Loodgieter Nijmegen

loodgieter Nijmegen

Zoekt u een ervaren loodgieter in Nijmegen? Loodgieter Nu helpt u graag met het werk van een vakkundig loodgietersbedrijf bij u in de buurt. Iedere aangesloten specialist lost uw lekkage in no-time voor u op. Of het nu gaat om CV service voor uw verwarming, het oplossen van een lek aan uw dak of de installatie van uw sanitair of riolering: wij staan voor u klaar! U kunt ons bereiken via het offerteformulier. Door dit in te vullen, doet u een gratis en geheel vrijblijvende aanvraag voor offertes van specialisten bij u in de buurt. U kunt de voorstellen vergelijken om zo tot een voorstel te komen dat perfect aansluit bij uw wensen!

Spoedklus? 24-uurs service

Het handige aan ons netwerk in Nijmegen is dat wij een snelle was24 uursservice kunnen bieden. Dit houdt in dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik kunt maken van de kunsten van een loodgietersbedrijf. Heeft u dus een loodgieter nodig om de lekkage op uw dak te repareren? Zoekt u een vakman voor de installatie van uw sanitair, riolering of verwarming? Of heeft u een andere klus wat betreft CV service? Vul dan het offerteformulier, vraag direct gratis en vrijblijvende offertes op maat aan of laat een terugbelverzoek achter!

Offerteformulier

  Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
  Voor- en achternaam (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats(*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw emailadres (*)

  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend

  Terugbelverzoek

  Werkzaamheden van een loodgietersbedrijf

  De vakspecialisten waar wij mee samenwerken zijn allen ervaren in hun werk en weten iedere klus tot een fantastisch eindresultaat op te leveren. Zo kan iedere loodgieter u helpen met handige CV-service voor uw verwarming, met de installatie van uw riolering of sanitair en veel meer. Heeft u bovendien een lekkage aan uw dak, dan repareren zij dat in no-time. Ieder loodgietersbedrijf weet er op vakkundige wijze voor te zorgen dat uw woonplezier vergroot wordt!

  Snelle en vakkundig hulp

  Wilt u meer weten over de tarieven per loodgieter voor de installatie van uw sanitair en riolering? Heeft u een vraag betreffende de CV-service voor uw verwarming? Wilt u weten hoe het loodgietersbedrijf de lekkage aan uw dak kan verhelpen? Voor al deze vragen verwijzen we u door naar het offerteformulier. Door dit in te vullen, vraagt u gratis en vrijblijvend offertes op maat aan van specialisten.

  Iedere aangesloten loodgieter stuurt u een speciale offerte toe en u houdt de regie in eigen handen. Wij bieden altijd de beste CV-service!

  Lekkage?

  Woont u al langere tijd in hetzelfde pand in Nijmegen, dan is de kans aanwezig dat u te maken heeft met diverse vormen van lekkage. Zo heeft elk Nederlands huishouden gemiddeld eens per jaar een lekkende kraan in huis. Heeft u een plat dak? Dan is er bovendien een grote kans dat u al eens te maken heeft gehad met een daklekkage. Het verhelpen van lekkages is in een aantal gevallen gemakkelijk zelf uit te voeren. Bevindt het lek zich in de riolering of de waterleiding, dan raden wij u zeker aan contact te zoeken met een loodgietersbedrijf uit Nijmegen.

  Verstopping?

  Een verstopping is u waarschijnlijk wel bekend. Drie van de meest voorkomende verstoppingen zijn de afvoer van de douche, het toilet en de wasbak in de keuken. In de douche zijn lange haren en vuil vaak de oorzaak van de verstoppingen, terwijl etensresten bij de gootsteen vaak de boosdoener zijn. Een verstopping in het toilet kan veroorzaakt worden door verschillende zaken. Loodgieters uit Nijmegen komen van alles tegen. Soms is het mogelijk de verstopping zelf te verhelpen met bijvoorbeeld een trekveer of ontstopper.

