Sanitair

Sanitair

Bij de installatie, reparatie en het onderhoud van sanitair komen verscheidene regels kijken. Eén van de meest bekende is wellicht de legionella regeling: u bent verplicht te zorgen voor een goede doorstroom van het water. Andere regelingen zijn onder meer de terugstroomregeling omtrent vuil water, en de ontluchtingsregeling. Deze en andere voorwaarden aan de installatie van nieuw sanitair kunnen een op het eerste gezicht eenvoudige klus aardig belemmeren. Heeft u behoefte aan vakkundig advies over de regelgeving rondom sanitair? Of zoekt u een vakkundige loodgieter met ervaring in onderhoud en reparatie? Vul dan het contactformulier op deze website in. Wij bieden u verschillende vrijblijvende offertes, van loodgieters met scherpe prijzen die kwalitatief goed reparatie werk leveren.

Installatie van nieuw sanitair

De installatie van nieuw sanitair is een uitdagende klus, die goed voorbereid moet worden. Met behulp van deskundig advies kunt u de risico’s van de installatie zo veel mogelijk beperken. Eén van de eerste voorwaarden waar u bij de installatie van nieuw sanitair aan moet voldoen, is het zorgen voor aansluiting op het waternet. Dit kunt u aanvragen bij de gemeente. Daarnaast moet u zorgen voor een goede toevoer en afvoer van water, waarbij het vuilwater een ander leidingsysteem moet krijgen dan het schoon water. Nadat aan deze voorwaarden is voldaan, kunt u over gaan tot de installatie van het sanitair. Bij de installatie is het van belang dat u aandacht besteedt aan de goede waterdichte aansluiting van kranen en leidingen. Wanneer dit niet goed gebeurt, kunnen de kosten erg hoog oplopen. Wij adviseren daarom om voor de installatie van uw sanitair contact op te nemen met een loodgieter die u van deskundige informatie kan voorzien en u eventueel ook kan helpen met problemen die ontstaan tijdens de installatie.

Onderhoud en Reparatie

Bij het onderhoud van uw sanitair hoeven niet veel problemen te komen kijken. Door uw douche en toilet goed kalk- vocht, en schimmelvrij te houden voorkomt u een groot aantal mogelijke defecten. Gebruik hiervoor het liefst geen agressieve schoonmaakmiddelen, maar hou het regelmatig bij. Hiermee voorkomt u de beschadiging van keramisch materiaal. Wanneer er toch problemen met uw sanitair ontstaan, is het aan te raden voor onderhoud en reparatie een professional in te schakelen. Wij zijn ervaren in de reparatie van een lekkage van uw bad of douche, of het onderhoud van een verstopte wasbak, kapotte wasmachine of verstopt toilet. Wij begrijpen dat u het liefst zo snel mogelijk van deze problemen af wilt. Daarom hebben wij een 24uurs service. Ongeacht het uur van de dag en de dag van de week, er staat altijd een loodgieter voor u klaar.

Prijs- kwaliteit garantie!

De prijzen voor de reparatie en installatie van sanitair verschillen per klant. Dit is afhankelijk van de omvang van de gewenste reparatie of installatie, uw locatie en hoe tijdsintensief de klus is. Wanneer u een indicatie van mogelijke prijzen wenst, kunt u het best het offerteformulier gratis en vrijblijvend invullen. U ontvangt dan een aantal offertes waaruit u de beste prijzen en voorwaarden kunt kiezen. Voor welke loodgieter u ook kiest, wij garanderen dat deze zal zorgen voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Kies voor gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid. Vraag een offerte aan, en geniet binnen de kortste keren van uw nieuwe sanitair.

Contactformulier

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Terugbelverzoek Loodgieter Nu