Loodgieter Eindhoven

Zoekt u naar een goede loodgieter in Eindhoven? Loodgieter Nu is uw partner als het aankomt op het vinden van een ervaren loodgietersbedrijf. Heeft u een lekkage aan uw dak? Dat kan zeer vervelend zijn, maar we kunnen dit snel voor u verhelpen. Tevens staan we voor u klaar bij de installatie van uw sanitair en riolering. Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf voor goede CV service voor uw verwarming? Ook dán helpen we u graag. Wat u hiervoor kunt doen? Vul het contactformulier in en vraag zo een gratis en vrijblijvende offerte aan van iedere aangesloten loodgieter in Eindhoven!

Loodgietersbedrijf Eindhoven

Contactformulier

Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Loodgietersbedrijf Eindhoven bellen

24/7 service bij calamiteiten

Heeft u nu iemand nodig om de lekkage aan uw dak te repareren? Werkt uw verwarming niet meer en heeft u een loodgietersbedrijf nodig voor juiste CV service? Of wilt u graag zo snel mogelijk de installatie van uw sanitair en riolering voltooien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door ons contactformulier in te vullen, geniet u namelijk mee van handige 24/7 spoedservice. Indien er sprake is van een calamiteit, kunnen wij te allen tijde een loodgieter in Eindhoven naar u sturen om het probleem te verhelpen. U geniet gegarandeerd weer snel van een optimaal wooncomfort.

Erkend loodgietersbedrijf

Iedere aangesloten loodgieter heeft jarenlange ervaring in zijn vak en weet dus waar hij mee bezig is. Zoekt u dus de juiste partner voor de installatie van uw sanitair en riolering? Heeft u een loodgietersbedrijf nodig voor het dichten van die lekkage aan uw dak? Wenst u de beste CV service voor uw verwarming te ontvangen? Wij helpen u aan een professioneel bedrijf in Eindhoven! Uw werk is in veilige handen.

 • Ten allen tijde een loodgieter in Eindhoven, die elke lekkage verhelpen kan!
 • Gedegen installatie sanitair,riolering en CV service voor uw verwarming

Lekkage verhelpen

Een lekkage aan uw dak is vervelend en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verleden tijd laten zijn. Iedere aangesloten specialist kan u gelukkig goed helpen bij deze klus. Wij zorgen ervoor dat de lekkage in no-time verleden tijd is en werken hiervoor altijd samen met een goed loodgietersbedrijf. We kunnen u tevens helpen met handige CV service voor uw verwarming en de installatie van uw sanitair en riolering in Eindhoven.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u meer weten over ons werk wat betreft de installatie van uw sanitair en riolering? Heeft u vragen over de CV service voor uw verwarming? Wilt u weten wat het kost om een lekkage aan uw dak te dichten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via het contactformulier. Ieder loodgietersbedrijf verstuurt u een offerte op maat en u kunt zo zelf de vakman uitkiezen die het beste bij u past. Ga dus voor kwaliteit in Eindhoven, ga voor Loodgieter Nu!

Dakdekker Eindhoven

Dakdekker

Een daklekkage is vervelend en kan diverse vormen van waterschade tot gevolg hebben. Denk bijvoorbeeld aan vochtplekken, houtrot of schimmel. Een dakdekker van Loodgieter Nu kan een lekkage echter gemakkelijk voor u opsporen met behulp van rookgasdetectie of andere lekdetectie vormen. Vervolgens zal hij het lek vakkundig repareren. Hoe eerder u contact opneemt, hoe sneller gerepareerd, en hoe minder nadelige gevolgen u van de daklekkage ondervindt! Ook voor het herstellen van de dakbedekking of dakgoten kunt u onze dakdekker inschakelen.