  daklekkage Nijmegen

  Dakdekker

  Een daklekkage kan op vele manieren veroorzaakt worden. De meest voorkomende oorzaak is het proces van vorst en dooi, maar ook herfststormen kunnen de dakbedekking beschadigen. Een daklekkage is zeer vervelend en heeft diverse vormen van waterschade tot gevolg zoals houtrot, schimmel en vochtplekken. Het is daarom zaak om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Een dakdekker uit ons netwerk is u hierbij graag van dienst. Met behulp van innovatieve technieken spoort hij het lek snel en vakkundig op en repareert hij deze vakkundig. Bekijk de checklist op de website van de Nederlandse Dakdekkers Associatie voor het vinden van een betrouwbare dakdekker.

  lekkage in Nijmegen

  Daklekkage

  Heeft u een plat dak op uw huis in Nijmegen? Grote kans dat u dan bekend bent met een daklekkage. Een plat dak is een groter risico dan hellende daken, omdat hier regenwater en vuil op blijft liggen. Stilstaand water heeft een negatief effect op de dakbedekking, waardoor dit na verloop van tijd beschadigd raakt.

  Om een reparatie bij daklekkage te voorkomen is het belangrijk om het dak regelmatig te controleren op beschadigingen en zwakke punten. Door deze te herstellen kunt u ergere schade voor zijn.

  sanitair Nijmegen

  Sanitair

  Door eens in de 15 jaar uw sanitair te renoveren, zorgt u ervoor dat het wooncomfort op een behoorlijk niveau blijft, en dat u niet te maken krijgt met diverse problemen zoals verstoppingen en slijtage van de riolering.

  Wilt u zelf het sanitair installeren? Dan dient u rekening te houden met regels rondom de preventie van legionella, de afwatering van de douche en de installatie van verlichting. Denk er bijvoorbeeld aan dat de waterleiding voor het warm water niet van PVC mag worden gemaakt.

  Gratis offertes

  Met spoed op zoek naar een loodgieter uit Nijmegen?

  Maak gebruik van onze 24uurs-service en dien een terugbelverzoek in!
  Gratis offertes
  sanitair installeren

  Installatie van sanitair

  Als u nieuw sanitair heeft aangeschaft, dan zult u deze natuurlijk nog moeten installeren. De installatie is niet erg ingewikkeld, maar het is wel belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurd. Wanneer de waterafvoer en -toevoer niet op correcte wijze is aangesloten, ontstaan er na verloop van tijd lekkages. Een loodgieter uit Nijmegen kan uw nieuwe badkamermeubels, vaatwasser of wasmachine in een handomdraai installeren, zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Zo bent u verzekerd van sanitair dat op de juiste manier is aangesloten.

  CV-service Nijmegen

  CV-service

  Een verwarmingsketel kan jarenlang meegaan, mits deze van het juiste onderhoud wordt voorzien. Dit betekent onder andere dat u de verwarming regelmatig met een vochtige doek moet reinigen, en de waterdruk controleren. Het is echter aan te raden om periodiek een professional van ons loodgietersbedrijf in Nijmegen in te schakelen voor het grote onderhoud. Hiermee verlengt u niet alleen de levensduur van het apparaat, maar behoudt u tevens de fabrieksgarantie en vermindert u het aantal reparaties. U kunt hiervoor bij de specialist vaak van een cv-service gebruik maken.

  CV onderhoud

  CV onderhoud

  Voor het behoud van het rendement en om een reparatie te voorkomen, is het belangrijk om uw centrale verwarming regelmatig te onderhouden. Hieronder valt niet alleen het schoonmaken van de verwarmingsketel en het bijvullen van de waterdruk, maar ook een volledige onderhoudscheck van het apparaat. Een dergelijke controle kan alleen worden uitgevoerd door een erkend loodgieter of installateur, en dient minimaal één keer per twee jaar te worden uitgevoerd. Dankzij het juiste onderhoud behoudt u tevens de fabrieksgarantie.

  riolering

  Riolering

  Niet alleen bij problemen met de waterleiding of het sanitair is een loodgieter degene die hulp kan bieden, ook bij een verstopping of beschadiging van het riool helpt hij u graag.

