Loodgieter Limburg

loodgieter Limburg

Bij veel van de klussen waar een loodgieter voor moet worden ingeschakeld gaat het om een spoedklus. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een loodgietersbedrijf terecht voor het verhelpen van een dak lekkage, of een lekkage in de vloerverwarming. Andere klussen waarbij een loodgieter u van dienst kan zijn, zijn het oplossen van storingen in de CV-ketel, de installatie van sanitair en verwarming, of het ontstoppen van een toilet of waterleiding. Bij de specialisten uit ons netwerk bent u aan het juiste adres voor direct contact met een loodgietersbedrijf uit Limburg of omgeving. Vraag nu gelijk eenvoudig meerdere en vrijblijvende offertes aan of laat een terugbelverzoek achter. Dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld door een loodgieter uit uw regio.

Spoedklus? 24-uurs service

Is tijdens een hevige regenbui plotseling lekkage ontstaan bij uw dakraam of dakkapel? Dan is het van belang zo snel mogelijk een loodgieter uit Limburg in te schakelen om de lekkage te verhelpen. Ook bij een verstopte riolering of problemen met de verwarming raden wij direct contact met een loodgietersbedrijf aan. Daarom bieden wij u een 24uurs loodgieter service. Dit betekent dat u ongeacht het uur van de dag in verbinding kunt komen met een loodgieter uit de regio Limburg.

Offerteformulier

  Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
  Voor- en achternaam (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats(*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw emailadres (*)

  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend

  Terugbelverzoek

  Werkzaamheden van een loodgietersbedrijf

  Elk loodgietersbedrijf uit Limburg dat zich bij ons heeft aangesloten biedt een allround service aan. Daarnaast moet elk bedrijf aan diverse voorwaarden voldoen. Op deze manier garanderen wij een hoge kwaliteit van de werkzaamheden, ervaren vakmannen en een uitstekende klanttevredenheid. Een loodgieter uit ons netwerk helpt u onder andere met problemen op het gebied van:

  • centrale verwarming en vloerverwarming;
  • installatie, onderhoud en reparatie;
  • lekkage, verstopping, riolering en sanitair.

  Snelle en vakkundig hulp

  Vult u ons offerteformulier in? Dan garanderen wij dat u snel en vakkundig door één van de medewerkers van een loodgietersbedrijf uit Limburg zult worden geholpen.

  Hebt u nog vragen over deze werkwijze of kosten voor de service? Aarzel ook dan niet om het offerteformulier in te vullen.

  Lekkage?

  Een lekkage kan leiden tot verschillende vochtproblemen. Voorbeelden hiervan zijn houtrot, schimmelvorming en vochtplekken in het plafond of op de wanden. De oorzaak van de lekkage verschilt per situatie. In sommige gevallen is slijtage van de waterleidingen de oorzaak, maar ook een kleine beschadiging aan het dak kan een daklekkage opleveren. Wat de oorzaak ook is: het is van groot belang dat elke daklekkage met spoed vakkundig verholpen wordt. Elke loodgieter uit Limburg maakt hiervoor gebruik van een aantal innovatieve lekdetectie technieken en het beste gereedschap. Zo geniet u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort.

  Verstopping?

  Een loodgieter uit ons netwerk is tevens in te zetten voor het oplossen van een verstopping. Verstoppingen worden als erg vervelend ervaren, omdat dit ervoor zorgt dat u de sanitaire voorzieningen tijdelijk niet in gebruik kunt nemen. Een verstopt toilet kunt u niet doorspoelen en een verstopte afvoer in de douche zorgt ook voor waterproblemen. In vele gevallen is het ontstoppen, zeker met een aantal hulpmiddelen, eenvoudig gedaan. Merkt u dat al uw afvoeren verstopt zitten of dat de verstoppingen steeds terugkeren? Wellicht ligt de oorzaak dan bij de riolering. Vraag een loodgieter uit Limburg om hulp.

  daklekkage Limburg

  Dakdekker

  Bij menig loodgietersbedrijf uit Limburg is een ervaren dakdekker in dienst. Deze kan niet alleen lekkages verhelpen, maar is u eveneens graag van dienst bij het controleren van uw dak op eventuele beschadigingen of het herstellen van de dakbedekking. Wij garanderen dat elke dakdekker uit ons netwerk een ruime ervaring heeft in de dakwerken en u dan ook snel en vakkundig kan ondersteunen. Bekijk de checklist op de website van de Nederlandse Dakdekkers Associatie voor het vinden van een betrouwbare dakdekker.

  lekkage

  Reparatie dakgoot

  Een dakgoot is erg gevoelig voor verstoppingen. Als hier bladeren, takken of stenen in belanden en u deze niet tijdig verwijderd, vormt dit een blokkade voor al het regenwater. Het gevolg is dat het regenwater niet goed weg kan lopen, waardoor het materiaal aangetast wordt.

