Loodgieter Eindhoven

In en om huis zijn er heel wat klusjes waarbij u de hulp van een loodgieter goed kunt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opsporen van lekkage, maar ook aan de installatie van nieuw sanitair of het vervangen van een rioleringsbuis. Bent u op zoek naar een erkend loodgietersbedrijf uit Eindhoven waarvan de specialisten u kunnen helpen bij één van de vele klussen op het gebied van loodgieterswerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via de offertepagina vraagt u eenvoudig en snel een aantal vrijblijvende offertes aan die u vervolgens zelf kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Loodgieter Eindhoven

Contactformulier

Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Terugbelverzoek loodgietersbedrijf

Vakman met 24-uurs service

Wanneer er sprake is van een verstopping van het riool of de afvoer, dan is het zaak om zo spoedig mogelijk de leidingen te ontstoppen. Lukt dit zelf niet? Dan hebt u hiervoor de hulp van een erkend vakman nodig. Bij ons loodgietersbedrijf in Eindhoven hebben wij daarom een 24uurs service opgezet. Dit betekent dat er altijd binnen een uur een erkend loodgieter bij u op de stoep kan staan voor lekdetectie of het ontstoppen van de riolering. Dankzij deze snelle service worden ergere problemen zoals grote waterlekkage of beschadigingen aan de afvoerbuizen voorkomen. Wij garanderen dat u spoedig weer van een optimaal wooncomfort geniet.

Allround loodgietersbedrijf

Wie contact opneemt met ons loodgietersbedrijf wordt gegarandeerd vakkundig geholpen bij het loodgieterswerk. Elke loodgieter die zich bij ons heeft aangesloten heeft een allround ervaring binnen het vakgebied en kan dan ook diverse klussen voor u uitvoeren. In het onderstaande overzicht vindt u een aantal van de taken die wij uitvoeren.

 • Lekdetectie
 • Ontstoppen van riolering en afvoer
 • Installatie en onderhoud van sanitair
 • Herstellen daklekkage

Lekkage

Lekkage is een veel voorkomend probleem en kan op diverse manieren ontstaan. Zo kunnen de dakpannen verschuiven door de weersinvloeden, kan er een beschadiging ontstaan aan één van de waterleidingen, of zorgt een verstopping van het riool voor wateroverlast. Het opsporen van lekkage is zeer belangrijk, omdat op deze wijze vochtproblemen als houtrot en schimmel worden voorkomen. Voor het opsporen van lekkage maken wij gebruik van diverse technieken voor lekdetectie die allen zeer weinig breekwerk vereisen, zodat u hier weinig overlast van ondervindt.

Snel en vakkundig geholpen

De inzet van een loodgieter uit ons loodgietersbedrijf in Eindhoven is gegarandeerd snel en vakkundig. Wat het probleem bij uw woning of bedrijfspand ook is, wij verzekeren u ervan dat dit binnen korte tijd verholpen wordt. Hebt u direct hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag, en sturen u desgewenst een aantal vrijblijvende offertes toe.

plafond lekkage Eindhoven

Dakdekker

Wij werken niet alleen samen met menig loodgieter, ook verschillende dakdekkers vormen onderdeel van ons netwerk. Hebt u last van lekkage bij het dak? Is er een probleem met de dakbedekking? Of komt er vocht door de schoorsteen? Dan kan onze dakdekker hier een oplossing voor bieden. De dakproblemen zijn over het algemeen eenvoudig op te lossen en brengen relatief lage kosten met zich mee.

Sanitair Eindhoven

Sanitair

In elke woning in Eindhoven is de staat van het sanitair van belang. Niet alleen is het nodig dat uw gootsteen goed doorloopt, ook een juiste werking van de douche en het toilet is nodig. Het sanitair zal gemiddeld ongeveer 15 jaar meegaan voordat een reparatie of installatie nodig is. De installatie van het sanitair dient nauwkeurig te gebeuren voor een optimaal wooncomfort.

toilet verstopt Eindhoven

WC verstopt

Is uw WC verstopt geraakt? Dan is het noodzakelijk om deze snel te ontstoppen. Het ontstoppen van een toilet gebeurt over het algemeen met behulp van waterdruk of een standaard plopper. Raakt uw toilet regelmatig verstopt? Dan kan het zijn dat de installatie van een nieuw exemplaar noodzakelijk is, of dat de riolering moet worden hersteld door een loodgieter uit ons loodgietersbedrijf.

