Loodgieter Noord-Brabant

Een loodgieter is actief op diverse werkgebieden zoals lekdetectie, installatie, onderhoud, reparatie en het verhelpen van ontstoppingen. Veel van de klussen van een loodgieter vormen een spoedklus. Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen van een dak lekkage, of een storing aan de CV-ketel. Bij Loodgieter-Nu begrijpen wij dat u het liefst direct in contact komt met een ervaren loodgieter. Daarom beheren wij een netwerk van specialisten over het hele land, ook in Noord-Brabant. Hebt u met spoed een loodgietersbedrijf nodig? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat er snel een loodgieter bij u in Noord-Brabant is.

Loodgietersbedrijf Noord-Brabant

Contactformulier

Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Terugbelverzoek loodgietersbedrijf Noord-Brabant

Vakman met 24uurs service

Zoekt u een loodgietersbedrijf in Noord-Brabant dat u kan helpen met het ontstoppen van het toilet, of het verhelpen van een lekkage bij de vloerverwarming maar kunt u niemand bereiken? Onze loodgieter service is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar, ook tijdens feestdagen. Doordat wij contact hebben met meerdere loodgieters uit Noord-Brabant is er altijd één van hen actief, waardoor wij kunnen garanderen dat u altijd binnen het half uur geholpen wordt. Vul het contactformulier in voor meer vragen of een prijsindicatie van onze loodgieter service.

Allround loodgietersbedrijf

Bij vrijwel elk loodgietersbedrijf uit Noord-Brabant kunt u niet alleen terecht voor het oplossen van een lekkage of Cv storing, de aangesloten loodgieters kunnen vaak nog vele andere klussen voor u uitvoeren. Wij garanderen dankzij de hoge eisen die wij aan elk loodgietersbedrijf stellen dat elke klus snel en vakkundig zal worden uitgevoerd. U geniet van een hoge kwaliteit, directe hulp en daarbij een uitstekende klantvriendelijkheid. De klussen die een loodgieter onder andere voor u kan uitvoeren zijn:

 • De installatie, reparatie en het onderhoud van sanitair, dakwerken of Cv-ketel
 • Lekdetectie bij riolering, daklekkage en waterleiding
 • Het ontstoppen van afvoeren, gootsteen of toilet
 • Oplossen storing van de verwarmingsketel
 • Direct in verbinding met een erkend loodgietersbedrijf uit Noord-Brabant

Lekkage

Wanneer een lekkage niet snel opgelost wordt, kan deze leiden tot diverse problemen zoals schimmel, vochtplekken, of houtrot. Om dit te voorkomen is het van groot belang dat u bij het vermoeden van een lekkage zo snel mogelijk contact opneemt met een loodgieter uit Noord-Brabant. Deze kan een lekkage van zowel dak, waterleiding als vloerverwarming eenvoudig opsporen en indien nodig oplossen.

Daklekkage Noord-Brabant

Dakdekker

Menig loodgieter uit Noord-Brabant is eveneens gediplomeerd als dakdekker. Een dakdekker kan voor u klussen uitvoeren op het gebied van dakbedekking, lekdetectie, installatie van dakwerken en het schoonmaken en ontstoppen van dakgoten en regenpijpen. Schakelt u een dakdekker uit ons netwerk in voor één van de dakwerken? Dan garanderen wij een snel en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen.

Badkamer installatie

Sanitair

Specialisten raden aan om minimaal eens in de vijftien jaar uw sanitair te vervangen. Zo voorkomt u lekkage, verstoppingen en andere storingen. De aanschaf van nieuw sanitair hoeft niet zeer prijzig te zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de artikelen aanschaffen bij een badkamer outlet, en deze zelf installeren. Is het sanitair enkel beschadigd, dan is het mogelijk om één van onze loodgieters een reparatie uit te laten voeren.

WC verstopping Noord-Brabant

WC verstopt

Is uw WC verstopt? Dit is in veel gevallen eenvoudig zelf op te lossen met behulp van afwasmiddel en heet water, een ontstopper, of een kleerhanger. Hebben al deze huis-tuin- en keukenmiddelen geen effect? Dan dient u een loodgieter uit Noord-Brabant in te schakelen. Deze zal met behulp van professionele technieken de verstopping verhelpen. Zo geniet u spoedig van een optimaal woonklimaat.

Rioleringsbedrijf

Riolering

Dankzij de ontwikkeling van innovatieve technieken is het de laatste jaren steeds makkelijker geworden om slijtage aan de rioleringsbuizen en andere problemen met de riolering op te sporen. Een loodgieter maakt hiervoor gebruik van onder andere camera-inspectie. Door deze camera-inspectie kan eerst worden gekeken waar het probleem zich bevindt, voordat er een deel van de riolering wordt opengebroken. Dit scheelt aanzienlijk in tijd, kosten en overlast.

