Loodgieter Tilburg

Zoekt u een goede loodgieter in Tilburg? Loodgieter Nu brengt u in contact met een specialist in uw regio! Of u nu een loodgietersbedrijf nodig heeft voor het verhelpen van een lekkage of voor het aanleggen van een riolering; wij helpen u! We leveren cv service voor uw verwarming en een dakdekker voor het stoppen van een daklekkage. Ook voor de installatie van uw sanitair vinden we altijd de juiste vakman. U ontvangt van ons een gratis en vrijblijvend offertevoorstel via het contactformulier. Met spoed een loodgieter nodig? Bel direct met de expert uit uw regio op telefoonnummer: 085 500 1647. Kwaliteitsservice in Tilburg? U vindt het hier!

085 500 1647
loodgieter Tilburg

Contactformulier

085 500 1647

Erkend loodgietersbedrijf

Als u last heeft van een daklekkage of een defect aan uw verwarming, raden we u aan een erkend loodgietersbedrijf in te schakelen. Loodgieter Nu is zo’n bedrijf. Wij werken in Tilburg enkel samen met gediplomeerde vakmannen, die voorzien zijn van een jarenlange training.

 • Altijd een loodgieter of dakdekker in Tilburg!
 • Bestrijden van iedere lekkage of daklekkage.
 • De beste cv service voor uw verwarming.
 • Voor de installatie van uw sanitair of riolering.

24/7 service bij spoed

Thuis kunt u de nodige calamiteiten ondervinden. Zo kunt u plotseling last krijgen van een verstopt sanitair. In de meeste gevallen zit de opstopping in het sanitair zelf en is deze eenvoudig tegen te gaan met behulp van een plopper, maar soms is deze methode niet afdoende. In dit geval is het raadzaam een loodgieter naar uw situatie te laten kijken. Het kan zijn dat uw riolering verstopt is. Ook kan uw verwarming het plotseling niet meer doen, of kan u last krijgen van een lekkage binnenshuis of zelfs een daklekkage. Wat te doen? Loodgieter Nu verbindt u 24 uur per dag en 7 dagen per week met een degelijk loodgietersbedrijf en een dakdekker.

Lekkage verhelpen

Een lekkage is vervelend, maar met de juiste technieken van lekdetectie is het gemakkelijk om de lekkage of daklekkage op te speuren. Nadat een lekkage is gedetecteerd, kan deze in de meeste gevallen eenvoudig worden verholpen. Bij een daklekkage aan een schuin dak is het soms nodig om nieuwe dakpannen aan te brengen. Gaat het om een daklekkage bij een plat dak? Dan kan de vakman de dakbedekking vervangen of een nieuw stukje dakleer over de beschadiging aanbrengen. Als een waterlekkage is ontstaan omdat de afvoer verstopt is, dan kan de loodgieter dit eenvoudig oplossen door de verstopping te verwijderen.

Direct contact

Wilt u weten wat de installatie van uw sanitair of riolering kost? Heeft u een vraag over onze cv service voor uw verwarming? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of bel ons via 085 500 1647. Wij helpen u gauw in Tilburg!

lekkage Tilburg

Lekkage

Een lekkage kan op verschillende plekken in het huis ontstaan. De meest voorkomende zijn daklekkage en een lek in de waterleiding. Omdat de meeste lekkages beginnen als een klein lek, is er vaak al enige waterschade ontstaan op het moment dat het lek ontdekt wordt. Het is dan ook van belang het lek zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een loodgieter kan de lekkage direct opsporen met passende lekdetectie methoden, en daarna zorgt het loodgietersbedrijf uit Tilburg dat het probleem spoedig wordt verholpen.

Lekkage opsporen

Als u last hebt van een lek, dan is het belangrijk dat u dit moet spoed laat opsporen en verhelpen. Anders is het mogelijk dat er veel waterschade ontstaat. Het opsporen is echter niet altijd gemakkelijk. In sommige gevallen bevindt het probleem zich op lastig te bereiken plekken, zoals bij een waterlekkage in de vloerverwarming bijvoorbeeld het geval is. Als u geluk hebt dan is het probleem met het blote oog te vinden, zoals vaak het geval is bij een lekkage in de keuken of badkamer.

riool Tilburg

Riolering

Doordat het riool veelvuldig gebruikt wordt, ontstaat er naar verloop van tijd slijtage, en is het tevens mogelijk dat er een verstopping ontstaat. In veel gevallen is het relatief eenvoudig om deze verstopping te verhelpen. Gebruik hiervoor een combinatie van soda en azijn, waterdruk, of een standaard ontstopper. Als dit niet werkt dan is het gebruik van een ontstoppingsveer de volgende optie. Deze is te huur bij menig bouwmarkt en loodgietersbedrijf in Tilburg. Lees voor gebruik goed de handleiding.