Sanitair installatie en renovatie

Sanitair

Hoewel sanitair een relatief lange levensduur kent, is het voor uw wooncomfort aan te raden minimaal eens per 15 jaar het sanitair te vervangen. Is uw badkamer aan renovatie toe? Het sanitair dient op de juiste manier geïnstalleerd te worden. Zo dient u de douchecabine aan te sluiten op het riool, en is ook de verlichting van een uitgebreid badkamermeubel aan regels gebonden. De experts van Loodgieter Nu Eindhoven verzorgen de installatie of het onderhoud van uw sanitair met alle plezier en rekenen scherpe tarieven. Vergelijk offertes en vind een goedkope loodgieter!

Radiator Eindhoven

Verwarming

Een verwarming heeft jaarlijks een goede onderhoudsbeurt nodig. Met het juiste periodieke onderhoud voorkomt u acute storingen in de toekomst, behoudt u in veel gevallen de fabrieksgarantie en verlengt u de levensduur van de verwarmingsketel. Hoewel u zelf een deel van dit onderhoud kunt uitvoeren, is het aan te raden om voor de grote onderhouds check een professional uit Eindhoven in te schakelen. De medewerkers van de CV-service van ons loodgietersbedrijf hebben vele ervaring met diverse merken verwarmingsketel en helpen u graag.

Waterlekkage Eindhoven

Lekkage

In menig Nederlands huishouden heeft men regelmatig te maken met een lekkage. Zo komt een lekkende kraan gemiddeld één keer per jaar voor, en is ook een daklekkage niet ongebruikelijk. Hebt u te maken met een daklekkage? Schakel dan onze dakdekker in voor het verhelpen van het probleem. Zit het lek ergens anders? Een loodgieter die aan ons loodgietersbedrijf in Eindhoven verbonden is, kan de lekkage met behulp van geavanceerde lekdetectie methoden snel voor u opsporen, en vervolgens het lek dichten. Technieken die wij inzetten op het gebied van lekdetectie zijn onder andere een ultrasone detectie, thermografie, en rookgasdetectie voor het opsporen van daklekkages.

Rioleringswerkzaamheden

Riool

Voor het ontstoppen van het riool, maar ook voor het controleren van de riolering op beschadigingen en slijtage bent u bij Loodgieter Nu Eindhoven tevens op de juiste plek terecht gekomen. Wij controleren het riool snel en vakkundig met behulp van endoscopie: camera-inspectie. Dit vereist een minimum aan hak- en breekwerk, waardoor u nog dezelfde avond niets meer ziet van onze werkzaamheden. Moeten we het riool daadwerkelijk repareren, dan zullen we enigszins langer aan het werk zijn. Voor het ontstoppen van de riolering gebruiken we tevens diverse methoden die een minimum aan werktijd en overlast met zich meebrengen.

Service onderhoud Eindhoven

Onderhoud

Voor veel apparaten en huishoudelijke producten geldt dat een periodiek onderhoud zorgt voor een verlenging van de levensduur van het apparaat, en een verbetering van het rendement. Dit is onder meer het geval voor verwarmingsketels, kozijnen, en zonwering. In veel gevallen is het echter noodzakelijk dat u een professional in huurt voor dit onderhoud, zodat elk onderdeel goed bestudeerd en eventueel gerepareerd wordt. Voor het onderhoud van het sanitair, het riool, het dak, of de verwarming kunt u bij ons loodgietersbedrijf terecht. Tegen scherpe prijzen controleren en repareren wij bijvoorbeeld uw badgeiser of cv-ketel.

Lekkage Eindhoven

Lekdetectie

Een lekkage kan zomaar ontstaan, bijvoorbeeld door slijtage van de buizen van de verwarming, of door een hevige regenstorm. Waardoor de lekkage ook ontstaat, het kan leiden tot vervelende problemen zoals houtrot, vochtplekken en schimmel. Het is dan ook zaak om bij het vermoeden van een lek spoedig contact op te nemen met een loodgietersbedrijf uit Eindhoven. Een loodgieter kan met behulp van geavanceerde technieken op het gebied van lekdetectie de exacte locatie achterhalen, en het probleem oplossen. Methoden die wij op het gebied van lekdetectie inzetten zijn thermografie, ultrasone lekdetectie en rookgasdetectie. Al deze vormen van lekdetectie vereisen vrijwel geen hak- en breekwerk, waardoor u geen last krijgt van een lange verbouwtijd of van hoge kosten.

