Loodgieter Gelderland

Zoekt een ervaren loodgieter in Gelderland? Of een dakdekker voor uw daklekkage? Loodgieter Nu helpt u in de gehele regio aan gedegen specialisten. We brengen u in contact met een goed loodgietersbedrijf, dat u kan bijstaan met cv service voor uw verwarming. Ook een lekkage bestrijden we in no-time door gebruik van de nieuwste technieken. Heeft u ons nodig voor de installatie van uw sanitair of riolering, ook dan staan we voor u klaar met vakwerk in uw buurt. Voor meer informatie kunt u ons contactformulier invullen. Wij sturen u dan een gratis en vrijblijvende offerte toe. Of bel 085 500 1644 als u met spoed een loodgieter nodig hebt!

085 500 1644
loodgieter in Gelderland

Contactformulier

Klik en bel!

085 500 1644

Erkend loodgietersbedrijf

Of u nu een defect sanitair of riolering heeft, of een lekkage binnenshuis; laat er een vakman naar kijken. Een professionele loodgieter of dakdekker heeft een relevante training genoten en ziet meer dan u alleen. Loodgieter Nu werkt alleen met gediplomeerde vakmannen. Ieder aangesloten loodgietersbedrijf is erkend in de regio.

 • Installatie van uw sanitair en riolering.
 • Goede cv service voor uw verwarming.
 • Snel oplossen van een lekkage of daklekkage.

24/7 service bij spoed

In huis kunnen er veel dingen misgaan. Denk maar eens aan het ondervinden van een vervelende daklekkage. Het is belangrijk om er gauw bij te zijn, zodat deze lekkage zich niet verergert. En wat te doen als uw verwarming het plotseling begeeft? Met de juiste cv service valt ook dit probleem snel op te lossen. Een loodgieter kan uw verwarming kundig bestuderen om het probleem op te sporen. Een dakdekker kan uw daklekkage daarnaast snel oplossen door gebruik te maken van handige lekdetectietechnieken. Loodgieter Nu brengt u op ieder moment van de week in contact met dergelijke specialisten.

Lekkage verhelpen

Lekkages zijn erg vervelend en kunnen nare gevolgen met zich meebrengen. Lekkages kunnen leiden tot waterschade, het is in sommige gevallen daarom noodzakelijk om met spoed een loodgietersbedrijf uit Gelderland in te schakelen. In de meeste gevallen zijn lekkages te verhelpen met een reparatie. In sommige gevallen moet er een deel vervangen worden, zoals bij oude dakgoten soms het geval is. U kunt proberen kleine lekkages zelf uit te voeren. Bij een ingewikkelder probleem is het verstandig een loodgieter uit Gelderland in te schakelen. Een loodgieter heeft met behulp van lekdetectie de bron gauw gevonden. Daarnaast is hij ervaren en beschikt hij over het juiste gereedschap zodat het probleem spoedig is verholpen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat het kost om een loodgieter of dakdekker over de vloer te krijgen? Zoekt u een erkend loodgietersbedrijf voor de beste cv service? Vraag een offerte aan via het contactformulier, of bel 085 500 1644 voor direct contact. Loodgieter Nu; altijd een loodgietersbedrijf in Gelderland!

lekdetectie Gelderland

Lekkage

Last van een lekkage bij het dak? Iedere daklekkage is eenvoudig op te sporen en te verhelpen, maar hiervoor zijn wel de juiste gereedschappen van lekdetectie vereist. Voor het opsporen van een daklekkage maakt een vakman bijvoorbeeld gebruik van rookgasdetectie om de exacte locatie van de lekkage op te sporen. Een vakman uit het netwerk van Loodgieter Nu in Gelderland heeft deze tools en helpt u direct. Wij zorgen ervoor dat het opsporen van de lekkage, waar mogelijk, zonder hak- en breekwerk verloopt, zodat u hier weinig overlast van ondervindt.

