Loodgieter Eindhoven

Heeft uw dak een lekkage opgelopen tijdens een storm? Of heeft u problemen met uw sanitair? Schakel dan een loodgieter uit Eindhoven in. Een loodgieter is breed inzetbaar en kan daardoor veel problemen voor u oplossen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen voor de diensten van een loodgietersbedrijf uit Eindhoven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Wel zo gemakkelijk indien u met spoed een vakman nodig heeft. U hoort spoedig van ons.

Loodgieter Eindhoven

Contactformulier

  Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
  Voor- en achternaam (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats(*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw emailadres (*)

  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend


  Terugbelverzoek loodgietersbedrijf

  Allround loodgietersbedrijf

  Loodgieter Nu is een allround loodgietersbedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle klussen die te maken hebben met warmte en water. De meest voorkomende klussen zijn:

  • Reparatie van lekkage
  • Installatie en reparatie van witgoed en sanitair
  • Het aanleggen en onderhouden van gas-, waterleidingen en riolering
  • CV-service en CV-ketel installatie
  • Verstoppingen van riolering en waterafvoer oplossen
  • Dakdekker werkzaamheden
  • Ontstoppen van uw afvoer

  Staat uw klus hier niet bij? Vraag dan toch eens naar de mogelijkheden. Wij helpen u uit de brand!

  Lekkage reparatie

  Als u last heeft van lekkage, dan is het belangrijk dat u het lek snel laat repareren door een erkende loodgieter. Zo voorkomt u extra schade aan uw huis en inboedel. Water kan namelijk veel schade veroorzaken! Voor de reparatie van een lekkage, hoeft tegenwoordig niet meer de hele muur opengebroken te worden. De medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Eindhoven maken gebruik van geavanceerde technieken en gereedschappen.

  Contact, 24 uur per dag

  Is uw verwarming kapot, riolering verstopt of lekt uw dak? Wacht niet langer en neem direct contact op met de vakmensen van Loodgieter Nu uit Eindhoven. Als u een vakman van Loodgieter Nu uit Eindhoven inschakelt, dan bent u ervan verzekerd dat de werkzaamheden van hoge kwaliteit zijn. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op om een afspraak te maken voor reparatie of installatie en staan 24 uur per dag voor u klaar.

  Daklekkage Eindhoven

  Dakdekker

  Een dakdekker kan verschillende taken op het gebied van dakonderhoud voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het opsporen en verhelpen van een daklekkage, het vervangen van een beschadigde dakbedekking, of het reinigen van dakgoten en regenpijpen. Met name wanneer u te maken heeft met een daklekkage, dan is het van belang dat u zo snel als het kan contact opneemt met een ervaren dakdekker. Daarmee voorkomt u vervelende gevolgen zoals houtrot. Een dakdekker uit Eindhoven helpt u graag.

  Sanitair installeren

  Sanitair

  Onder het sanitair verstaan wij diverse zaken in de badkamer, zoals een douche, toilet of wastafel. Om het gebruiksgemak en comfort van uw badkamer hoog te houden, is het aan te raden uw sanitair gemiddeld eens in de 15 jaar te vervangen. Daarmee bespaart u onder andere op het waterverbruik, en vermindert u tevens de kans op verstoppingen en lekkages van de waterleiding. Wij adviseren daarom om bij de noodzaak voor een reparatie of renovatie niet te lang te wachten met het inschakelen van een expert.

  Verwarming service

  Verwarming

  Een verwarming heeft onderhoud nodig. Onder dit onderhoud verstaan wij onder andere het ontluchten van de radiatoren en het bijvullen van de waterdruk. Daarnaast dient de verwarming echter regelmatig te worden nagekeken door een vakman. Deze kan onder meer diverse onderdelen in de ketel controleren op beschadigingen en slijtage om zo storingen in de toekomst te voorkomen. Via onze CV-service profiteert u niet alleen van regelmatig onderhoud, maar behoud u ook de fabrieksgarantie op de verwarmingsketel.

  Lekkage Eindhoven

  Lekkage

  Lekkages in en om het huis ontstaan over het algemeen door slijtage van de waterleidingen of een beschadiging van materiaal. In de meeste gevallen is een lekkage dan ook niet te voorkomen. Het is echter wel van belang om een lek zo snel als het kan te (laten) dichten, opdat de gevolgen van waterschade beperkt blijven. Een doorlopend lek kan namelijk zorgen voor onder meer houtrot, vochtplekken en schimmel. Een medewerker van ons loodgietersbedrijf Eindhoven helpt u graag met het opsporen en verhelpen van een lekkage. Met behulp van innovatieve technieken wordt daarbij onnodig hak- en breekwerk vermeden, opdat de overlast beperkt blijft en het lek snel gedicht kan worden.

