvoudig. Er zijn diverse huis-, tuin- en keukenmiddelen die wonderen doen in het geval van een verstopping. Zo heeft de combinatie van soda en schoonmaakazijn al vele huishoudens in Zeeland gered van een verstopping. In sommige gevallen lijkt niets de verstopping echter te verhelpen. In dit geval raden wij u aan contact op te nemen met een ontstoppingsbedrijf uit uw regio.

  daklekkage Zeeland

  Dakdekker

  Wij werken niet alleen samen met menig loodgieter, ook verschillende dakdekkers vormen onderdeel van ons netwerk. Hebt u last van lekkage bij het dak? Is er een probleem met de dakbedekking? Dan kan onze dakdekker hier een oplossing voor bieden. De dakproblemen zijn over het algemeen eenvoudig op te lossen en brengen relatief lage kosten met zich mee. Bekijk de checklist op de website van de Nederlandse Dakdekkers Associatie voor het vinden van een betrouwbare dakdekker.

  lekkage in Zeeland

  Daklekkage

  Een daklekkage is enorm vervelend voor elke huiseigenaar in Zeeland. Door de daklekkage ontstaan er vochtplekken en schimmelgroei, wat niet goed is voor uw gezondheid. Bovendien verslechtert de isolatiewaarde, waardoor uw stookkosten flink zullen stijgen. Om zo snel mogelijk weer te genieten van een goed geïsoleerd en waterdicht dak raden wij de hulp van een erkend dakdekker uit Zeeland aan. Dankzij een snelle reparatie bij een daklekkage bespaart u zichzelf veel ellende en extra kosten.

  sanitair Zeeland

  Sanitair

  In elke woning in Zeeland is de staat van het sanitair van belang. Niet alleen is het nodig dat uw gootsteen goed doorloopt, ook een juiste werking van de douche en het toilet is nodig.

  Het sanitair zal gemiddeld ongeveer 15 jaar meegaan voordat een reparatie of installatie nodig is. De installatie van het sanitair dient nauwkeurig te gebeuren voor een optimaal wooncomfort.

  Gratis offertes

  Op zoek naar een loodgietersbedrijf uit Zeeland?

  Vergelijk vrijblijvend offertes van meerdere bedrijven en bespaar tot 30%!
  Gratis offertes
  sanitair installeren

  Installatie van sanitair

  Bij het installeren van het sanitair is het belangrijk om op te letten dat dit op de juiste wijze gebeurt.

  Als dit niet het geval is, kan het voorkomen dat de waterdruk in de douche niet hoog genoeg is, of dat het water in de wasbak niet goed weg kan spoelen. Omdat u te maken heeft met diverse watertoevoer en -afvoeren is het verstandig om dit uit te besteden aan een vakman uit Zeeland.

  CV-service in Zeeland

  CV-service

  Een CV-ketel moet periodiek gecontroleerd worden door een erkend specialist. Hiervoor kunt u de cv-service van de specialist inschakelen. Deze zal dan het expansievat, de warmtewisselaar en vele andere onderdelen controleren op eventuele slijtage en andere beschadigingen. Zelf kunt u ook een deel van het onderhoud uitvoeren, zoals het ontluchten van de radiatoren of het bijvullen. Op deze manier weet u zeker dat u geniet van een aangename temperatuur in huis.

  CV onderhoud

  CV onderhoud

  Wist u dat een slecht onderhouden CV-ketel de kans op koolmonoxide vergiftiging vergroot? Alleen door uw CV periodiek te onderhouden weet u zeker dat de ketel naar behoren werkt. Wij raden u aan om het systeem jaarlijks te controleren en iedere twee jaar grondig te onderhouden. Het is mogelijk om hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten bij een installateur uit uw regio. Hij neemt dan zelf contact met u op als de CV-ketel aan een onderhoudsbeurt toe is.

  riolering

  Riolering

  Een loodgieter die voor ons bedrijf in Zeeland werkt kan u niet alleen ondersteunen bij de installatie of reparatie van sanitair.