Afvoer verstopt

Een afvoer raakt gauw verstopt. In de keuken worden bijvoorbeeld vaak etensresten door de gootsteen gespoeld. Deze resten kunnen in combinatie met vet al gauw een probleem veroorzaken. Als de afvoer verstopt is dan is het belangrijk dat u dit met spoed oplost om verdere problemen te voorkomen. Het is echter het beste om te voorkomen dat een afvoer überhaupt verstopt raakt. Spoel daarom geen vette etensresten door de afvoer, maar gooi dit weg in de prullenbak.

verwarming service

CV-service

Uw verwarming heeft na de installatie periodieke cv service nodig. Dankzij regelmatig onderhoud blijft uw verwarming op een goede wijze functioneren, met weinig kans op storing. Een ander voordeel van periodieke onderhoudswerkzaamheden is een verhoogd rendement doordat het apparaat regelmatig bijgesteld wordt. Bij menig erkend loodgieter kunt u terecht voor een CV-service, eventueel op basis van een onderhoudscontract. Het voordeel van een dergelijk contract is dat u tevens de fabrieksgarantie behoudt.

CV-ketel storing

Een CV-ketel storing is ontzettend vervelend omdat u hierdoor geen warm water en ook geen warme verwarming hebt. Een CV-ketel storing komt dan ook altijd op het verkeerde moment. Een aantal storingen komen gemiddeld gezien vaak voor. Dit is bijvoorbeeld het geval met storingen aan de pompen, sensoren en ventilatoren. Ze geven verkeerde waardes weer, ze maken lawaai of het toestel wordt erg heet omdat de pompen niet werken. Bij dergelijke problemen is het verstandig een loodgietersbedrijf uit Tilburg in te schakelen.

Direct Contact

Last van vochtplekken op het plafond of de muren?

Vul het contactformulier in of bel: 085 500 1647 voor direct contact met een erkende loodgieter!
Direct Contact
dakdekker Tilburg

Dakdekker

Heeft u een daklekkage? Een dakdekker verhelpt dit gemakkelijk. Door de dakbedekking op de lekkende plek aan te passen, is de lekkage snel verleden tijd. Een dakdekker uit Tilburg uit ons netwerk kan u tevens van dienst zijn bij diverse andere dakwerken. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de dakgoten, het leggen van nieuwe dakbedekking of een controle op de constructie van de dakkapel. Wij verzekeren u dat met de hulp van een dakdekker uw dakgoten in goede staat blijven, en dat lekkages worden voorkomen.

Reparatie dakgoot

Het is belangrijk om de dakgoten goed te onderhouden. Als u dit niet doet dan is het mogelijk dat er een beschadiging ontstaat waarna een reparatie nodig is. Een kapotte dakgoot kan resulteren in waterschade aan uw tuin maar ook aan uw woning in Tilburg. Schakel daarom altijd tijdig een loodgieter in om het probleem te verhelpen. Zit er op meerdere plekken een beschadiging? In dat geval kunt u in plaats van het uitvoeren van een reparatie beter de hele dakgoot vervangen.

vervangen van sanitair Tilburg

Sanitair

Gemiddeld eens in de 15 jaar moet uw sanitair vervangen worden. Hiermee voorkomt u problemen en verzekert u zichzelf van een optimaal wooncomfort. Voor goedkoop sanitair van hoge kwaliteit raden wij aan te kijken bij een outletshop. Hebt u de nieuwe badkameronderdelen gekocht? Het is belangrijk dat zowel de installatie als het onderhoud op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Een loodgieter kan u hierbij van dienst zijn. Naast de installatie zorgen wij ook graag voor de nodige reparatie of het periodieke onderhoud.

Sanitair reparatie

Door regelmatig onderhoud kunt u veel problemen voorkomen. Toch zijn sommige problemen bij sanitair niet te voorkomen omdat bepaalde onderdelen na verloop van tijd nou eenmaal slijten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat buizen op hun gewrichten corroderen. Of wat dacht u van een lekkende kraan? U hebt het vast wel eens meegemaakt. Dit laatste probleem is eenvoudig opgelost door het leertje te vervangen. In sommige gevallen is een grote reparatie nodig. Voor een grote reparatie kunt u het beste een loodgietersbedrijf uit Tilburg inschakelen.

installatie service

Erkend installateur

Heeft u een installatieklus voor uw verwarming, riolering of sanitair? Dergelijke klussen zijn gecompliceerd voor de meeste mensen, maar een koud kunstje voor de specialisten van een loodgietersbedrijf. Zo hebben de experts die zich bij ons netwerk hebben aangesloten ruime ervaring binnen het vakgebied, en blijven zij continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en regelgevingen rondom installatie. Wij volgen bijvoorbeeld altijd de regels zoals aangegeven door het NEN, en kijken samen met u naar mogelijkheden.