  In de meeste gevallen zijn klanten er op tijd bij, en is een reparatie voldoende om de dakgoot te herstellen. Soms raad de vakman uit Limburg aan om de volledige dakgoot te vervangen.

  sanitair Limburg

  Sanitair

  Onder sanitair worden alle op de waterleiding aangesloten producten uit de badkamer verstaan. Medewerkers van een loodgietersbedrijf in Limburg kunnen u adviseren over de aanschaf van nieuw sanitair, of geven tips voor het installeren van een toilet.

  Ook voor de reparatie van het sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Is het sanitair ouder dan 20 jaar? Dan is een vervanging wenselijk in verband met het waterverbruik.

  Gratis offertes

  Met spoed op zoek naar een goedkope loodgieter?

  Vul ons offerteformulier in voor direct contact met een vakman uit uw regio!
  Gratis offertes
  sanitair installeren

  Sanitair reparatie

  Ook uw sanitair kan beschadigingen opleveren. Zeker in de badkamer, waar het sanitair nou eenmaal ontzettend veel gebruikt wordt. Heeft u bijvoorbeeld onlangs een toilet laten plaatsen maar merkt u dat deze aan de onderkant lekt? Dan is er mogelijk een reparatie nodig: misschien is er een beschadiging aan het porselein ontstaan of misschien is de afvoer niet op de juiste wijze aangesloten. Een loodgieter kan een dergelijke reparatie snel en vakkundig voor u uitvoeren.

  CV-service Limburg

  CV-service

  Menig loodgietersbedrijf uit Limburg biedt een uitstekende cv-service aan.

  Hebt u de verwarming al bijgevuld, de handleiding gecontroleerd op foutcodes en de radiatoren ontlucht, maar vertoont uw ketel nog steeds een storing? Schakel dan een loodgieter in. Vaak is met een eenvoudige handeling de storing verholpen, waardoor u weer snel warm water en een aangename temperatuur in huis heeft.

  CV onderhoud in Limburg

  CV onderhoud

  Voor het onderhouden van CV-ketels kunt u bij menig loodgietersbedrijf uit Limburg een onderhoudscontract afsluiten. Een gedeelte van het onderhoud kunt u zelf uitvoeren, denk aan het ontluchten van radiatoren en het reinigen van de buitenzijde van de verwarmingsketel, maar het meeste werk zult u moeten uitbesteden aan een vakman. Dit verlengt de levensduur, zorgt ervoor dat u minder last heeft van storingen en u weet zeker dat uw ketel veilig werkt.

  riolering Limburg

  Riolering

  Het komt niet vaak voor, maar door veelvuldig gebruik kan het zijn dat uw riolering slijt. Dit leidt tot stankoverlast, lekkage en andere problemen.

  Met behulp van camera-inspectie kan een loodgieter uw riolering controleren op beschadigingen en verstoppingen.

  Is er een probleem geconstateerd dan kan de vakman dit voor u oplossen. Deze vorm van detectie kunnen wij tevens preventief inzetten.

  riool verstopt?

  Riool ontstoppen

  Het ontstoppen van de riolering is een iets geavanceerdere klus dan het verhelpen van een verstopping in de afvoer. Het riool is een complex stelsel, en als u het vermoeden heeft dat er een blokkade in het riool zit dan bent u mogelijk niet zelf verantwoordelijk voor de kosten van een reparatie. Als de blokkade elders zit, zal de gemeente voor een oplossing moeten zorgen.

  WC verstopt
  Eén van de meest voorkomende loodgietersklussen is het ontstoppen van een toilet. De meest effectieve techniek is een standaard plopper of ontstoppingsveer. Ook waterdruk of een chemisch ontstoppingsmiddel kunnen effectief zijn.

  Afvoer ontstoppen

  Het ontstoppen van de afvoer is één van de klussen die u zelf kunt uitvoeren, en waar u in principe geen ervaring voor nodig heeft.

  Er zijn diverse huis-, tuin- en keukenmethodes die voor vele klanten al succesvol zijn gebleken, maar voor een iets professionelere aanpak zou u tevens gebruik kunnen maken van een ontstopper of trekveer.

  Hiermee kunt u de blokkade in de afvoer loskrijgen, waarna het water weer gewoon weg kan stromen.

  lekdetectie Limburg

  Lekdetectie

  Wanneer u last heeft van een daklekkage of andere lekkages in huis, dan raden wij u aan deze op te laten lossen door een erkend loodgietersbedrijf uit Limburg. In de meeste gevallen zult u eerst moeten achterhalen waar het lek zich precies bevindt.