  Om te controleren of de riolering beschadigd dan wel versleten is, maken specialisten gebruik van de zogeheten endoscopie methode: met een kleine camera kijken zij in het riool, zonder dat hiervoor breekwerk nodig is.

  Pas wanneer de rioleringsbuis daadwerkelijk moet worden vervangen, zal de grond opengebroken worden. Ook voor het ontstoppen van het riool gebruiken onze specialisten innovatieve en professionele apparatuur.

  riool in Nijmegen verstopt?

  Riool ontstoppen

  Is het u opgevallen dat er meerdere afvoeren tegelijkertijd verstopt zitten? Wellicht dat het probleem dan niet bij één van uw afvoeren ligt, maar juist bij de riolering. Het probleem is in dit geval vele malen groter dan enkel een verstopt toilet, en wij raden u dan ook aan om met spoed contact op te nemen met een loodgietersbedrijf.

  WC verstopt
  Een verstopt toilet vermindert uw woongenot enorm. Als het water in de toiletpot niet langer wegstroomt, dan zorgt dit ervoor dat u de WC tijdelijk niet kan gebruiken. Daarnaast komen er vieze luchtjes naar boven, die in uw hele huis te ruiken zijn. Om een verstopping te voorkomen is het in ieder geval aan te raden dat u geen rare dingen via de toiletpot doorspoelt.

  Afvoer ontstoppen

  Voor het ontstoppen van uw afvoer hoeft u gelukkig niet direct professionele hulp in te schakelen.

  In de meeste gevallen slaagt men erin om zelf de verstopping te verhelpen. Een ontstopper is één van de gereedschappen waarmee een verstopping snel te verhelpen is.

  Mocht dit geen effect hebben, dan is het gebruik van een trekveer ook een mogelijkheid. Met een trekveer kunt u dieper in de waterafvoer reiken, wat van pas komt als de verstopping dieper zit.

  lekdetectie Nijmegen

  Lekdetectie

  Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor het ontstaan van een lekkage. Zo kunnen leidingen gaan slijten, en kan een daklekkage veroorzaakt worden door een hevige herfststorm. Wat de oorzaak voor het lek ook is, het is van belang dat u met spoed de exacte locatie van het lek laat opsporen, zodat u deze zo spoedig mogelijk kan laten verhelpen. In een aantal gevallen is een professionele lekdetectie niet nodig, omdat het duidelijk is waar de locatie zich bevindt. Bijvoorbeeld bij een lekkage aan uw toiletpot. Vaak zal de vakman het lek nog moeten opsporen. Dit gebeurt met behulp van diverse lekdetectie technieken. Afhankelijk van de oorsprong van de lekkage, maken de specialisten gebruik van lekdetectie technieken zoals rookgasdetectie, thermografie en ultrasone lekdetectie. Lekdetectie door middel van rookgas wordt met name ingezet voor het opsporen van daklekkages, terwijl thermografie bij uitstek geschikt is in het geval van een lek in de waterleiding.

  ontstoppingsbedrijf Nijmegen

  Ontstoppingsbedrijf

  Gemiddeld gezien krijgt elk Nederlands huishouden minimaal eens per jaar te maken met een verstopte gootsteen of een verstopt riool. Natuurlijk is het ook mogelijk om hiervoor een ontstoppingsbedrijf in te schakelen, maar voor het ontstoppen van de gootsteen of het toilet bestaan er tevens een handvol huis-, tuin- en keukenmiddeltjes die een goede weerstand tegen verstoppingen bieden. Zo bespaart u het geld op de loodgieter! U ontstopt een gootsteen al snel met soda en azijn, en een verstopping van de wc is meestal te verhelpen met een standaard ontstopper. Wel is het belangrijk dat de verstopping met spoed verholpen wordt. Blijft de lekkage ondanks uw pogingen terugkomen? Dan bestaat de kans dat u te maken heeft met grotere problemen. Neem in dat geval contact op met een loodgietersbedrijf uit Nijmegen. Het ontstoppingsbedrijf uit Nijmegen maakt gebruik van geavanceerde technieken en de professionals zorgen ervoor dat u snel van een optimaal wooncomfort geniet.