CV-ketel Noord-Brabant

CV-service

Elk loodgietersbedrijf uit Noord-Brabant dat zich bij ons heeft aangesloten zal u graag van dienst zijn bij het verhelpen van storingen aan de verwarmingsketel. Wel raden wij u aan om eerst zelf aan de slag te gaan met het bijvullen van het water tot een waterdruk tussen de 1.5 en 2.0 bar, en het ontluchten van de radiatoren. Dit kan vele storingen voorkomen. Zorg ervoor dat u na het ontluchten weer de waterdruk controleert voor een optimaal resultaat.

Loodgieter Noord-Brabant

Installatie

Veel van onze klanten stellen zich met ons in verbinding wanneer zij problemen hebben met de installatie van een verwarming, of nieuw sanitair. Onze loodgieters helpen u hierbij natuurlijk met alle plezier. Of het nu gaat om de installatie van een volledige vloerverwarming, of de aansluiting van een zonneboiler op uw leidingsnetwerk, de klus zal vakkundig worden uitgevoerd door een erkende specialist. Vergelijk vrijblijvend installateurs via het contactformulier.

Lekkage opsporen Noord-Brabant

Lekdetectie

Wanneer een lekkage niet op tijd opgespoord wordt, dan kan dit verschillende vervelende gevolgen hebben. Zo kan er houtrot ontstaan, schimmel optreden, of ziet u plotseling vochtplekken door het plafond. Hebt u het vermoeden dat er ergens in uw leidingen, verwarming of dak een lek is opgetreden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met een erkend loodgietersbedrijf. Menig loodgieter uit Noord-Brabant maakt gebruik van geavanceerde technieken op het gebied van lekdetectie, waarmee zonder hak- en breekwerk het lek kan worden opgespoord. Zo kan men voor het opsporen van daklekkages gebruik maken van rookgasdetectie, en is het achterhalen van een lek in de leidingen mogelijk met ultrasone lekdetectie. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en kosten van lekdetectie.

Gootsteen verstopping

Ontstoppingsbedrijf

Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld eens per jaar een Nederlands huishouden te maken krijgt met een verstopping van de gootsteen, afvoer of het riool. Een verstopte afvoer kunt u eventueel zelf ontstoppen met behulp van soda en azijn, koffiedik of zelfs een fles cola. Het kan echter ook zijn dat de verstopping te diep zit, of te groot is. In dat geval raden wij aan u in verbinding te stellen met een ontstoppingsbedrijf uit Noord-Brabant. De medewerkers kunnen met behulp van speciale gereedschappen zoals een ontstoppingsveer of hoge waterdruk het riool ontstoppen tegen aantrekkelijke prijzen. Het voordeel van de nieuwste ontstoppingsmiddelen is dat deze weinig hak- en breekwerk vereisen. Een dergelijke ontstoppingsklus kan daarom tegenwoordig ook veel sneller worden afgehandeld en dat tegen lagere kosten.

keukenkraan vervangen Noord-Brabant

Zelf kraan vervangen

Het vervangen van de kraan is een klus waarvoor u enige handigheid moet hebben. Toch is het niet zo ingewikkeld als sommige van onze klanten uit Noord-Brabant denken. Voor het vervangen van kranen is het met name belang dat u gebruik maakt van de juiste gereedschappen. Zo hebt u in ieder geval een waterpomptang nodig en zijn ook de juiste knelkoppelingen voor de aanvoerpijpen noodzakelijk. Kiest u ervoor om de keukenkraan in dezelfde stijl en afmetingen te houden? Gebruik dan onderstaand stappenplan. Wilt u een douchekraan vervangen door een thermostaatkraan? Dan adviseren wij om contact op te nemen met een loodgietersbedrijf voor professionele ondersteuning.

 • Stap 1. Sluit eerst het water af, en laat alle leidingen leeglopen.
 • Stap 2. Koppel de aansluiting los en verwijder de oude keukenkraan.
 • Stap 3. Plaats de nieuwe kraan. Kijk voordat u deze vastschroeft goed of hij wel recht staat.
 • Stap 4. Monteer indien nodig nieuwe knelkoppelingen op de aanvoerpijpjes. Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten.
 • Stap 5. Plaats in dat geval ook nieuwe aanvoerslangen.
 • Stap 6. Controleer of de kraan werkt door de hoofdkraan open te zetten. Wees alert op lekkages.