  Riool

  Riool

  Naast de standaard rioolwerkzaamheden zoals het ontstoppen van de riolering en het schoonmaken van rioleringsbuizen voeren onze medewerkers diverse andere taken uit rondom de riolering. Zo kunnen zij nieuwe rioleringsbuizen aanleggen, of het riool controleren op beschadigingen en slijtage. Hiervoor gebruiken zij een methode genaamd endoscopie: een kleine camera wordt het riool ingebracht, en via de videobeelden wordt achterhaald waar eventuele problemen zich voordoen. Pas wanneer een probleem is ontdekt, zal men de vloer of grond openbreken om de rioolbuis te vervangen. De kosten voor een dergelijke klus zijn afhankelijk van diverse factoren.

  Service onderhoud

  Onderhoud

  Iedereen weet dat goed onderhoud zorgt voor een levensduur van vele materialen. In een groot aantal gevallen is het afdoende om zelf het onderhoud van uw materiaal uit te voeren, in een aantal gevallen kunt u dit echter beter overlaten aan een professional. Een loodgieter uit Eindhoven die zich bij ons heeft aangesloten kan bijvoorbeeld voor u de verwarmingsketel controleren op beschadigingen, of het sanitair van onderhoud voorzien opdat een lekkage zich niet voordoet. Andere onderhoudstaken die wij voor u uitvoeren bevinden zich op het gebied van riolering en dakonderhoud. Wij zijn u met alle plezier van dienst en staan u graag te woord.

  Lekdetectie

  Lekdetectie

  Het opsporen van lekkages hoeft niet moeilijk te zijn, en kunt u in een aantal gevallen eenvoudig zelf uitvoeren. Het kan echter ook nodig zijn om de hulp van een erkend loodgietersbedrijf in te schakelen. De professionals kunnen met behulp van geavanceerde technieken op het gebied van lekdetectie de exacte locatie van het lek achterhalen, en u vervolgens helpen met het oplossen van het probleem. Methoden die een loodgieter voor lekdetectie kan gebruiken zijn onder andere rookgasdetectie, ultrasone lekdetectie en thermografie. Al deze technieken vereisen vrijwel geen hak- en breekwerk, waardoor een lange klustijd voorkomen wordt.

  Ontstoppingsbedrijf

  Ontstoppingsbedrijf

  Menig loodgieter kan u niet alleen bijstaan met het onderhoud en de installatie of reparatie van het riool of het sanitair, hij helpt u tevens graag bij het ontstoppen van de riolering, de gootsteen of de afvoer. Voordat u een expert uit Eindhoven inschakelt voor het ontstoppen van uw riool, raden wij aan het probleem eerst zelf op te lossen. Dit kan met behulp van diverse huis- tuin- en keukenmiddeltjes zoals een mengsel van soda en azijn, het doorspoelen van koffiedik, of het gebruik van een standaard plopper. Heeft dit alles geen effect op de verstopping? Dan is het waarschijnlijk noodzakelijk dat een ontstoppingsbedrijf uit de regio langskomt om het probleem te verhelpen.

  zelf lekkage verhelpen

  Zelf lekkage opsporen

  Vermoedt u dat er ergens in de douche sprake is van een lekkage? Dan is het zaak om deze spoedig op te sporen. Wanneer er een gaatje zit in de waterleiding, dna kan dit enkel gevonden worden met behulp van geavanceerde lekdetectie technieken. Zit het probleem ergens anders, dan is het met een aantal handige stappen zelf te onderzoeken. Onze experts uit Eindhoven hebben daarom een speciaal stappenplan voor u opgesteld.

  • Stap 1. Begin met het controleren van de tegels en voegen. Tik op de tegels om te horen of hier een probleem mee is: als een tegel anders klinkt dan zal hier waarschijnlijk ruimte achter zitten en daarmee de kans op lekkage vergroten. Met een aardappelmesje kunt u bovendien de voegen testen. Als een voeg brokkelt, dan is deze vochtig (geweest).
  • Stap 2. Controleer daarna de kitranden. Dit kan eveneens met een aardappelmesje of schroevendraaier.
  • Stap 3. Hebt u de lekkage nog niet gevonden? Kijk dan bij de douchekraan en de rozetten. Zijn deze goed aangesloten op de muur? Of zit er enige ruimte tussen. Eventueel kan het nodig zijn om deze aan te draaien of opnieuw te installeren.