  CV ketel installeren in Nijmegen

  Installatie CV-ketel

  De installatie van de CV-ketel is een grote invloed op de totale kosten. Veel klanten vragen zich daarom af of zij zelf hun ketel kunnen vervangen. Dit zou natuurlijk veel geld kunnen besparen. Zonder ervaring is het vervangen en installeren van een gasketel echter geen aanrader. Als dit niet volgens de vereiste veiligheidseisen gebeurt kan dit levensgevaarlijke gevolgen met zich meebrengen. Daarom is het in 2019 waarschijnlijk ook verplicht om de installatie uit te besteden aan een erkend installateur.

  erkende CV-installateur Nijmegen

  Erkende installateurs

  Zoals wij al schreven is het van levensbelang dat uw nieuwe verwarmingsketel op de juiste wijze geïnstalleerd wordt. Het vinden van de juiste installateur kan echter ingewikkeld zijn: hoe weet u dat u te maken heeft met een ervaren en vakkundig installateur?

  Als u gebruikt maakt van onze service, dan bent u verzekerd van de hulp van ervaren vakmannen uit Nijmegen. Zij zullen uw verwarmingsketel volgens alle veiligheidseisen monteren, zodat u verzekerd bent van een veilig resultaat.

  zelf lekkage verhelpen

  Zelf lekkage opsporen

  In en om huis zijn er verschillende plekken waar lekkage kan ontstaan. Eén van die plekken is de douche. Bij de douche zijn diverse aan- en afvoerleidingen waar al snel een gaatje ik kan ontstaan. Wilt u besparen op de loodgieterskosten? Dan adviseren wij om zelf te proberen de exacte locatie van het lek te achterhalen. Om ervoor te zorgen dat u dit op de juiste wijze doet, hebben onze loodgieters voor u een eenvoudig stappenplan opgesteld. Hiermee kunt u uitvinden waar het probleem met de waterleiding zich bevindt.

  • Stap 1. Start met de tegels en voegen. Klop op de tegels om te controleren of er achter de tegels een holle ruimte zit. De voegen test u door deze te schrapen met een aardappelmesje. Wanneer de voegen afbrokkelen, dan zit er water achter de muur, en zal het lek zich ongeveer daar bevinden.
  • Stap 2. Controleer vervolgens de kitranden. ook dit kan met behulp van het aardappelmesje. Wanneer de kitranden rafelen dan zal ook hier te veel vocht zitten.
  • Stap 3. Tot slot is het een optie om de rozetten en kranen bij langs te gaan. Als de rozetten niet strak tegen de muur zijn geplaatst.

  Zelf kraan vervangen

  Een andere klus waarbij u niet per se de ondersteuning van een erkend loodgieter uit Nijmegen nodig hebt, is het vervangen van een keukenkraan. Wel zijn er een aantal zaken waar u in dit geval op moet letten.

  Zorg er ten eerste altijd voor dat u de hoofdkraan afsluit, en dat u rekening houdt met water dat uit hoger gelegen kranen terug komt lopen.

  Daarnaast dient u gebruik te maken van de juiste gereedschappen. Een waterpomptang, teflontape en een goede afvoerbuis zijn in ieder geval noodzakelijk voor het kunnen installeren van de nieuwe keukenkraan.

  Is uw keukenkraan nog in goede staat, maar wilt u wel de douchekraan vervangen? Het is afhankelijk van de staat van de huidige leidingen en het soort kraan dat u wilt installeren of deze klus eigenhandig uitgevoerd kan worden. De overgang van een standaard naar een thermostaat douchekraan kan het beste worden uitgevoerd door een loodgietersbedrijf.

  Zelf afvoer ontstoppen

  Het ontstoppen van de afvoer is niet per se heel moeilijk, maar moet wel vakkundig worden gedaan om eventuele verstoppingen in de toekomst te voorkomen. Is uw gootsteen verstopt? Volg dan het onderstaande stappenplan voor het ontstoppen van de buizen. Heeft het stappenplan geen effect? Dan moet waarschijnlijk met behulp van een ontstoppingsveer een diepzittende verstopping in het riool worden verholpen.

