Onderhoud

Onderhoud

Heeft u er ook zo’n hekel aan wanneer uw in de winter met ijskoude kachels zit, en het douchewater niet meer warm wordt? Vaak komt dit doordat het onderhoud van uw CV-ketel vergeten is of dat één van uw leidingen lekkage vertoont. Voorkomen is altijd beter dan genezen, en daarom is het van belang dat uw regelmatig een loodgieter uw CV en leidingen laat controleren op mogelijke lekkage en andere gebreken. Hierdoor voorkomt u veel gedoe en extra kosten. Wanneer u een vakkundige loodgieter van Loodgieter Nu inschakelt, weet u zeker dat het onderhoud van uw CV, riolering en sanitair up to date is, en uw CV-ketel u het gehele jaar niet in de steek zal laten.

Onderhoudscontract

Een ervaren loodgieter weet dat het niet voldoende is om eenmalig een goede installatie aan te schaffen. Het onderhoud van installatie is minstens zo belangrijk. Hieronder valt het controleren op bijvoorbeeld lekkage, storing en onveilige situaties. Door middel van een onderhoudscontract bent u problemen met uw riolering, sanitair en CV-ketel voor. Bovendien houdt u met een onderhoudscontract het recht op fabrieksgarantie. Wanneer u een onderhoudscontract aangaat, zullen uw leidingen, ketel en sanitair minimaal één keer per jaar gecontroleerd worden. Aangetroffen problemen zullen dan direct verholpen worden. Zo voorkomt u dat een lekkage zich verspreidt en meer schade maakt. Met een onderhoudscontract ontvangt u elk jaar weer de verzekering dat u de winter in goed comfort doorbrengt.

Mogelijk onderhoud

Het onderhoud van uw sanitair, riolering en CV-ketel, omvat meer dan alleen de controle op lekkage. Het behelst onder meer het:

  • Schoonmaken van uw boiler, geiser of CV-ketel
  • Bijvullen en ontluchten
  • Controleren van rookgas afvoer
  • Controleren van de werking in zijn geheel
  • Controleren van de druk op waterleiding (en het eventueel verhelpen van lekkage)
  • Doorspoelen van het riool

Bij HR-ketels wordt dit onderhoud aangevuld met het controleren van de rookgas afvoer, het meten van de hoeveelheid koolstofdioxide en het meten van het rendement.

Professionele loodgieter

Of u nu lekkage aan de dakgoot heeft, een CV zonder druk, u wilt hulp bij de onderhoud van uw installatie, of een compleet nieuw sanitair installeren, wij garanderen u dat elke loodgieter die bij Loodgieter Nu onder contract staat, uw bij uw hulpvraag van dienst kan zijn. Onze medewerkers hebben allen jarenlange ervaring met het onderhoud van verschillende installaties, en draaien zelfs voor de lastigste loodgieter klussen hun hand niet om. Daarnaast werkt elke loodgieter met de meest innovatieve technieken, waardoor er zo min mogelijk inbreuk wordt gemaakt op uw leefsituatie. Wilt u het doucheputje laten ontstoppen of een geheel nieuwe riolering aanleggen, of heeft u interesse in een onderhoudscontract? Vul het offerteformulier op deze website in, en u krijgt van ons een aantal vrijblijvende offertes. Vergelijk en kies de professionele loodgieter die bij u past!

Contactformulier

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Terugbelverzoek Loodgieter Nu