  Zelf kraan vervangen

  Wanneer de kraan verkalkt is, dan kunt u proberen om deze te ontkalken. Als dat geen effect heeft, dan is het vervangen van de douche- of keukenkraan de enige oplossing. Gelukkig is het niet heel ingewikkeld om een kraan te vervangen. Wilt u dit zelf uitvoeren? Zorg er dan wel voor dat u voordat u de klus begint de hoofdkraan afsluit. Gaat u de douchekraan vernieuwen en kiest u voor een thermostaatkraan? Dan wordt de klus wel wat ingewikkelder. Wanneer u eerst nog geen thermostaatkraan had, dan moeten bijvoorbeeld extra leidingen worden aangelegd. Hebt u niet zoveel ervaring met het klussen? Overweeg dan om voor dit gedeelte de hulp van een erkend vakman uit Eindhoven in te schakelen.

  Zelf afvoer ontstoppen

  Het ontstoppen van de afvoer is eveneens een taak waarvoor u niet direct de hulp van een ervaren loodgieter nodig hebt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de afvoer te ontstoppen met behulp van een mengsel van soda en azijn. Wanneer dit mengsel geen effect heeft, dan zijn er verschillende chemische ontstoppingsmiddelen die een verstopping kunnen verhelpen. Een andere oplossing is het loskoppelen van de sifon, en deze te ontstoppen. Bovendien kunt u vanaf de bovenzijde van de buis dan met een stokje kijken of het mogelijk is een diepere verstopping door te prikken. Pas wanneer dit alles geen resultaat biedt, kunt u overwegen een specialist in te schakelen. Deze zal dan met een speciale ontstoppingsveer ervoor zorgen dat het water weer wegloopt.

  Zelf wasmachine aansluiten

  Bent u net verhuisd of hebt u een nieuwe wasmachine besteld? Dan kan het aardig in kosten schelen wanneer u eigenhandig de wasmachine kunt aansluiten. Dit is een klus die enige handigheid vereist, maar die met het stappenplan dat wij voor u hebben opgesteld, goed kan worden uitgevoerd.

  • Stap 1. Zet een lekbak op de plaats voor de wasmachine. Dergelijke lekbakken zijn verkrijgbaar bij vrijwel elke bouwmarkt. Eventueel kunt u hier ook een anti-tril matje onder plaatsen.
  • Stap 2. Prepareer de wasmachine. Zet deze zo dicht mogelijk bij de lekbak, en haal de schroeven uit de trommel.
  • Stap 3. Sluit dan eerst de aanvoerleiding aan. Deze draait u eerst vast aan de achterzijde van de machine (meestal rechts bovenin). Daarna moet u het andere eind op de kraan monteren. Wij adviseren om hier teflontape voor te gebruiken om te voorkomen dat de slang weer losschiet.
  • Stap 4. Draai de kraan open om te controleren of deze niet lekt.
  • Stap 5. Sluit daarna de afvoerleiding aan. Hiervoor moet u eerst de wasmachine op zijn plek zetten. De afvoerleiding is vaak al gemonteerd op de wasmachine, maar wordt ook los geleverd. Als de afvoerleiding niet lang genoeg is, kunt u bij een bouwmarkt een langere variant aanvragen.
  wasmachine aansluiten
  • Stap 6. Eventueel kunt u een steunbeugel monteren om hier de afvoerslang langs te leiden.
  • Stap 7. Plaats een dopje op de afvoerleiding en hang deze even in de afvoerbuis.
  • Stap 8. Zet daarna de machine waterpas. Stop de stekker in het stopcontact en leg een waterpas op de bovenkant van het apparaat. Door de voetjes te verstellen is het mogelijk de machine waterpas te zetten om lekkage te voorkomen.
  • Stap 9. Haal tot slot nog wel weer het dopje uit de afvoerleiding.
  Vrijblijvende offerte

  Vrijblijvende offerte

  Bent u benieuwd naar wat een loodgieter of dakdekker van ons bedrijf in Eindhoven voor u kan betekenen? Wilt u graag weten wat u moet doen om het onderhoud van uw verwarming te optimaliseren? Hebt u vragen over de kosten, of ontvangt u graag een exacte prijsindicatie? Wij helpen u graag verder! Door in het contactformulier precies uw wensen en voorwaarden in te vullen kunnen wij u een geheel gratis en vrijblijvende offerte toesturen, die u zelf kunt bekijken op basis van uw budget en eisen. Vervolgens kiest u of ons loodgietersbedrijf aan uw wensen voldoet, of dat u verder zoekt. Bij ons zit u nergens aan vast!

  Direct Contact

  Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

  Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvend contact!
  Direct Contact

  Werkgebied

  Klantervaringen

  Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
  Jesper van Kommer, Eindhoven
  Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
  Daan Koopmans, Eindhoven
  Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
  Brigitte van Loon, Eindhoven
  De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
  A. Overberg , Eindhoven
  We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
  M. De Wacht, Eindhoven

  Landelijke dekking

  De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Eindhoven. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

  Kwaliteit

  Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

  Missie

  Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

  Vestigingen

  Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

  Wij leveren nagenoeg alle merken