  Ook de installatie van de riolering valt onder de werkzaamheden van een erkend loodgieter.

  Hebt u last van stank uit het riool, ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn.

  Met een camera wordt dan eerst gekeken waar het probleem in de riolering is ontstaan.

  riool verstopt?

  Riool ontstoppen

  Het verhelpen van een verstopping in de afvoer is eventueel zelf uit te voeren. Wanneer het riool verstopt zit, is dit echter een ander verhaal. Het riool is een complex systeem en als u geen ervaring heeft, dan is het aan te raden om een loodgieter uit Zeeland in te schakelen. De vakman kan de blokkade in het riool verhelpen, vaak met behulp van een hoge drukspuit.

  WC verstopt
  Is uw WC verstopt geraakt? Dan is het noodzakelijk om deze snel te ontstoppen. Het ontstoppen van een toilet gebeurt over het algemeen met behulp van waterdruk of een standaard plopper.

  Afvoer ontstoppen

  Wilt u zelf uw afvoer proberen te ontstoppen maar heeft u geen plopper in huis?

  U kunt deze zelf maken met behulp van enkel een plastic literfles. Knip hiervan ongeveer een centimeter van de onderkant af en plaats deze over de afvoer heen.

  Net als bij een plopper haalt u de fles een aantal keer op en neer met krachtige bewegingen, om zo de blokkade los te krijgen. Gaat het water bubbelen? Dat is een teken dat de blokkade loslaat.

  lekdetectie Zeeland

  Lekdetectie

  Lekkage is bij veel van onze klanten in Zeeland een vaak voorkomend probleem. Het kan hierbij gaan om een groot lek in de douchecabine, maar ook een klein lek in de waterleiding kan verschillende problemen geven. Het opsporen van de exacte locatie is zeer belangrijk voor een goede oplossing. Elke loodgieter uit ons netwerk maakt daarom gebruik van diverse technieken van lekdetectie. Voorbeelden hiervan zijn ultrasone lekdetectie, thermografie en rookgasdetectie. Bij ultrasone lekdetectie maakt het loodgietersbedrijf gebruik van ultrasone geluiden met behulp van een zender en een ontvanger. Door vanuit binnen een geluid uit te zenden, is het met een zender van buitenaf mogelijk om te achterhalen waar het lek aanwezig is. Thermografie werkt juist met infrarood. Met een warmtecamera worden warmteverschillen in beeld gebracht, waardoor de vakman in één oogopzicht kan zien waar het water uit de waterleiding lekt. Zo kunt u de leiding herstellen door alleen op deze plek breekwerk uit te voeren.

  ontstoppingsbedrijf Zeeland

  Ontstoppingsbedrijf

  Een loodgieter uit Zeeland kan ingezet worden voor een breed scala aan werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn het installeren van sanitair, het uitvoeren van een reparatie en het plegen van onderhoud. Toch wordt een loodgietersbedrijf nog het meest ingeschakeld voor het ontstoppen van de riolering of afvoer. Als het u ondanks de vele huis-, tuin- en keukenmiddelen niet lukt om verstoppingen te verhelpen, dan kan het loodgietersbedrijf gebruik maken van diverse methoden. Dankzij de jarenlange ervaring slaagt de loodgieter erin deze werkzaamheden uit te voeren zonder dat er schade ontstaat aan de riolering of afvoer. Wanneer er sprake is van een zeer verstopt onderdeel, dan kan het in principe noodzakelijk zijn om de verstopte buis te vervangen. Dit vraagt enorm veel tijd, kennis en ervaring en daarom is het verstandig om de klus uit te besteden aan een erkend loodgieter uit Zeeland. Neem vrijblijvend contact met op en vraag kosteloos een aantal offertes aan.

