Loodgieter Noord-Brabant

Zoekt u een ervaren loodgieter in Noord-Brabant? Loodgieter Nu helpt u graag met het werk van een vakkundig loodgietersbedrijf bij u in de buurt. Iedere aangesloten specialist lost uw lekkage in no-time voor u op. Of het nu gaat om CV service voor uw verwarming, het oplossen van een lek aan uw dak of de installatie van uw sanitair of riolering: wij staan voor u klaar! U kunt ons bereiken via het contactformulier. Door dit in te vullen, doet u een gratis en geheel vrijblijvende aanvraag voor offertes van specialisten bij u in de buurt. U kunt de voorstellen vergelijken om zo tot een voorstel te komen dat perfect aansluit bij uw wensen!

Loodgieter Noord-Brabant

Contactformulier

  Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
  Voor- en achternaam (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats(*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw emailadres (*)

  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend


  Loodgieter Noord-Brabant bellen

  Vakman met 24 uursservice

  Het handige aan ons werk in Noord-Brabant is dat wij een snelle 24 uursservice kunnen bieden. Dit houdt in dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik kunt maken van de kunsten van een loodgietersbedrijf. Heeft u dus een loodgieter nodig om de lekkage op uw dak te repareren? Zoekt u een vakman voor de installatie van uw sanitair, riolering of verwarming? Of heeft u een andere klus wat betreft CV service? Vul dan het contactformulier in en vraag direct gratis en vrijblijvende offertes op maat aan!

  Allround loodgietersbedrijf

  Onze vakspecialisten zijn allen ervaren in hun werk en weten iedere klus tot een fantastisch eindresultaat op te leveren. Zo kan iedere loodgieter u helpen met handige CD service voor uw verwarming, met de installatie van uw riolering of sanitair en veel meer. Heeft u bovendien een lekkage aan uw dak, dan repareren zij dat in no-time. Ieder loodgietersbedrijf weet er op vakkundige wijze voor te zorgen dat uw woonplezier vergroot wordt!

  Lekkage verhelpen

  Natuurlijk is het belangrijk om door een goede CV service uw verwarming in orde te hebben. Door de installatie van uw sanitair en riolering heeft u bovendien ook uw sanitaire zaken goed geregeld. Heeft u echter ook al gekeken naar uw dak? Indien u namelijk een lekkage heeft, kunt u onze hulp daar goed gebruiken. Een daklekkage kan verholpen worden door het rechtleggen van de dakpannen, maar vereist soms ook meer werk. Het opsporen van een daklekkage kan het beste met behulp van rookgas detectie. Wanneer daklekkages te laat verholpen worden, dan kunt u last krijgen van diverse vochtproblemen zoals houtrot en schimmel.

  Snel en vakkundig geholpen

  Wilt u meer weten over de tarieven per loodgieter voor de installatie van uw sanitair en riolering? Heeft u een vraag betreffende de CV service voor uw verwarming? Wilt u weten hoe het loodgietersbedrijf de lekkage aan uw dak kan verhelpen? Voor al deze vragen verwijzen we u door naar het contactformulier. Door dit in te vullen, vraagt u gratis en vrijblijvend offertes op maat aan van specialisten. Iedere aangesloten loodgieter stuurt u een speciale offerte toe en u houdt de regie in eigen handen. Wij bieden altijd de beste CV service!

  Daklekkage Noord-Brabant

  Dakdekker

  Een daklekkage kan op vele manieren veroorzaakt worden. De meest voorkomende oorzaak is het proces van vorst en dooi, maar ook herfststormen kunnen de dakbedekking beschadigen. Een daklekkage is zeer vervelend en heeft diverse vormen van waterschade tot gevolg zoals houtrot, schimmel en vochtplekken. Het is daarom zaak om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Een dakdekker van Loodgieter Nu kan u hierbij van dienst zijn. Met behulp van innovatieve technieken kan hij het lek snel en vakkundig opsporen en repareren.

  Sanitair installeren

  Sanitair

  Door eens in de 15 jaar uw sanitair te renoveren, zorgt u ervoor dat het wooncomfort op een behoorlijk niveau blijft, en dat u niet te maken krijgt met diverse problemen zoals verstoppingen en slijtage van de riolering. Wilt u zelf het sanitair installeren? Dan dient u rekening te houden met regels rondom de preventie van legionella, de afwatering van de douche en de installatie van verlichting. Denk er bijvoorbeeld aan dat de waterleiding voor het warm water niet van PVC mag worden gemaakt.

  Verwarming Noord-Brabant

  Verwarming

  Een verwarmingsketel kan jarenlang meegaan, mits deze van het juiste onderhoud wordt voorzien. Dit betekent onder andere dat u de verwarming regelmatig met een vochtige doek moet reinigen, en de waterdruk controleren. Het is echter aan te raden om periodiek een professional van ons loodgietersbedrijf in Noord-Brabant in te schakelen voor het grote onderhoud. Hiermee verlengt u niet alleen de levensduur van het apparaat, maar behoudt u tevens de fabrieksgarantie en vermindert u het aantal reparaties.