Lekkage opsporen

Het opsporen van waterlekkages gebeurt makkelijk en snel met behulp van lekdetectie. U kunt waterlekkages zowel in als buiten uw huis in Gelderland laten opsporen. Problemen komen het meeste voor in de douche of een andere plek in de badkamer, kelder, bij zwembaden en bij muren en daken. Daarnaast kunnen diverse gebruiksvoorwerpen voor overlast zorgen, zoals CV-ketels en radiatoren. Ook het opsporen van problemen bij lastig te bereiken plekken zoals de riolering, vloerverwarming of de schoorsteen is dankzij lekdetectie geen probleem.

loodgieter voor ontstopping Gelderland

Riolering

Omdat in elk Nederlands huishouden het riool veelvuldig gebruikt wordt, valt het te verwachten dat deze op termijn verstopt raakt. Wanneer uw riolering verstopt zit, kan deze verstopping overslaan op uw sanitair. Het is daarom raadzaam om bij problemen een medewerker van een erkend loodgietersbedrijf naar de riolering te laten kijken. Deze kan eenvoudig en snel de opstopping detecteren en bestrijden. Ter voorkoming van problemen in de toekomst is het ook mogelijk een preventieve camera-inspectie uit te laten voeren door onze professionals.

Afvoer verstopt

De afvoer is kwetsbaar voor verstoppingen. Als de afvoer verstopt is, dan hoopt water zich op. Het gevolg hiervan is dat het zich een weg naar buiten forceert. Hierdoor ontstaan veel waterlekkages. Daarnaast is het mogelijk dat er problemen ontstaan omdat er een breuk in de afvoer zit. Als de afvoer verstopt is dan kunt u proberen dit eerst zelf op te lossen met behulp van huis-tuin-en-keuken producten. Lukt dit niet? Dan is het verstandig een loodgietersbedrijf uit Gelderland in te schakelen.

cv-service Gelderland

CV-service

Voor een optimale verwarming heeft uw verwarmingsketel regelmatig een CV-service nodig, wat staat voor periodiek onderhoud. Tijdens dit periodieke onderhoud worden alle onderdelen van de ketel gecontroleerd op beschadigingen en slijtage, waardoor een onnodige reparatie kan worden voorkomen. Andere voordelen van de CV-service is een optimaal rendement van de verwarming, en het behoudt van de fabrieksgarantie. Met een onderhoudscontract bespaart u tevens op de voorrij- en materiaalkosten in het geval van een storing.

CV-ketel storing

Een CV-ketel storing is ontzettend vervelend omdat u in een koud huis zit en niet warm kunt douchen. Een storing kan ontstaan omdat er een lek in de ketel is door een kapotte ontluchter, sifon of hydroblok. Als dit het geval is dan loopt er constant water uit de CV-ketel waardoor u bezig blijft met bijvullen. Daarnaast is het denkbaar dat er een storing aan elektronica, zoals de branderautomaat is. Door verkeerde meetwaardes gaat het toestel niet branden of wordt de ventilator niet aangestuurd.

Direct Contact

Last van schimmel in uw slaapkamer door een waterlekkage?

Via ons contactformulier komt u vrijblijvend in contact met een loodgieter uit Gelderland.
Direct Contact
reparatie lek in dakbedekking

Dakdekker

Zoekt u naar nieuwe dakbedekking? Of heeft u last van een daklekkage? Een dakdekker kan u hierbij helpen. Er zijn diverse dakdekkers die zich bij ons netwerk hebben aangesloten, die allen een ruime kennis hebben van de diverse dakwerken. Zo kan een dakdekker u helpen bij het schoonmaken van de dakgoten en regenpijpen, maar ook de constructie van uw dakraam of dakkapel controleren op mogelijke risico’s voor lekkages. Door regelmatig het dak en de dakgoten na te laten kijken bent u er zeker van dat de eerste herfststormen geen lekkage tot gevolg hebben.

