CV Service

CV Service

Niets is vervelender dan een HR of CV ketel die kapot gaat. Geen kachel, geen warm water, niets dan ellende. Bij Loodgieter Nu zijn we gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en installeren van HR en CV ketels. Onze CV service bestaat uit het verhelpen van storingen, en het bieden van advies en praktische ondersteuning bij de aanschaf, reparatie en installatie van een nieuwe verwarming. Hierbij kunt u denken aan een thuismeting, waarbij gekeken wordt over welke capaciteit uw verwarmingsketel moet beschikken, en tips voor de optimalisering van mogelijkheden. De experts van Loodgieter Nu zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en installatie van ruim duizenden verwarmingsketels, en beschikken dan ook over veel ervaring. Of u nu op zoek bent naar een loodgieter op particulier of zakelijk gebied, wij bieden u kwaliteit, betrouwbaarheid en ervaring. Met onze CV service haalt u altijd het beste uit uw verwarming.

Onderhoud van de CV

Door de fabrikanten wordt aangeraden om uw CV minimaal één keer per jaar door een loodgieter te laten controleren. Hiermee voorkomt u problemen tijdens de wintermaanden, zoals lekkage of warmteverlies. Een ervaren loodgieter heeft de installatie binnen een uur gecontroleerd, wat resulteert in comfort bij u thuis, maar verzekert u ook van het voortduren van de fabrieksgarantie. Onderhoud aan uw CV ketel kan op twee verschillende vormen. U kunt er voor kiezen om uw ketel één keer na te laten kijken, waarmee u kiest voor een eenmalige onderhoudsbeurt die de fabrieksgarantie niet verzekert, maar u wel een goede werking van uw ketel garandeert. De tweede mogelijkheid is te opteren voor een onderhoudscontract. Dit betekent dat uw centrale verwarming periodiek (jaarlijks) wordt nagekeken. Een onderhoudscontract is voor zowel de klant als de loodgieter aantrekkelijk. U bent verzekerd van een goed werkende CV tegen lage onderhoud prijzen, terwijl de loodgieter is verzekerd van een jarenlange samenwerking.

CV reparatie

In de wintermaanden gebruikt u de verwarming natuurlijk veel meer dan in de zomermaanden. Door het intensiever gebruik van de leidingen en ketel is de kans aanwezig dat uw verwarming in deze periode problemen veroorzaakt. Daarom bieden wij een 24uurs service aan. Met deze CV service garanderen wij u dat u binnen een dag bent geholpen met de reparatie of installatie van uw verwarming. Of u nu midden in de nacht belt, of ’s morgens vroeg, er zal altijd een loodgieter paraat staan, die uw van dienst is bij oplossen van problemen met uw verwarming installatie. Met de CV service van Loodgieter Nu komt u dankzij vakkundige reparatie en installatie deze winter niet in de kou te staan.

Aanschaf en Installatie ketel

Wanneer u overweegt een nieuwe verwarmingsketel aan te schaffen, dient u rekening te houden met enkele aspecten: voor wat voor ketel moet u kiezen? Wat is hiervoor de juiste prijs? Krijg ik hulp bij de installatie? Momenteel zijn er twee verschillende varianten van een ketel op de markt beschikbaar: HR en CV ketels. Een HR (hoogrendement) ketel is geproduceerd om energiezuinig te werken. Met een rendementspercentage wordt aangetoond hoeveel gas een cv-ketel omzet in bruikbare warmte. De cv-ketel wordt zuiniger naarmate het percentage gas hoger wordt. Het rendement van een HR ketel stijgt nog meer, doordat het naast gas ook de restwarmte gebruikt. Hierdoor kan het voorkomen dat het rendementspercentage van een HR ketel boven de 100 procent stijgt. Een loodgieter kan u helpen bij het bepalen welke ketel het best voor u geschikt is. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid warm water die uw combiketel moet produceren. Daarnaast kan een loodgieter u assisteren bij de installatie en reparatie van de ketel, waardoor u zonder problemen kunt genieten van uw nieuwe verwarming. Tip: vraag ook naar de mogelijkheden van een slimme thermostaat.

Waarom Loodgieter Nu?

  • Duidelijke prijsafspraken op basis van prestatie
  • Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar
  • Landelijke dekking
  • Geen wachttijden en snel ter plaatse
  • Garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Gratis offerte

Loodgieter Nu is een allround aanbieder en verrichter van zowel onderhoud, reparatie en installatie van verwarmingsketels. Door onze CV service kunnen wij u op elk moment van de dag met een deskundige loodgieter in verbinding stellen. Bent u geïnteresseerd in onze service en de scherpe prijzen die hieraan verbonden zijn? Vul dan geheel vrijblijvend en gratis het offerteformulier in. Eén van onze monteurs neemt spoedig contact met u op.

Contactformulier

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Terugbelverzoek Loodgieter Nu