  Voor het opsporen van een daklekkage maken loodgieters gebruik van een aantal innovatieve lekdetectie technieken. Deze lekdetectie technieken bieden één heel groot voordeel: doordat precies achterhaald kan worden waar de waterleiding, het dak of het sanitair lekt, kunt u dit plaatselijk herstellen. Bij een lekkende waterleiding die in de muur verwerkt is, scheelt dit heel veel kosten voor het opnieuw laten afwerken van de muur. Stelt u zich eens voor dat u de hele muur moet openbreken voordat u weet waar het lek precies is. De vakmannen maken gebruik van een aantal verschillende methodes: de rookgas methode, thermografie, en ultrasone detectie zijn drie veel voorkomende technieken.

  ontstoppingsbedrijf Limburg

  Ontstoppingsbedrijf

  Waar u voor het verhelpen van een lekkage het beste contact op kunt nemen met een loodgietersbedrijf, is er voor het ontstoppen van het riool of de afvoer menig ontstoppingsbedrijf in Limburg actief. Wanneer huis-, tuin- en keukenmiddelen zoals soda en azijn of koffiedik niet voldoende zijn om een verstopping op te lossen, kunnen de medewerkers van een erkend ontstoppingsbedrijf de klus met behulp van speciale methoden afronden. Het reinigen of ontstoppen van het riool gebeurt bijvoorbeeld met een hogedrukspuit.

  In sommige gevallen zal het ontstoppingsbedrijf gebruik maken van een rioolcamera om te achterhalen wat de oorzaak van het probleem is, en waar deze zich precies bevindt. Zeker in het geval van een verstopt riool is dit van belang, omdat de oorzaak mogelijk niet in uw riolering zit, maar in die van de gemeente. Doordat ontstoppingsbedrijven gebruik maken van de nieuwste technieken, zult u weinig overlast ondervinden van het werk.

  CV ketel installeren

  Installatie CV-ketel

  Veel mensen weten niet dat het tevens mogelijk is een loodgieter in te schakelen voor onder meer de installatie van sanitair, vloerverwarmingen of een nieuwe rioleringsbuis. Wij helpen u hierbij echter met alle plezier. Of het nu gaat om de installatie van een volledig nieuwe badkamer, of het laatste deel van een CV-ketel installatie, wij zorgen ervoor dat de klus vakkundig wordt uitgevoerd.

  erkende CV-installateur in Limburg

  Erkende installateurs

  Maakt u gebruik van onze service om een loodgietersbedrijf in te schakelen? Dan bent u verzekerd van de hulp van erkende installateurs uit Limburg. Elk bedrijf dat zich bij ons aanmeldt wordt door ons namelijk uitgebreid getest op onder andere prijs en kwaliteit. Wij willen u de beste service kunnen bieden en op deze manier streven wij naar een 100% klanttevredenheid. Vergelijk de verschillende prijzen zodat u bovendien verzekerd bent van de scherpste tarieven!

  zelf lekkage verhelpen

  Zelf lekkage opsporen

  Wanneer er sprake is van een lekkage in en om huis, dan is het in veel gevallen duidelijk waar het lek zich bevindt. Het kan echter ook zijn dat u geen idee heeft waar de vochtplekken en schimmel in de douche vandaan komen. In dat geval is het handig om het onderstaande stappenplan te volgen. Dankzij dit stappenplan worden in ieder geval vele zaken uitgesloten, en kunt u achterhalen waar de vochtproblemen hoogstwaarschijnlijk vandaan komen. Vindt u op deze manier het lek niet, dan moeten er meer professionele methode van lekdetectie worden ingezet, zoals thermografie of ultrasone detectie.

  • Stap 1. Tik op de tegels in de badkamer. Als een tegel hol klinkt of los zit, dan is dit waarschijnlijk het gevolg van vocht achter de muur.
  • Stap 2. Controleer de voegen en kitranden. Dit kan met behulp van een aardappelschilmesje. Afbrokkelende voegen zijn een indicatie van vochtproblemen.
  • Stap 3. Check tot slot de rozetten en douchekraan. Deze dienen stevig aan de muur verbonden te zitten, en goed op de waterleiding aangesloten.

  Zelf kraan vervangen

  Een tweede klus waarvoor u niet per se de hulp van een erkend loodgieter hoeft in te schakelen is het vervangen van een douchekraan. Wilt u zelf de keukenkraan vervangen? Dan zijn er een aantal zaken waar u op dient te letten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om eerst de hoofdkraan uit te zetten en alle kranen te laten lopen totdat er geen water meer uit komt. Voor het plaatsen van een nieuwe kraan adviseren wij bovendien om teflontape te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de aanvoerslang stevig aan de waterleiding wordt bevestigd. Een derde tip die wij u mee willen geven is dat voor de meeste kranen de linkerbuis de buis voor het warm water is. Wilt u de douchekraan vervangen? Ook dat is mogelijk. Bent u echter van plan om de standaard mengkraan te vervangen door een thermostaatkraan? Schakel dan de hulp van een ervaren loodgieter uit ons netwerk in Limburg in. Deze is u met alle plezier van dienst.