Reparatie dakgoot

Een lek aan de dakgoot kan al gauw zorgen voor waterschade aan uw woning en uw tuin. U wilt dit natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Het is daarom belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Is er toch een lek ontstaan? Dan kunt u of een vakman van een loodgietersbedrijf een reparatie uitvoeren. Er zijn verschillende producten waarmee u eventueel zelf een reparatie kunt uitvoeren, zoals het zelfklevende Everseal. Dit is geschikt voor alle materiaal. Een reparatie met behulp van EPDM is ook mogelijk. Dit wordt veel gebruikt bij zink.

sanitair installateur Gelderland

Sanitair

Om te voorkomen dat uw sanitair beschadigt of slijt is het van belang deze op de juiste wijze te onderhouden. Kundig onderhoud van sanitair is geen sinecure. Het is een gedetailleerde klus, die het beste door een loodgietersbedrijf kan worden uitgevoerd. Een erkend loodgieter kan bijvoorbeeld de douche controleren op mogelijke beschadigingen die leiden tot een lekkage, of het toilet op de kans op een verstopping. Onze specialisten in Gelderland hebben inzicht en ervaring, waardoor wij kunnen garanderen dat uw sanitair snel weer optimaal werkt.

Sanitair reparatie

De badkamer is één van de ruimtes waar waterlekkages veel voorkomen. Na verloop van tijd is het goed mogelijk dat er problemen bij sanitair ontstaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er lekken bij de koppelstukken van de buizen ontstaan. Een loodgietersbedrijf heeft reparatie eenvoudig uitgevoerd door de onderdelen strakker aan te draaien of door nieuwe kit aan te brengen. Daarnaast ontstaat een lek bij de kraan vaak omdat het leertje is versleten. Ook dit is eenvoudig opgelost door het leertje te vervangen.

loodgietersbedrijf Gelderland

Installatie

Wanneer u een nieuwe verwarming koopt, dan dient u deze tevens op de juiste wijze te installeren. De installatie van een cv-ketel is hierbij aan verschillende voorwaarden en regels gebonden. Zo dient u te voldoen aan de voorwaarden zoals beschreven door de NEN, zijn er per merk en model diverse regels voor installatie, en moet u tevens aan een aantal minimale eisen voldoen. Deze zijn gericht op het voorkomen van koolmonoxide vergiftigingen en het vergemakkelijken van onderhoud en reparaties. Een loodgieter helpt u graag en kan u de divers voorwaarden verduidelijken.

Hoe vindt u een goede loodgieter?

Als u met spoed een loodgietersbedrijf in Gelderland zoekt dan is het misschien lastig om de verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken en vervolgens de beste te kiezen. Het is uiteraard belangrijk om de prijzen en ervaring te vergelijken, maar u kunt ook naar de keurmerken kijken. Als een loodgieter of loodgietersbedrijf uit Gelderland het Uneto VNI keurmerk heeft dan weet u bijvoorbeeld zeker dat u van een goede service en vakwerk bent verzekerd. De KnINL waarborgt de kwaliteit van installaties in Nederland.

Lekdetectie technieken

Als u last hebt van een lek dan is het belangrijk om de bron met spoed op te sporen zodat u het probleem kunt verhelpen. U zult waarschijnlijk allereerst een visuele inspectie uitvoeren. Lukt het niet om met het blote oog het probleem te vinden? Dankzij lekdetectie gebeurt het opsporen snel en zonder hak- en breekwerk. Er zijn verschillende manieren van lekdetectie. Zo is er bijvoorbeeld UV-licht lekdetectie. Hierbij wordt een 100% onschadelijke kleurstof toegevoegd aan water. Dit wordt vervolgens door de leiding gespoeld. Met behulp van UV licht zal de loodgieter van het loodgietersbedrijf uit Gelderland vervolgens het water opsporen. Daar waar hij water ziet bevindt het lek zich.

Een andere manier van lekdetectie is thermografie. Er wordt van de ruimte een warmtebeeld gecreëerd. Daar waar grote temperatuurverschillen zijn bevindt de bron zich waarschijnlijk. En wat dacht u van ultrasone lekdetectie? Hierbij plaatst het loodgietersbedrijf uit Gelderland een zender in uw huis. Deze zender produceert ultrasone geluidsgolven. Vervolgens zal de loodgieter rond uw huis in Gelderland lopen met een ontvangt. Deze ontvanger vangt alle geluiden op en meet ze. Vervolgens wordt er met de ontvangen signalen gekeken of en waar het lek zit.

lekdetectie technieken
zelf waterlekkage opsporen?