Rioleringsbedrijf Eindhoven

Riolering

Een loodgieter die voor ons bedrijf in Eindhoven werkt kan u niet alleen ondersteunen bij de installatie of reparatie van sanitair. Ook de installatie van rioleringsbuizen valt onder de werkzaamheden van een erkend loodgieter. Hebt u last van stank uit het riool, ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Met een camera wordt dan eerst gekeken waar het probleem is ontstaan.

CV-ketel installateur Eindhoven

CV-service

Een CV-ketel moet periodiek gecontroleerd worden door een erkend specialist. Deze zal dan het expansievat, de warmtewisselaar en vele andere onderdelen controleren op eventuele slijtage en andere beschadigingen. Zelf kunt u ook een deel van het onderhoud uitvoeren, zoals het ontluchten van de radiatoren of het bijvullen van de waterdruk. Op deze manier weet u zeker dat u geniet van een aangename temperatuur binnenshuis.

Loodgieter Eindhoven

Installatie

Zoals gezegd kan een loodgieter uit ons loodgietersbedrijf u ondersteunen bij de installatie van het sanitair of het vervangen van een beschadigd onderdeel. De meest voorkomende redenen voor de noodzaak voor het vervangen van een onderdeel van het sanitair is lekkage. Bent u benieuwd naar de kosten voor installatie, reparatie of onderhoud? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Lekkage opsporen Eindhoven

Lekdetectie

Lekkage is een veel voorkomend probleem bij onze klanten uit Eindhoven. Het kan gaan om een groot lek bij de douche, maar ook kleine lekkage in de waterleiding kan verschillende problemen geven. Het opsporen van de exacte locatie van het lek is zeer belangrijk voor een goede oplossing. Elke loodgieter uit ons netwerk maakt daarom gebruik van diverse technieken van lekdetectie. Voorbeelden hiervan zijn een ultrasone lekdetectie, thermografie of rookgasdetectie voor het opsporen van een lek bij het dak. Voor welke techniek van lekdetectie onze specialisten echter ook kiezen, er zal hiervoor geen hak- en breekwerk nodig zijn. Na het opsporen van het lek zal deze hersteld moeten worden. Hiervoor zal het soms wel nodig zijn de muur open te breken.

toilet ontstoppen Eindhoven

Ontstoppingsbedrijf

Hoewel een loodgieter ingezet kan worden voor installatie, reparatie en onderhoud, worden de medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Eindhoven het meest ingezet voor het ontstoppen van de riolering. Bij het ontstoppen maken wij gebruik van diverse methoden, die ervoor zorgen dat er zo weinig mogelijk schade ontstaat aan de riolering of afvoer. Wanneer er sprake is van een zeer verstopt onderdeel, dan is het noodzakelijk om de verstopte buis te vervangen. Dit vraagt veel tijd en handigheid, en kan daarom het beste uitgevoerd worden door een erkend loodgieter. Wilt u voorkomen dat u een loodgieter moet inzetten voor het ontstoppen van uw toilet? Zorg er dan voor dat u enkel toiletpapier en verder geen andere producten door de wc spoelt.

zelf mengkraan vervangen

Zelf kraan vervangen

Is de kraan in uw keuken sterk verkalkt, en hebben uw pogingen om de kraan te ontkalken geen effect gehad? Dan kan het nodig zijn om de kraan te vervangen. Dit kunt u eenvoudig zelf afhandelen, mits u over de juiste gereedschappen en producten beschikt. Een specialist van ons loodgietersbedrijf uit Eindhoven heeft een speciaal stappenplan voor u opgesteld, om zo de installatie van de keukenkraan te vergemakkelijken.

 • Stap 1. Voorbereiding. zorg ervoor dat u een kraan aanschaft met een zelfde diameter en aansluiting als de vorige. Is dit niet het geval? Dan zult u het werkblad in de keuken moeten aanpassen, en is het waarschijnlijk ook nodig dat u andere knelkoppelingen aanschaft. Draai de hoofdkraan uit en laat alle kranen leeglopen voordat u aan de daadwerkelijke klus begint.
 • Stap 2. Vervangen kraan. Schroef de oude kraan los met behulp van de waterpomptang. Het gaat meestal maar om één moertje. Kijk ook goed naar de aan- en afvoerslangen. Deze moeten goed blijven zitten voor een optimaal resultaat.
 • Stap 3. Nieuwe kraan plaatsen. Plaats daarna de nieuwe kraan en sluit deze aan. Door de waterpomptang te gebruiken weet u zeker dat de moer goed vast zit.
 • Stap 4. Controleer op lekkage. Als de keukenkraan is gemonteerd dient u het geheel te controleren op lekkage. Draai de hoofdkraan weer aan en gebruik zowel het warm als koud water. Zo bent u zeker van het juiste resultaat.