  Lekkages Noord-Brabant

  Lekkage

  Woont u al langere tijd in hetzelfde pand in Noord-Brabant, dan is de kans aanwezig dat u te maken heeft met diverse vormen van lekkage. Zo heeft elk Nederlands huishouden gemiddeld eens per jaar een lekkende kraan in huis. Het verhelpen van lekkages is een aantal gevallen gemakkelijk zelf uit te voeren. Bevindt het lek zich echter in de riolering of de waterleiding, dan raden wij aan contact te zoeken met een expert van ons loodgietersbedrijf in Noord-Brabant. Een loodgieter kan met behulp van diverse vormen van lekdetectie de exacte locatie van het lek achterhalen en deze daarna gemakkelijk verhelpen. Technieken voor lekdetectie zijn rookgasdetectie, ultrasone detectie of thermografie.

  Riolering

  Riool

  Niet alleen bij problemen met de waterleiding of het sanitair is een loodgieter degene die hulp kan bieden, ook bij een verstopping of beschadiging van het riool helpt hij u graag. Om te controleren of de riolering beschadigd dan wel versleten is, maken specialisten gebruik van de zogeheten endoscopie methode: met een kleine camera kijken zij in het riool, zonder dat hiervoor hak- en breekwerk nodig is. Pas wanneer de rioleringsbuis daadwerkelijk moet worden vervangen, zal de grond opengebroken worden. Ook voor het ontstoppen van het riool gebruiken onze specialisten innovatieve en niet-intrusieve methoden. Uw wooncomfort staat bij ons voorop!

  Onderhoud

  Onderhoud

  Wilt u graag dat uw verwarming een optimaal rendement behoudt? Dan dient u deze van regelmatig onderhoud te voorzien. Onder dit onderhoud valt niet alleen het schoonmaken van de verwarmingsketel en het bijvullen van de waterdruk, maar ook een volledige onderhoud check van het apparaat. Een dergelijke controle kan alleen worden uitgevoerd door een erkend loodgieter of installateur en dient minimaal één keer per twee jaar te worden uitgevoerd. Dankzij het juiste onderhoud verlengt u niet alleen het rendement, maar behoudt u tevens de fabrieksgarantie. Een specialist van ons loodgietersbedrijf in Noord-Brabant is u hierbij graag van dienst.

  Lekdetectie Noord-Brabant

  Lekdetectie

  Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor het ontstaan van een lekkage. Zo kunnen leidingen slijten, en kan een daklekkage veroorzaakt worden door een hevige storm. Wat de oorzaak voor het lek ook is, het is van belang zo snel mogelijk de exacte locatie van het lek op te sporen en deze vervolgens te verhelpen. Hoewel u in een aantal gevallen het lek zelf kunt achterhalen, raden wij aan bij twijfel contact op te nemen met een erkend vakman van een loodgietersbedrijf uit Noord-Brabant, die diverse technieken van lekdetectie kan inzetten. Zo maken onze specialisten gebruik van rookgasdetectie, thermografie en ultrasone lekdetectie. Dankzij de nieuwste technieken is het mogelijk om zo weinig mogelijk hak- en breekwerk uit te voeren.

  riool verstopping

  Ontstoppingsbedrijf

  Gemiddeld gezien krijgt elk Nederlands huishouden minimaal eens per jaar te maken met een verstopte afvoer, gootsteen of een verstopt riool. Voor het ontstoppen zijn er verschillende technieken mogelijk, die niet veel geld kosten. Zo ontstopt u een gootsteen al snel met soda en azijn, en is een verstopping van de wc, meestal te verhelpen met een standaard ontstopper. Hebt u op verscheidene manieren geprobeerd om het riool te ontstoppen, maar heeft dit geen effect gehad? Neem dan contact op met een loodgieter uit ons ontstoppingsbedrijf en wij zorgen ervoor dat u spoedig geholpen wordt. Het ontstoppingsbedrijf uit Noord-Brabant maakt gebruik van geavanceerde technieken en de professionals zorgen ervoor dat u snel van een optimaal wooncomfort geniet.

  lekkage zelf opsporen

  Zelf lekkage opsporen

  In en om huis zijn er verschillende plekken waar lekkage kan ontstaan. Eén van die plekken is de douche. Bij de douche zijn diverse aan- en afvoerleidingen waar al snel een gaatje ik kan ontstaan. Wilt u besparen op de loodgieterskosten? Dan adviseren wij om zelf te proberen de exacte locatie van het lek te achterhalen. Om ervoor te zorgen dat u dit op de juiste wijze doet, hebben onze loodgieters voor u een eenvoudig stappenplan opgesteld. Hiermee kunt u uitvinden waar het probleem met de waterleiding zich bevindt.

  • Stap 1. Start met de tegels en voegen. Klop op de tegels om te controleren of er achter de tegels een holle ruimte zit. De voegen test u door deze te schrapen met een aardappelmesje. Wanneer de voegen afbrokkelen, dan zit er water achter de muur, en zal het lek zich ongeveer daar bevinden.
  • Stap 2. Controleer vervolgens de kitranden. ook dit kan met behulp van het aardappelmesje. Wanneer de kitranden rafelen dan zal ook hier teveel vocht zitten.
  • Stap 3. Tot slot is het een optie om de rozetten en kranen bij langs te gaan. Als de rozetten niet strak tegen de muur zijn geplaatst.