  • Stap 1. Pak een rubberen ontstopper en plak het overloopgat dicht. Zet een beetje water in de gootsteen en zet de zuignap over de afvoer. Druk deze helemaal in en sluit de afvoer zo af. Beweeg nu de plopper een aantal keren stevig naar boven, zonder dat de zuignap loslaat. Herhaal dit enkele keren.
  • Stap 2. Gooi als dit niet werkt een mengsel van soda en azijn door de afvoerbuis. Dit zal sissen en borrelen en lost vuil- en vetresten in de buis op.
  • Stap 3. Als ook dit niet werkt, dan kunt u ervoor kiezen om de sifon los te maken. Dit kan met de hand, maar ook met een tang wanneer hij strak vastzit. Bescherm in dat geval wel de buis met tape. Zet een emmer onder de buis, en maak de sifon en het gedeelte van de afvoer waar u bij kunt schoon, en kijk of het water nu wel goed doorloopt.

  Zelf wasmachine aansluiten

  Het aansluiten van de wasmachine is een klus waar veel van onze klanten uit Nijmegen tegenop kijken. Zij schakelen dan ook liever een ervaren loodgieter in om deze taak af te handelen. Het aansluiten van een wasmachine hoeft echter niet ingewikkeld te zijn. Wanneer u over de juiste aan- en afvoerslangen beschikt, dan is het een kwestie van het aansluiten van de aanvoerslang op de waterkraan, en het plaatsen van de afvoerslang op de afvoerbuis. IN de meeste gevallen wordt de wasmachine geleverd met de juiste slangen met voldoende lengte. Zit uw afvoer of kraan heel hoog, dan kan het zijn dat u een langere slang nodig hebt. Deze is verkrijgbaar bij de lokale bouwmarkt. Bent u begonnen met het aansluiten van de wasmachine maar loopt u toch tegen problemen aan? Aarzel dan niet om toch een loodgieter uit ons netwerk in te zetten.

  wasmachine aansluiten

  Kosten loodgieter

  Elke loodgieter en ieder loodgietersbedrijf mag zelf zijn eigen uurloon bepalen. Gemiddeld ligt dit in [var] tussen de €40,- tot €70,- per uur. Omdat de prijzen enorm verschillen, kunt u enorm besparen door simpelweg een aantal offertes met elkaar te vergelijken! Wat u de loodgieter uiteindelijk gaat betalen is grotendeels afhankelijk van de werkzaamheden. Het onderhoud voor de CV-ketel kost ongeveer een half uur, dus hiervoor bent u inclusief voorrijkosten ongeveer €75,- kwijt. Voor het ontstoppen van afvoeren wordt ongeveer 1 uur gerekend, waardoor de prijs rond de €90,- ligt. Een reparatie van het riool kost iets meer tijd en geld: een reparatie van 2 uur kost ongeveer €150,-.

  Goedkope loodgieter nodig? Offertes!

  Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die onze dakdekker voor u uit kunt voeren? Hebt u vragen over de kosten voor het installeren van een nieuwe verwarming? Of hebt u hulp nodig bij het verhelpen van een lekkage? Neem dan vandaag nog contact met ons op, dit doet u eenvoudig via het offerteformulier. Geef uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan, zodat wij u een aantal offertes op maat kunnen sturen. Zo staat u achteraf niet voor verrassingen! Vergelijk de offertes op basis van prijs en aanbod, en kies voor de loodgieter met het beste aanbod! Zo bespaart u tot wel honderden euro’s op de werkzaamheden!

  Offertes vergelijken

  Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

  Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvende offertes!
  Offertes vergelijken

  Werkgebied

  Klantervaringen

  Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
  Jesper van Kommer, Nijmegen
  Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
  Daan Koopmans, Nijmegen
  Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
  Brigitte van Loon, Nijmegen
  De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
  A. Overberg , Nijmegen
  We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
  M. De Wacht, Nijmegen

  Landelijke dekking

  De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Nijmegen. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

  Kwaliteit

  Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

  Missie

  Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

  Vestigingen

  Wij bieden een landelijke dekking. Er is dus altijd een specialist bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

  Onze specialisten leveren nagenoeg alle merken