Afvoer verstopt

Ontstoppingsbedrijf

Het ontstoppen van een riool, afvoer of gootsteen hoeft niet moeilijk te zijn. Vaak is het voldoende om één van de bekende huis- tuin- en keukenmiddeltjes toe te passen. Dit zijn onder andere het gebruik van soda en azijn voor het ontstoppen van de gootsteen, of het gebruik van een standaard plopper voor het oplossen van een verstopte afvoer. Hebt u diverse middelen toegepast, maar hadden deze geen effect? Stel u dan in verbinding met een ontstoppingsbedrijf uit Eindhoven. De specialisten van een ontstoppingsbedrijf hebben speciale technieken en gereedschappen tot hun beschikking, waarmee zij snel en vakkundig uw riool kunnen ontstoppen. Zo maken onze loodgieters in een aantal gevallen bijvoorbeeld gebruik van camera-inspectie voordat zij het riool herstellen. Zo weet men zeker waar het exacte probleem zich bevindt.

zelf keukenkraan vervangen

Zelf kraan vervangen

Heeft u bij de keukenkraan last van een sterke verkalking en heeft ontkalken weinig effect? Dan kan het nodig zijn om de keukenkraan te vervangen. Omdat wij begrijpen dat het vervangen van de kraan best een lastige klus kan zijn, hebben we een eenvoudig stappenplan voor u opgesteld. Wanneer u deze stappen volgt, dan zal u binnen korte tijd weer genieten van een optimaal wooncomfort.

 • Stap 1. Sluit het water af. Dit doet u door de hoofdkraan dicht te draaien. Zet daarna alle kranen open en wacht tot er geen water meer uitloopt. Leg voor de zekerheid toch een dweil onder de leidingen waar u mee werkt.
 • Stap 2. Koppel de aansluiting los. Er zijn twee soorten aansluitingen: twee buizen met een knelkoppeling of twee stopkraantjes. In beide gevallen dient u met een steeksleutel de aansluitingen los te draaien.
 • Stap 3. Verwijder de kraan. Maak met een waterpomptang de moer los en verwijder voorzichtig alle onderdelen. Plaats de nieuwe keukenkraan. Steek de buis met het schroefdraad door het gat van het keukenblad, en maak aan de onderkant het plaatje vast. Controleer tijdens het werk of de kraan recht staat.
 • Stap 4. Prepareer de aanvoerpijpjes. Kort deze indien nodig af, en monteer ze met knelkoppelingen op de pijpuiteinden.
 • Stap 5. Verbind de aanvoerslangen aan de aanvoerpijpjes en de kraan. Meestal worden de aanvoerslangen meegeleverd, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij menig bouwmarkt in Eindhoven. Als alles is aangesloten moet u de hoofdkraan weer opendraaien. Controleer vervolgens of er geen lekkage optreedt.

Zelf lekkage opsporen

In en om huis zijn er veel plekken waarop een lek kan ontstaan. Denk bijvoorbeeld alleen al aan alle waterleidingen die zich achter de muren bevinden. Een lek ontstaat op vele verschillende manieren, en kan variëren van bijna onzichtbaar tot grote een grote overstroming. In het laatste geval is het natuurlijk niet lastig om een lek op te sporen, maar het kan zijn dat een klein gaatje in de leiding de overlast veroorzaakt. Een dergelijke lekkage moet men opsporen met speciale technieken voor lekdetectie zoals een ultrasone detectie. Alle grotere lekkages kunt u echter zelf vinden met behulp van een aantal kleine handelingen. Kijk natuurlijk eerst of u ergens vochtplekken of water aantreft. Daarnaast kunnen voegen en tegels worden gecontroleerd met behulp van een aardappelmesje. Tik op de tegels om te kijken of er ruimte achter zit, en schraap langs de voegen en controleer zo of ze niet afbrokkelen.