Zelf lekkage opsporen

Het opsporen van lekkages wordt vaak gezien als een lastige taak. Dit komt met name doordat een lek in de waterleiding zeer lastig te vinden is, zelfs met speciale methoden voor lekdetectie. Het opsporen van een lekkage bij u in de douche hoeft echter niet lastig te zijn. Zo kunt u met behulp van een aardappelschilmesje al heel wat onderdelen van de douche controleren op eventuele lekkage. Ga altijd eerst de waterleidingen langs, om te kijken of hier condensvorming optreedt. Condens is een teken van een (beginnend) lek. Klop daarna op de wandtegels voor een controle op holle ruimtes achter de tegels, wat ook waterlekkage aanduidt. Met een aardappelschilmesje kunt u vervolgens langs de voegen schrapen. Wanneer deze afbrokkelen, dan betekent dit dat er teveel vocht bij de voegen is gekomen. Een laatste klus die u zelf kunt doen is het aandraaien van de rozetten en de kraan aansluitingen.

Zelf afvoer ontstoppen

Een andere klus waar wij u graag nog even over willen informeren is het ontstoppen van de afvoer. Dit is niet heel moeilijk, en u kunt dan ook aanzienlijk in de kosten besparen door zelf de gootsteen te ontstoppen. Wat u hiervoor nodig hebt is weinig anders dan een mengsel van soda en azijn. Dit zal in de meeste gevallen de verstopping verhelpen. Alternatieven voor het soda en azijn mengsel zijn goedkope cola of koffiedik. Wanneer deze methode geen effect heeft, dan kan het nodig zijn om de sifon te reinigen. Schroef deze los en gebruik een eenvoudig sopje om de sifon aan de binnenzijde schoon te borstelen. Zorg ervoor dat u bij het weer in elkaar zetten van de afvoer geen onderdelen vergeet, dit kan zorgen voor lekkage. Heeft ook het schoonmaken van de sifon niet het gewenste effect? Dan zult u hoogstwaarschijnlijk toch de hulp van een ervaren loodgieter uit Eindhoven moeten inroepen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Zelf wasmachine aansluiten

De wasmachine is een zwaar apparaat en is dan ook lastig te verhuizen. De installatie van een wasmachine is echter veel gemakkelijker dan de meeste van onze klanten uit Eindhoven denken. Daarom hebben de specialisten van ons loodgietersbedrijf een stappenplan voor u gemaakt, waarmee het installeren van de wasmachine een peulenschil wordt.

 • Stap 1. Plaats een lekbak of trilmat op de plaats waar de wasmachine moet komen. .
 • Stap 2. Schuif het apparaat hier zo dicht mogelijk naar toe, in de juiste positie.
 • Stap 3. Koppel de aanvoerslang aan. Deze zit al aan het apparaat vast, in de rechter bovenhoek. Schroef de slang op de aanvoerleiding. Gebruik hiervoor eventueel wat teflontape voor een optimale binding.
 • Stap 4. Sluit daarna de afvoerslang aan. Hierbij is het belangrijk dat de afvoerslang lang genoeg is. Hij moet minimaal een centimeter of vijf tot tien in de afvoerbuis hangen om een lek te voorkomen. Is de bijgeleverde afvoerslang niet lang genoeg? Koop dan een langere bij een bouwmarkt uit de regio.
zelf wasmachine aansluiten Eindhoven
 • Stap 5. Schuif de machine op zijn plek. Werk hiervoor met zijn tweeën om beschadigingen aan het apparaat of de aan- en afvoerslangen voor te zijn.
 • Stap 6. Steek de stekker in het stopcontact en controleer of alles het doet.
Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend loodgieter die u kan ondersteunen bij de installatie van sanitair, het vervangen van een leiding, of het ontstoppen van het riool? Dan bent u bij ons op de goede plek terechtgekomen. Wij zijn u met alle plezier van dienst bij deze en vele andere klussen. Wilt u weten wat het gaat kosten om een specialist van ons loodgietersbedrijf uit Eindhoven in te zetten? Vul dan vandaag nog het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een aantal vrijblijvende offertes krijgt toegestuurd van specialisten bij u uit de regio. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod.

Direct Contact

Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvend contact!
Direct Contact

Werkgebied

Klantervaringen

Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
Jesper van Kommer, Eindhoven
Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
Daan Koopmans, Eindhoven
Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
Brigitte van Loon, Eindhoven
De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
A. Overberg , Eindhoven
We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
M. De Wacht, Eindhoven

Landelijke dekking

De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Eindhoven. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

Missie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

Vestigingen

Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

Wij leveren nagenoeg alle merken