Zelf waterlekkage opsporen

Hebt u regelmatig last van schimmels in huis? Is de luchtvochtigheid altijd erg hoog? Of merkt u dat er steeds meer zilvervisjes en ander ongedierte in huis is? Dan kan het zijn dat er ergens een lek is ontstaan. Het opsporen van de exacte locatie van de waterlekkage is vrij lastig. Met het onderstaande stappenplan kunt u echter de mogelijke locatie verkleinen of zelfs het lek vinden. Hiermee zult u aanzienlijk op de kosten voor de inzet van een loodgieter besparen.

 • Stap 1. Zijn er ergens vochtplekken op de muur ontstaan? Kijk dan of er een waterleiding achter deze muur langsloopt, of het gaat om doorslaand water van de buitenmuur, of kijk of er een andere oorzaak kan zijn voor deze vochtplekken. Ook bij schimmel of houtrot gelden deze controlepunten.
 • Stap 2. Klop op de tegels in de keuken en badkamer: als deze hol klinken, dan zal er waarschijnlijk een lek achter zitten.
 • Stap 3. Test de radiatoren of controleer de cv-ketel. Wanneer de waterdruk van de ketel steeds lager wordt, dan is er een probleem met de leidingen van de verwarmingsketel.
 • Stap 4. Ga alle voegen en kitranden bij langs met een aardappelschilmesje. Brokkelende voegen zijn een teken van vochtproblemen.

Lekkage gevonden, wat kunt u zelf doen?

Wanneer er sprake is van lekkage bij u thuis, dan zijn er verschillende dingen die u kunt doen om de kans op vochtproblemen zoveel mogelijk te verkleinen. Het belangrijkste en het eerste wat u moet doen is het afsluiten van de hoofdkraan. Door deze dicht te draaien voorkomt u dat het water zich verder verspreidt. Houdt er wel rekening mee dat zodra u de hoofdkraan dichtdraait u nergens in huis meer gebruik kunt maken van het water. Een tweede klus die u kunt uitvoeren is het aandraaien van alle aan- en afvoersluitingen. Dit zal niet elke lekkage verhelpen, maar is vaak wel de oplossing voor verschillende lekkageproblemen. In het verlengde hiervan kunt u ook kijken naar de rozetten van de douche. Het komt wel eens voor dat deze niet goed aangedraaid zijn waardoor water erlangs sijpelt. Ook het vervangen van een lekkende kraan of het vernieuwen van het kraanleertje zijn klusjes die u prima zelf kan uitvoeren. Hebt u samen met een loodgieter gekeken naar de oorzaak voor het lek en zijn de problemen hersteld? Dan zijn er meestal nog een paar dingen die gerepareerd moeten worden. Zo is het mogelijk om de kitranden zelf te kitten, de tegels te zetten of het voegwerk af te handelen. Een manier om kosten te besparen is door de tegels zelf aan te schaffen. Wij kunnen u hierbij desgewenst met alle plezier helpen.

Zelf gootsteen ontstoppen

In en om huis zin er veel soorten verstoppingen van de waterleidingen en het riool mogelijk. Naast een verstopte douche is echter een verstopte gootsteen één van de meest gehoorde klachten. Een verstopte gootsteen kan het gevolg zijn van verschillende zaken, maar wordt over het algemeen veroorzaakt door het doorspoelen van teveel etensresten, tandpasta of het doorspoelen van vet door de gootsteen. Het ontstoppen van de afvoer is gelukkig niet heel moeilijk, en kan dan ook door u eigenhandig worden gedaan. Er zijn verscheidene technieken die hiervoor toepasbaar zijn. De eerste en meest goedkope oplossing is het gebruik van een standaard ontstopper. Zorg er hierbij voor dat het rubberen gedeelte niet loslaat tijdens het ontstoppingsproces. Zo wordt het beste resultaat bereikt. Een tweede optie is het doorspoelen van soda en azijn, koffiedik, of cola door de afvoer. Deze zullen aangekoekt vuil verwijderen. Een alternatief voor deze natuurlijke middelen is het gebruik va neen chemisch ontstoppingsmiddel. Dit levert een goed resultaat, maar kan wel schadelijk zijn voor het milieu en voor de riolering zelf. Het reinigen van de sifon is ook vaak een noodzakelijke klus voor het ontstoppen van de gootsteen. Als niets heeft gewerkt, dan adviseren wij het gebruik van een ontstoppingsveer. Deze is te huur bij menig bouwmarkt in Gelderland.