  Zelf afvoer ontstoppen

  Wanneer u merkt dat de wastafel moeilijker doorloopt maar hier niet direct een verandering in brengt, dan kan het gebeuren dat een eenvoudige oplossing niet meer werkt, en dat er een professional voor het werk moet worden ingezet. Middelen die effectief zijn bij een eerste aanduiding van verstopping zijn het spoelen van de gootsteen met een mengsel van soda en azijn. Ook het doorspoelen van koffiedik of goedkope cola kan een reinigend effect hebben. Een tweede oplossing bij verstopping is het reinigen van de sifon. Schroef deze los en reinig de verschillende onderdelen. Zorg dat u elke rubberen ring bij het in elkaar zetten weer op de juiste plek zet, om lekkage te voorkomen. Wanneer u ervoor kiest om de sifon te reinigen dan kunt u tevens een deel van de afvoer reinigen waar u dan wel bij kunt, maar anders niet. Gebruik een borstel of een stokje om overtollig vuil te verwijderen.

  Zelf wasmachine aansluiten

  Regelmatig krijgen de medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Limburg de vraag of zij een klant kunnen helpen bij het aansluiten van de wasmachine. Hoewel wij u natuurlijk met alle plezier van dienst zijn, is het aansluiten van de wasmachine geen ingewikkelde klus. Bent u net verhuisd of hebt u een nieuw apparaat besteld? Bespaar dan op de kosten door deze zelf aan te sluiten met ons handige stappenplan.

  • Stap 1. Verwijder indien nodig alle verpakkingsmaterialen, deze zullen alleen maar in de weg liggen.
  • Stap 2. Prepareer de wasmachine: plaats deze zo dicht mogelijk bij de plek waar hij moet komen te staan en haal eventuele verhuisschroeven uit de trommel.
  • Stap 3. Plaats een lekbak of trilmat op de plaats van de wasmachine.
  • Stap 4. Sluit de watertoevoer aan. De slang voor de watertoevoer zit rechtsboven aan de achterzijde van de wasmachine, en is hier al aangemonteerd. Zet het andere uiteinde van deze aanvoerslang op de waterkraan en schroef deze vast. Schakel eerst wel de kraan uit.
  wasmachine aansluiten
  • Stap 5. Sluit de afvoerslang aan. De afvoerslang is waarschijnlijk met de machine meegeleverd, maar kan bij een te korte lengte ook los aangeschaft worden. De meeste bouwmarkten bieden afvoerslangen in vele soorten en maten aan. De afvoerslang kan los in de afvoerbuis worden gehangen. Zorg voor voldoende lengte in de afvoerbuis om lekkages en andere vochtproblemen te voorkomen.

  Kosten loodgieter

  Vele klanten zijn erg benieuwd naar de kosten van een loodgieter. Uiteraard verschillen de kosten per situatie, en is dit erg afhankelijk van de klus die gedaan moet worden. Voor een prijsopgave raden wij u aan het offerteformulier in te vullen, u ontvangt dan de offertes van diverse bedrijven uit uw regio.

  De kosten voor een loodgieter uit Limburg liggen rond de €50,- per uur. Voor het onderhouden van uw CV-ketel is hij ongeveer een half uur bezig, en het ontstoppen van de afvoer kost gemiddeld 1 uur. Houd voor het ontstoppen van het riool rekening met minimaal 2 uur.

  Goedkope loodgieter nodig? Offertes!

  Hebt u met spoed een loodgieter nodig? Ondervindt u problemen met de verwarming? Of zoekt u een vakman die u kan ondersteunen bij het onderhoud van uw dakgoten en regenpijpen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

  Vul op het offerteformulier zo exact mogelijk uw wensen in, en wij beantwoorden uw hulpvraag binnen korte tijd. U ontvangt dan meerdere offertes van bedrijven uit uw regio, die u zelf eenvoudig vergelijkt op prijs en aanbod. Onze klanten besparen op deze manier tot ruim 30% op de kosten! Wij zijn u met alle plezier van dienst.

  Offertes vergelijken

  Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

  Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvende offertes!
  Offertes vergelijken

  Werkgebied

  Klantervaringen

  Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
  Jesper van Kommer, Limburg
  Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
  Daan Koopmans, Limburg
  Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
  Brigitte van Loon, Limburg
  De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
  A. Overberg , Limburg
  We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
  M. De Wacht, Limburg

  Landelijke dekking

  De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Limburg. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

  Kwaliteit

  Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

  Missie

  Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

  Vestigingen

  Wij bieden een landelijke dekking. Er is dus altijd een specialist bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

  Onze specialisten leveren nagenoeg alle merken