Zelf lekkage opsporen

Wanneer u last hebt van houtrot, schimmel of vochtplekken op de muren, dan is het waarschijnlijk dat er ergens een lek is opgetreden. Het opsporen van lekkages kan in dat geval het beste worden gedaan met één van de speciale technieken voor lekdetectie zoals een ultrasone lekdetectie. Wanneer er echter sprake is van een lek in de douche, dan is het mogelijk om zelf het lek op te sporen. Voor het opsporen van lekkages in de douche hebt u enkel een aardappelschilmesje nodig. Ga hiermee langs de voegen en kitranden, en kijk zo waar deze afbrokkelen. Daarnaast kan het lek ook veroorzaakt worden door een verkeerde aansluiting van de douchekraan. Door de kraan opnieuw aan te sluiten of vast te draaien worden heel wat problemen verholpen. Zit het lek achter de tegels? Tik dan op de tegels; een hol geluid geeft aan dat er een probleem is met de achterliggende waterleiding.

Zelf wasmachine aansluiten

Een laatste klus waar u niet perse de hulp van een erkend loodgieter bij nodig hebt is het aansluiten van de wasmachine. Het aansluiten van wasmachines wordt gezien als een heel ingewikkelde klus, maar dat heeft met name te maken met het gewicht van het apparaat. Het aansluiten an sich heeft weinig voeten in aarde, mits u over de juiste lengte aan- en afvoerslangen beschikt. In de meeste gevallen wordt de aanvoerslang al door de fabrikant aan de wasmachine bevestigd in de rechter bovenhoek. De afvoerslang dient u zelf te bevestigen. Dit komt doordat het in sommige gevallen noodzakelijk is om een langere afvoerslang te plaatsen. Zorg er bij het aansluiten bovendien voor dat de afvoerslang ver genoeg in de afvoerbuis hangt. Zo voorkomt u dat er lekkage ontstaat. Lekt de wasmachine? Kijk dan of u dit zelf kunt verhelpen of dat hiervoor de hulp van een ervaren loodgieter bij nodig is.

Zelf afvoer ontstoppen

Er zijn op deze pagina al vele tips gegeven voor het ontstoppen van het sanitair en het zorgen voor een optimaal wooncomfort. Omdat wij regelmatig van onze klanten uit Noord-Brabant de vraag krijgen wat zij precies moeten doen bij een verstopte afvoer, hebben wij een kort en eenvoudig stappenplan voor u opgezet. Hiermee wordt het mogelijk om vrijwel elke afvoer snel en vakkundig te ontstoppen. Het is hierbij wel van belang dat u de stappen onderneemt bij de eerste aanduiding van een verstopping. Wanneer u een lichte verstopping te lang laat zitten dan zal het vuil zich enkel verder ophopen en is er professionele hulp nodig bij het ontstoppen.

 • Stap 1. Probeer de gootsteen te reinigen met een standaard plopper. Zet het rubberen gedeelte over de afvoer om hem luchtdicht af te sluiten. Druk de plopper in, en trek hem een aantal keer stevig omhoog, zonder dat het rubberen gedeelte losraakt. Dit zal vuil omhoog halen.
 • Stap 2. Gebruik een mengsel van soda en azijn om het meeste vuil te verwijderen. Naast soda en azijn kan ook koffiedik en heet water, of goedkope cola gebruikt worden.
 • Stap 3. Reinig de sifon. Schroef de sifon los, en reinig deze met behulp van een borstel. Hiervoor hoeft u geen speciaal reinigingsmiddel te gebruiken, afwasmiddel of allesreiniger is voldoende. Zorg er bij het in elkaar zetten van de sifon wel voor dat u alle rubberen ringen op de juiste plek plaatst.
zelf gootsteen ontstoppen Noord-Brabant
Vrijblijvende offerte loodgieter

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd wat een loodgieter uit ons bedrijf voor u kan betekenen op het gebied van riool onderhoud, verwarming of sanitair? Komt u graag rechtstreeks in contact met een erkend dakdekker? Vul dan vandaag nog het contactformulier in. Eén van onze medewerkers zal uw hulp vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en stuurt u desgewenst een geheel gratis en vrijblijvende offerte toe. Deze kunt u dan zelf vergelijken met andere offertes op basis van prijzen en aanbod. U kiest zo altijd voor het loodgietersbedrijf uit Noord-Brabant dat het beste bij u past. Wij helpen u met alle plezier!

Direct Contact

Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvend contact!
Direct Contact

Werkgebied

Klantervaringen

Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
Jesper van Kommer, Noord-Brabant
Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
Daan Koopmans, Noord-Brabant
Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
Brigitte van Loon, Noord-Brabant
De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
A. Overberg , Noord-Brabant
We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
M. De Wacht, Noord-Brabant

Landelijke dekking

De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Noord-Brabant. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

Missie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

Vestigingen

Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

Wij leveren nagenoeg alle merken