Zelf sifon vervangen

De sifon is het gedeelte van de afvoer dat er voor zorgt dat er geen stankoverlast optreedt vanuit het riool. De sifon wordt ook wel zwanehals genoemd vanwege de u-vorm die het heeft. Het risico van deze vormgeving is dat etensresten zich hier gemakkelijk in kunnen ophopen. Hierdoor is het regelmatig nodig om de sifon te reinigen en zo een verstopping te voorkomen. Evenals de andere sanitaire onderdelen zal ook de sifon echter na verloop van tijd slijten. Er kunnen scheurtjes in de buis ontstaan of de rubberen dichtingsringen drogen uit. Wanneer dit het geval is, dan is het noodzakelijk om de sifon te vervangen. Dit is een klus die u eenvoudig zelf kunt afhandelen met behulp van ons stappenplan.

 • Stap 1. Koop bij de lokale bouwmarkt een nieuwe zwanehals. In de meeste gevallen gaat het om standaard afmetingen, maar wij adviseren om toch even de diameter van uw huidige sifon op te meten.
 • Stap 2. Plaats een emmer onder de gootsteen. Wanneer u de sifon losschroeft zal er waarschijnlijk water en vuil uit komen.
sifon vervangen Gelderland
 • Stap 3. Kijk bij het demonteren goed naar de manier waarop de diverse onderdelen zijn geplaatst. Zo voorkomt u dat er bij de installatie lekkage ontstaat.
 • Stap 4. Schroef de nieuwe sifon vast. Vergeet de rubberen dichtingsringen niet. Deze zorgen ervoor dat de sifon niet gaat lekken.
 • Stap 5. Controleer of alles naar behoren werkt, door de kraan enkele minuten voluit te laten stromen.
goedkoop loodgietersbedrijf Gelderland

Goedkope loodgieter nodig? Direct contact!

Hebt u vragen over de werkzaamheden die een dakdekker of loodgieter uit ons netwerk voor u kunnen voeren? Wilt u weten wat de beste keus is: een hr verwarmingsketel of een standaard combiketel? Of hebt u behoefte aan een vrijblijvende prijsindicatie voor het aanleggen van een nieuw riool? Via het contactformulier kunt u al uw vragen stellen of een offerte aanvragen. Vul hiervoor zo nauwkeurig mogelijk uw wensen in, en wij zorgen ervoor dat u spoedig een prijsindicatie ontvangt. Voor direct contact met een expert van een loodgietersbedrijf uit Gelderland belt u het beste naar telefoonnummer 085 500 1644.

Met spoed een loodgieter nodig? Bel direct met 085 500 1644!

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar indien u op zoek bent naar een erkend loodgietersbedrijf.

Werkgebied

Klantervaringen

Ik zag een natte plek op het plafond, daarboven is onze badkamer gesitueerd. Direct een loodgieter ingeschakeld om te achterhalen wat de oorzaak was. Bleek een kitrand lek te zijn. Goed opgelost.
Chantal de Brij, Gelderland
Na een heftige regenbui zag ik dat het water van onze platte dak niet wegliep. Eenmaal aangekomen in de garage zag ik het ook op een plek druppen. Emmer eronder en snel de loodgieter gebeld. Keurig en snel verholpen.
Jelmer Steegma, Gelderland
Na de aankoop van onze nieuwe woning wouden we het sanitair in de badkamer vernieuwen. Beiden zijn we niet zo handig dus via deze site in contact gekomen met een installateur. Leuk initiatief!
Sarah van het Hart, Gelderland
Ik was op zoek naar een goedkope loodgieter voor het aanleggen en aansluiten van een waterleiding en buitenkraan. Snelle service, scherpe prijs en duidelijke communicatie.
Robbert de Bruyne, Gelderland
Nu het van het koude weer is en de verwarming weer aan moet, hebben we gemerkt dat er af een toe een storing verschijnt op de display van onze Vaillant hr-ketel. Goed opgelost door deze vaklui!
Sander Janssen, Gelderland

Landelijke dekking

De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Gelderland. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

Missie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterswerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

Vestigingen

Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

Wij leveren nagenoeg alle merken