  Zelf kraan vervangen

  Een andere klus waarbij u niet perse de ondersteuning van een erkend loodgieter uit Noord-Brabant nodig hebt, is het vervangen van een keukenkraan. Wel zijn er een aantal zaken waar u in dit geval op moet letten. Zorg er ten eerste altijd voor dat u de hoofdkraan afsluit, en dat u rekening houdt met water dat uit hoger gelegen kranen terug komt lopen. Daarnaast dient u gebruik te maken van de juiste gereedschappen. Een waterpomptang, teflontape en een goede afvoerbuis zijn in ieder geval noodzakelijk voor het kunnen installeren van de nieuwe keukenkraan. Is uw keukenkraan nog in goede stat maar wilt u wel de douchekraan vervangen? Het is afhankelijk van de staat van de huidige leidingen en het soort kraan dat u wilt installeren of deze klus eigenhandig uitgevoerd kan worden. De overgang van een standaard naar een thermostaat douchekraan kan het beste worden uitgevoerd door een loodgietersbedrijf.

  Zelf wasmachine aansluiten

  Het aansluiten van de wasmachine is een klus waar veel van onze klanten uit Noord-Brabant tegenop kijken. Zij schakelen dan ook liever een ervaren loodgieter in om deze taak af te handelen. Het aansluiten van een wasmachine hoeft echter niet ingewikkeld te zijn. Wanneer u over de juiste aan- en afvoerslangen beschikt, dan is het een kwestie van het aansluiten van de aanvoerslang op de waterkraan, en het plaatsen van de afvoerslang op de afvoerbuis. IN de meeste gevallen wordt de wasmachine geleverd met de juiste slangen met voldoende lengte. Zit uw afvoer of kraan heel hoog, dan kan het zijn dat u een langere slang nodig hebt. Deze is verkrijgbaar bij de lokale bouwmarkt. Bent u begonnen met het aansluiten van de wasmachine maar loopt u toch tegen problemen aan? Aarzel dan niet om toch een loodgieter uit ons netwerk in te zetten. Deze is u met alle plezier van dienst.

  Zelf afvoer ontstoppen

  Het ontstoppen van de afvoer is niet perse heel moeilijk, maar moet wel vakkundig worden gedaan om eventuele verstoppingen in de toekomst te voorkomen. Is uw gootsteen verstopt? Volg dan het onderstaande stappenplan voor het ontstoppen van de buizen. Heeft het stappenplan geen effect? Dan moet waarschijnlijk met behulp van een ontstoppingsveer een diepzittende verstopping in het riool worden verholpen.

  • Stap 1. Pak een rubberen ontstopper en plak het overloopgat dicht. Zet een beetje water in de gootsteen en zet de zuignap over de afvoer. Druk deze helemaal in en sluit de afvoer zo af. Beweeg nu de plopper een aantal keren stevig naar boven, zonder dat de zuignap loslaat. Herhaal dit enkele keren.
  • Stap 2. Gooi als dit niet werkt een mengsel van soda en azijn door de afvoerbuis. Dit zal sissen en borrelen en lost vuil- en vetresten in de buis op.
  • Stap 3. Als ook dit niet werkt, dan kunt u ervoor kiezen om de sifon los te maken. Dit kan met de hand, maar ook met een tang wanneer hij strak vastzit. Bescherm in dat geval wel de buis met tape. Zet een emmer onder de buis, en maak de sifon en het gedeelte van de afvoer waar u bij kunt schoon, en kijk of het water nu wel goed doorloopt.
  zelf verstopte afvoer ontstoppen
  Loodgieter offerte

  Vrijblijvende offerte

  Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die onze dakdekker voor u uit kunt voeren? Hebt u vragen over de kosten voor het installeren van een nieuwe verwarming? Of hebt u hulp nodig bij het verhelpen van een lekkage? Neem dan vandaag nog contact met onze specialisten op via het contactformulier. Ontvangt u graag een vrijblijvende prijsindicatie, ook daarvoor kunnen wij natuurlijk zorgen. Geef uw eisen en voorwaarden zo nauwkeurig mogelijk aan, en wij sturen u spoedig een offerte toe. Vergelijk deze zelf op basis van prijzen en aanbod met anderen en kijk wat onze loodgieter voor u kan betekenen!

  Direct Contact

  Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

  Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvend contact!
  Direct Contact

  Werkgebied

  Klantervaringen

  Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
  Jesper van Kommer, Noord-Brabant
  Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
  Daan Koopmans, Noord-Brabant
  Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
  Brigitte van Loon, Noord-Brabant
  De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
  A. Overberg , Noord-Brabant
  We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
  M. De Wacht, Noord-Brabant

  Landelijke dekking

  De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Noord-Brabant. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

  Kwaliteit

  Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

  Missie

  Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

  Vestigingen

  Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

  Wij leveren nagenoeg alle merken