  CV ketel installeren

  Installatie CV-ketel

  Zoals gezegd kan een loodgieter uit ons loodgietersbedrijf u ondersteunen bij de installatie van het sanitair of het vervangen van een beschadigd onderdeel. De meest voorkomende redenen voor de noodzaak voor het vervangen van een onderdeel van het sanitair is lekkage. Bent u benieuwd naar de kosten voor installatie, reparatie of onderhoud? Vul dan het offerteformulier in. Wij helpen u graag verder.

  erkende CV-installateur Zeeland

  Erkende installateurs

  De kosten voor een nieuwe verwarmingsketel lopen aardig op, vele klanten denken dan ook te besparen door zelf de montage op zich te nemen. Toch raden wij u absoluut aan de installatie over te laten aan een erkend installateur. Wij werken samen met verschillende erkende installateurs uit Zeeland, zo is er altijd iemand beschikbaar. Door de offertes van een aantal vakmannen met elkaar te vergelijken weet u bovendien zeker dat u niets teveel betaalt.

  zelf lekkage verhelpen

  Zelf lekkage opsporen

  Het opsporen van lekkages wordt vaak gezien als een lastige taak. Dit komt met name doordat een lek in de waterleiding zeer lastig te vinden is, zelfs met speciale methoden voor lekdetectie. Het opsporen van een lekkage bij u in de douche hoeft echter niet lastig te zijn.

  Zo kunt u met behulp van een aardappelschilmesje al heel wat onderdelen van de douche controleren op eventuele lekkage. Ga altijd eerst de waterleidingen langs, om te kijken of hier condensvorming optreedt.

  Condens is een teken van een (beginnend) lek. Klop daarna op de wandtegels voor een controle op holle ruimtes achter de tegels, wat ook waterlekkage aanduidt. Met een aardappelschilmesje kunt u vervolgens langs de voegen schrapen.

  Wanneer deze afbrokkelen, dan betekent dit dat er teveel vocht bij de voegen is gekomen. Een laatste klus die u zelf kunt doen is het aandraaien van de rozetten en de kraan aansluitingen.

  Zelf kraan vervangen

  Is de kraan in uw keuken sterk verkalkt, en hebben pogingen om de kraan te ontkalken geen effect? Vervang dan uw kraan. Dit kunt u eenvoudig zelf doen, mits u over het juiste gereedschap beschikt. Hieronder vindt u een stappenplan om de installatie van uw keukenkraan te vergemakkelijken.

  • Stap 1. Voorbereiding. Zorg ervoor dat u een kraan aanschaft met een zelfde diameter en aansluiting als de vorige. Is dit niet het geval? Dan zult u het werkblad in de keuken moeten aanpassen, en is het waarschijnlijk ook nodig dat u andere knelkoppelingen aanschaft. Draai de hoofdkraan uit en laat alle kranen leeglopen voordat u aan de daadwerkelijke klus begint.
  • Stap 2. Vervangen kraan. Schroef de kraan los met een waterpomptang. Kijk ook goed naar de aan- en afvoerslangen. Deze moeten blijven zitten voor een optimaal resultaat.
  • Stap 3. Nieuwe kraan plaatsen. Plaats de nieuwe kraan en sluit deze aan. Gebruik een waterpomptang, dan weet u zeker dat de moer vast zit.
  • Stap 4. Controleer op lekkage. Als de keukenkraan is gemonteerd dient u het geheel te controleren op lekkage. Draai de hoofdkraan weer aan en gebruik zowel het warm als koud water. Zo bent u zeker van het juiste resultaat.

  Zelf afvoer ontstoppen

  Een andere klus waar wij u graag nog even over willen informeren is het ontstoppen van de afvoer. Dit is niet heel moeilijk, en u kunt dan ook aanzienlijk in de kosten besparen door zelf de gootsteen te ontstoppen.

  Wat u hiervoor nodig hebt is weinig anders dan een mengsel van soda en azijn. Dit zal in de meeste gevallen de verstopping verhelpen. Alternatieven voor het soda en azijn mengsel zijn goedkope cola of koffiedik.