Hoe vindt u een goede loodgieter?

Als u een loodgieter nodig hebt dan zult u zien dat er vele vakmannen beschikbaar zijn. Om de keuze tussen menig loodgietersbedrijf iets makkelijker te maken is het mogelijk om te letten of zij over bepaalde keurmerken bezitten. Ziet u het Uneto VNI keurmerk staan? Dit is een ondernemersorganisatie voor de technische detailhandel en de installatiebranche. Een loodgieter met dit keurmerk levert vakmanschap en kwaliteit. Daarnaast bent u verzekerd van evenwichtige leveringsvoorwaarden en een nakomingsgarantie.

Lekdetectie technieken

Als u last hebt van een waterlekkage dan zult u waarschijnlijk eerst met het blote oog proberen de bron op te zoeken. Als het opsporen op deze manier niet lukt, dan is het verstandig om een loodgietersbedrijf in te schakelen. Met behulp van lekdetectie gaat het opsporen van een probleem erg snel. Er bestaan verschillende soorten lekdetectie.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een camera inspectie uit te voeren. Deze manier van lekdetectie wordt veelal gebruikt als het opsporen van het probleem erg lastig is omdat de ruimte niet bereikbaar is. Denk hierbij aan problemen met de ruimte onder de douchebak of een leidingschacht. Een vakman van het loodgietersbedrijf zal hiervoor een minuscuul gaatje aanbrengen op een niet zichtbare plaats. Met behulp van een kleine endoscopie camera wordt vervolgens de ruimte geïnspecteerd. Een andere manier van lekdetectie is rookgasdetectie. Bij deze manier van lekdetectie wordt rook in een bepaalde ruimte gespoten. Vervolgens gaat de loodgieter naar buiten om te kijken waar de rook tevoorschijn komt. Want waar rook naar buiten kan komen, kan ook vocht naar binnen komen. Dankzij lekdetectie is het opsporen van lekkages eenvoudig en snel gedaan.

technieken voor lekdetectie Tilburg
lek opsporen Tilburg

Lekkage gevonden, wat kunt u zelf doen?

Als u met één van de bovenstaande technieken het lek hebt opgespoord dan is het zaak om de juiste stappen te ondernemen, zodat u spoedig weer van een optimaal wooncomfort geniet. Hoewel het voor de meeste grote zaken noodzakelijk is de hulp van een ervaren loodgieter uit Tilburg in te roepen, zijn er wel een aantal dingen die u zelf kunt doen. Wij hebben daarom een kort en handig stappenplan voor u opgesteld. Hebt u na het lezen van de stappen nog vragen? Of kunt u de hulp van een loodgietersbedrijf goed gebruiken? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

 • Stap 1. Sluit altijd eerst de hoofdkraan af. Zo kan er niet nog meer water op de verkeerde plekken terechtkomen.
 • Stap 2. Draai alle aan- en afvoersluitingen stevig vast. Dit lost al diverse problemen op.
 • Stap 3. Achterhaal samen met een loodgieter de exacte oorzaak van het probleem, en laat de nodige reparaties uitvoeren.
 • Stap 4. Herstel de beschadigingen. U kunt bijvoorbeeld zelf de kitranden herstellen of een aantal nieuwe tegels plaatsen.

Zelf waterlekkage opsporen

Op verschillende plekken in huis kan een waterlekkage ontstaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een gesprongen waterleiding de oorzaak is voor de lekkage, maar ook problemen met de radiatoren, vloerverwarming of een schoorsteen kunnen de oorzaak zijn voor het lek. Wilt u kosten besparen en zelf de oorzaak van het lek achterhalen? Dan zijn er een aantal zaken waar u aandacht aan kunt besteden. De grootste en beste indicatoren voor lekkages zijn natuurlijk vochtplekken op de muren, of het ontstaan van schimmels en houtrot. Dit betekent dat het ofwel te vochtig is in huis, ofwel dat er ergens water staat waar het niet hoort te zijn. Komen er vochtplekken door de muur heen? Kijk dan of er een waterleiding achterloopt, of dat de muur grenst aan de buitenmuur. Dit zullen waarschijnlijke oorzaken zijn voor het probleem. Kleinere aanwijzingen voor een lek zijn brokkelende voegen of condens op zichtbare waterleidingen. Door dit te controleren kunt u voorkomen dat vochtproblemen groter worden, en kunt u zorgen voor de juiste oplossing.