Zelf afvoer ontstoppen

Het ontstoppen van de afvoer kan op zeer eenvoudige wijze door u zelf worden gedaan, mits u maar beschikt over de juiste materialen. Een standaard verstopping is meestal te verhelpen met behulp van een mengsel van soda en azijn. Door dit door de afvoer of het toilet te spoelen, lost u al vele problemen op. Heeft dit geen effect? Dan kan het nodig zijn om de sifon te verwijderen en reinigen. Dit is een smerig klusje, maar niet ingewikkeld. Zorg er wel voor dat u alle ringen weer terugplaatst wanneer u de sifon weer installeert. Geeft ook het reinigen van de sifon geen positief resultaat? Dan is het nodig om met een ontstoppingsveer de verstopping op te lossen. Het is mogelijk om een ontstoppingsveer te huren bij een erkend loodgieter, maar voor een optimaal resultaat kunt u er ook voor kiezen om de hulp van een erken vakman in te schakelen. Wij zijn u desgewenst met alle plezier van dienst.

Zelf wasmachine aansluiten

Een laatste klus die u eventueel zelf af kan handelen is het aansluiten van de wasmachine. Door veel van onze klanten uit Eindhoven wordt het aansluiten van de wasmachine gezien als één van de meest lastige klussen bij het verhuizen. Het aansluiten van de wasmachine is echter niet heel lastig, mits u over de juiste onderdelen beschikt. De medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Eindhoven hebben bovendien voor u een eenvoudig stappenplan gemaakt, dat u kunt gebruiken bij de installatie.

 • Stap 1. Plaats een lekbak op de plek waar u de machine wilt hebben. Leg eventueel een anti trilmat onder deze lekbak.
 • Stap 2. Zet vervolgens de wasmachine zo dicht mogelijk bij deze lekbak, en haal de verhuisschroeven uit de trommel.
 • Stap 3. Sluit de water toevoer aan. De meeste wasmachines worden geleverd met de waterslang al aangekoppeld. Deze bevindt zich over het algemeen rechtsboven in de hoek. Gebruik eventueel teflontape om de aansluiting van de buis op de kraan te vergemakkelijken.
zelf wasmachine installeren
 • Stap 4. Sluit de afvoerslang aan. De afvoerslang wordt los geleverd of moet apart aangeschaft worden. Zorg ervoor dat de afvoerslang altijd een stukje in de staande buis kan hangen, zodat er geen wateroverlast optreedt.
 • Stap 5. De pijp van de afvoer moet bovendien minimaal 60 centimeter boven de vloer uitsteken voor een goede afvoer.
loodgieters vergelijken

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag weten wat de exacte prijzen zijn voor de installatie van een nieuwe verwarming? Hebt u vragen over de werkzaamheden van onze dakdekker? Of hebt u behoefte aan de ondersteuning van een erkend loodgieter bij het aanleggen van een extra waterleiding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Onze medewerkers staan u graag te woord, en sturen u indien gewenst een geheel vrijblijvende offerte toe. Bepaal zelf of onze voorwaarden en prijzen binnen uw eisen vallen, en kies zo altijd voor een loodgietersbedrijf dat aan uw wensen voldoet. Wij helpen u met alle plezier!

Direct Contact

Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvend contact!
Direct Contact

Werkgebied

Klantervaringen

Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
Jesper van Kommer, Eindhoven
Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
Daan Koopmans, Eindhoven
Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
Brigitte van Loon, Eindhoven
De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
A. Overberg , Eindhoven
We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
M. De Wacht, Eindhoven

Landelijke dekking

De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Eindhoven. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

Missie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

Vestigingen

Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

Wij leveren nagenoeg alle merken