Loodgieter Nu

Over Ons

Loodgieter Nu richt zich op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een vakman. Onze website fungeert als schakel tussen deze twee partijen. Door deze website bent u in staat om offertes op makkelijke wijze met elkaar te vergelijke gebaseerd op kwaliteit, prijs, en snelheid.

Kwaliteit gegarandeerd

Door onze samenwerking met diverse partijen door het hele land zijn wij in staat u een landelijke dekking te garanderen. Waar zich ook in Nederland bevindt, onze experts staan altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Daarnaast zijn alle aangesloten bedrijven zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, dit biedt u zekerheid:

  • De aangesloten bedrijven worden continu gecontroleerd op bedrijfsvoering
  • Controle op kwaliteit van het geboden werk
  • U bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Gerenommeerde bedrijven

Als een bedrijf niet voldoet aan onze gestelde kwaliteitseisen dan wordt het bedrijf uitgesloten van deelname. Loodgieter Nu werkt alleen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven en profiteert u van! Bovendien bewijzen de aangesloten bedrijven dagelijks dat goed werk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Een offerte aangevraagd, en nu?

Via onze website vraagt u gratis en vrijblijvend een offerte aan. Na het versturen van u aanvraag ontvangt u een bevestiging van u aanvraag per e-mail. Meerdere bedrijven zullen u aanvraag ontvangen. Dit stelt u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken en advies in te winnen. Vervolgens maakt u een keuze voor de beste vakman, die de opdracht voor u uitvoert.
U vraagt een offerte aan, wij doen de rest. Loodgieter Nu, eenvoudig en doeltreffend.

Contactformulier


Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Terugbelverzoek Loodgieter Nu