  Wanneer deze methode geen effect heeft, dan kan het nodig zijn om de sifon te reinigen. Schroef deze los en gebruik een eenvoudig sopje om de sifon aan de binnenzijde schoon te borstelen. Zorg ervoor dat u bij het weer in elkaar zetten van de afvoer geen onderdelen vergeet, dit kan zorgen voor lekkage.

  Heeft ook het schoonmaken van de sifon niet het gewenste effect? Dan zult u hoogstwaarschijnlijk toch de hulp van een ervaren loodgieter uit Zeeland moeten inroepen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

  Zelf wasmachine aansluiten

  De wasmachine is een zwaar apparaat en is dan ook lastig te verhuizen. De installatie van een wasmachine is echter veel gemakkelijker dan de meeste van onze klanten uit Zeeland denken. Daarom hebben de specialisten van ons loodgietersbedrijf een stappenplan voor u gemaakt, waarmee het installeren van de wasmachine een peulenschil wordt.

  • Stap 1. Plaats een lekbak of trilmat op de plaats waar de wasmachine moet komen.
  • Stap 2. Schuif het apparaat hier zo dicht mogelijk naar toe.
  • Stap 3. Koppel de aanvoerslang aan. Deze zit al aan het apparaat vast, in de rechter bovenhoek. Schroef de slang op de aanvoerleiding. Gebruik hiervoor eventueel wat teflontape voor een optimale binding.
  • Stap 4. Sluit daarna de afvoerslang aan. Hierbij is het belangrijk dat de afvoerslang lang genoeg is. Hij moet minimaal een centimeter of vijf tot tien in de afvoerbuis hangen om een lek te voorkomen. Is de bijgeleverde afvoerslang niet lang genoeg? Koop dan een langere bij een bouwmarkt.
  wasmachine aansluiten
  • Stap 5. Schuif de machine op zijn plek. Werk hiervoor met zijn tweeën om beschadigingen aan het apparaat of de aan- en afvoerslangen voor te zijn.
  • Stap 6. Steek de stekker in het stopcontact en controleer of alles het doet.

  Kosten loodgieter

  De kosten van een loodgieter lopen per loodgietersbedrijf uit Zeeland enorm uiteen. Gemiddeld liggen de kosten voor het inschakelen van een loodgietersbedrijf, exclusief voorrijdkosten, rond de €50,- per uur. Omdat dit uurtarief flink kan verschillen is het echter altijd verstandig om de tarieven van diverse loodgieters met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u de laagste prijs betaalt! Sterker nog, dankzij deze werkwijze is het mogelijk om tot wel 30% op de kosten te besparen! Voor het uitvoeren van onderhoud aan de centrale verwarming kunt u rekening houden met ongeveer €75,- en het ontstoppen van de afvoer kost gemiddeld €90,-.

  Goedkope loodgieter nodig? Offertes!

  Bent u op zoek naar een erkend loodgieter die u kan ondersteunen bij de installatie van sanitair, het vervangen van een leiding, of het ontstoppen van het riool? Dan bent u bij de specialisten uit ons netwerk op de goede plek. Zij zijn u met alle plezier van dienst bij deze en vele andere klussen. Wilt u weten wat het gaat kosten om een specialist van een loodgietersbedrijf uit Zeeland in te zetten? Vul dan vandaag nog het offerteformulier in. Wij zorgen er dan voor dat u spoedig een aantal vrijblijvende offertes krijgt toegestuurd van specialisten bij u uit de regio. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en kies het beste aanbod.

  Offertes vergelijken

  Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

  Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvende offertes!
  Offertes vergelijken

  Werkgebied

  Klantervaringen

  Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
  Jesper van Kommer, Zeeland
  Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
  Daan Koopmans, Zeeland
  Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
  Brigitte van Loon, Zeeland
  De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
  A. Overberg , Zeeland
  We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
  M. De Wacht, Zeeland

  Landelijke dekking

  De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Zeeland. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

  Kwaliteit

  Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

  Missie

  Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

  Vestigingen

  Wij bieden een landelijke dekking. Er is dus altijd een specialist bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

  Onze specialisten leveren nagenoeg alle merken