Zelf gootsteen ontstoppen

In en om huis kan op verschillende plekken een verstopping in de leidingen ontstaan. De meest gehoorde klacht bij het loodgietersbedrijf is echter een verstopping van de gootsteen. Dit is meestal het gevolg van het doorspoelen van teveel etensresten, maar ook tandpastaresten kunnen de veroorzaker van een verstopte afvoer zijn. Het ontstoppen van de gootsteen is gelukkig niet heel ingewikkeld, en kan dan ook door u zelf worden uitgevoerd. Het enige wat u hiervoor nodig hebt zijn een standaard ontstopper of een mengsel van soda en azijn. Beide technieken zorgen ervoor dat uw gootsteen snel weer in optimale staat verkeert. Daarnaast kan ook het reinigen van de sifon effectief zijn. Kijk hierboven voor de verschillende stappen voor het losschroeven en vastzetten van de zwanehals. Hebben al deze technieken geen effect? Dan zal een ontstoppingsveer moeten worden gebruikt voor het ontstoppen. Het is mogelijk om een ontstoppingsveer bij een bouwmarkt te huren, maar onze loodgieters uit Tilburg zijn u tevens met alle plezier van dienst.

Zelf sifon vervangen

Een derde klus die u eigenhandig kunt afhandelen is het vervangen van de sifon. De sifon is het U-vormige onderdeel van de afvoer onder uw gootsteen, en zorgt ervoor dat er geen stankoverlast ontstaat. Door de vorm van de sifon –ook wel zwanehals genoemd – ontstaat er echter al snel een verstopping in dit gedeelte. Door de sifon te ontstoppen worden dan ook vele gootsteenproblemen hersteld. Na verloop van tijd kan het echter gebeuren dat het niet meer mogelijk is de sifon te reinigen of dat deze scheurtjes vertoont. In zo’n geval is het nodig de sifon te vervangen. Volg het onderstaande stappenplan en u geniet snel weer van een optimaal wooncomfort.

 • Stap 1. Schaf bij een bouwmarkt de nieuwe sifon aan. Kijk hierbij goed naar de diameter en vergeet ook de rubberen ringen niet.
 • Stap 2. Plaats een emmer onder de gootsteen om eventueel water en vuil op te vangen.
 • Stap 3. Schroef de sifon los. Kijk hierbij goed naar de plaatsing van de diverse onderdelen: zo moet het nieuwe model ook geïnstalleerd worden.
zelf sifon vervangen
 • Stap 4. Reinig de binnenzijde van de afvoer. U kunt er nu gemakkelijk bij en dit zal problemen in de toekomst voorkomen.
 • Stap 5. Plaats de nieuwe sifon, en schroef deze vast.
 • Stap 6. Controleer of het model goed is geplaatst door de kraan voluit te laten lopen.
goedkope loodgieter Tilburg

Goedkope loodgieter nodig? Direct contact!

Wilt u graag weten welke klussen de medewerkers van het loodgietersbedrijf allemaal voor u kunnen afhandelen? Hebt u vragen over de mogelijkheden voor het installeren of repareren van uw verwarming op basis van een onderhoudscontract? Of hebt u behoefte aan een exacte prijsopgave voor het verhelpen van een daklekkage? Via ons contactformulier kunt u eenvoudig en snel al uw vragen stellen. Geeft voor een offerte op maat zo nauwkeurig mogelijk uw wensen aan, en u ontvangt spoedig een offerte van een loodgieter uit Tilburg. Voor direct contact: 085 500 1647.

Met spoed een loodgieter nodig? Bel direct met 085 500 1647!

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar indien u op zoek bent naar een erkend loodgietersbedrijf.

Werkgebied

Klantervaringen

Ik zag een natte plek op het plafond, daarboven is onze badkamer gesitueerd. Direct een loodgieter ingeschakeld om te achterhalen wat de oorzaak was. Bleek een kitrand lek te zijn. Goed opgelost.
Chantal de Brij, Tilburg
Na een heftige regenbui zag ik dat het water van onze platte dak niet wegliep. Eenmaal aangekomen in de garage zag ik het ook op een plek druppen. Emmer eronder en snel de loodgieter gebeld. Keurig en snel verholpen.
Jelmer Steegma, Tilburg
Na de aankoop van onze nieuwe woning wouden we het sanitair in de badkamer vernieuwen. Beiden zijn we niet zo handig dus via deze site in contact gekomen met een installateur. Leuk initiatief!
Sarah van het Hart, Tilburg
Ik was op zoek naar een goedkope loodgieter voor het aanleggen en aansluiten van een waterleiding en buitenkraan. Snelle service, scherpe prijs en duidelijke communicatie.
Robbert de Bruyne, Tilburg
Nu het van het koude weer is en de verwarming weer aan moet, hebben we gemerkt dat er af een toe een storing verschijnt op de display van onze Vaillant hr-ketel. Goed opgelost door deze vaklui!
Sander Janssen, Tilburg

Landelijke dekking

De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Tilburg. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

Missie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

Vestigingen

Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

Wij leveren nagenoeg alle merken