Loodgieter Drenthe

loodgieter Drenthe

Zoekt u naar een goede loodgieter in Drenthe? Loodgieter Nu is uw partner als het aankomt op het vinden van een ervaren loodgietersbedrijf. Heeft u een lekkage aan uw dak? Dat kan zeer vervelend zijn, maar we kunnen dit snel voor u verhelpen. Tevens staan we voor u klaar bij de installatie van uw sanitair en riolering. Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf voor goede CV-service voor uw verwarming? Ook dán helpen we u graag. Wat u hiervoor kunt doen? Vul het offerteformulier in en vraag zo een gratis en vrijblijvende offerte aan van iedere aangesloten loodgieter in Drenthe!

Spoedklus? 24-uurs service

Heeft u nu iemand nodig om de lekkage aan uw dak te repareren? Werkt uw verwarming niet meer en heeft u een loodgietersbedrijf nodig voor juiste CV-service? Of wilt u graag zo snel mogelijk de installatie van uw sanitair en riolering voltooien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door het offerteformulier in te vullen vraagt u eenvoudig offertes aan van loodgieters uit uw regio, zodat u inzicht krijgt in de prijzen. Is er sprake van spoed? Laat dan een terugbelverzoek achter. Wij staan 24/7 voor u klaar, zodat u zo snel mogelijk in contact komt met een loodgieter uit uw regio.

Offerteformulier

  Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
  Voor- en achternaam (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats(*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw emailadres (*)

  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend

  Terugbelverzoek

  Werkzaamheden van een loodgietersbedrijf

  Iedere aangesloten loodgieter heeft jarenlange ervaring in zijn vak en weet dus waar hij mee bezig is. Zoekt u dus de juiste partner voor de installatie van uw sanitair en riolering? Heeft u een loodgietersbedrijf nodig voor het dichten van die lekkage aan uw dak? Wenst u de beste CV-service voor uw verwarming te ontvangen? Wij helpen u met het vinden van een professioneel bedrijf in Drenthe!

  • Ten allen tijde een loodgieter in Drenthe, die elke lekkage verhelpt!
  • Gedegen installatie sanitair,riolering en CV-service voor uw verwarming.

  Snelle en vakkundig hulp

  Wilt u meer weten over ons werk wat betreft de installatie van uw sanitair en riolering? Heeft u vragen over de CV- service voor uw verwarming? Wilt u weten wat het kost om een lekkage aan uw dak te dichten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier. Ieder loodgietersbedrijf verstuurt u een offerte op maat en u kunt zo zelf de vakman uit uw regio uitkiezen die het beste bij u past. Ga dus voor kwaliteit tegen een scherpe prijs en neem vandaag nog contact met ons op!

  Lekkage?

  In menig Nederlands huishouden heeft men regelmatig te maken met een lekkage. Zo komt een lekkende kraan in ieder huishouden gemiddeld één keer per jaar voor, en is ook een daklekkage niet ongebruikelijk. Een lekkage aan uw dak is vervelend en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verleden tijd laten zijn. Heeft u te maken met een lekkage in uw waterleiding, dak of sanitair? Schakel dan een loodgieter uit Drenthe in voor het verhelpen van het probleem. De vakman kan de lekkage met behulp van geavanceerde lekdetectie methoden snel voor u opsporen, en vervolgens het lek dichten.

  Verstopping?

  Een verstopping van uw toilet, douche of wasbak is ontzettend vervelend, en komt in Drenthe helaas vaker voor dan gedacht. Het goede nieuws is dat u een verstopping in de meeste gevallen relatief eenvoudig zelf kunt verhelpen. Met een trekveer of ontstopper is het mogelijk de blokkade te verwijderen, zodat het water weer weg kan lopen. Daarnaast zijn tal van huis-, tuin- en keukenmiddeltjes die u zou kunnen gebruiken. Merkt u dat al uw sanitair tegelijk verstopt is? Dan is de oorzaak waarschijnlijk het riool. Schakel in dat geval zeker zo snel mogelijk een erkend loodgietersbedrijf in.

  daklekkage Drenthe

  Dakdekker

  Een daklekkage is vervelend en kan diverse vormen van waterschade tot gevolg hebben. Denk bijvoorbeeld aan vochtplekken, houtrot of schimmel. Een dakdekker van Loodgieter Nu kan een lekkage echter gemakkelijk voor u opsporen met behulp van rookgasdetectie of andere lekdetectie vormen. Vervolgens zal hij het lek vakkundig repareren. Hoe eerder u contact opneemt, hoe sneller gerepareerd, en hoe minder nadelige gevolgen u van de daklekkage ondervindt! Ook voor het van de dakbedekking of dakgoten kunt u onze dakdekker inschakelen. Bekijk de checklist op de website van de Nederlandse Dakdekkers Associatie voor het vinden van een betrouwbare dakdekker.

  lekkage in Drenthe

  Daklekkage

  Bij zowel een plat als een hellend dak is er de kans op een daklekkage aanwezig, al is de kans hierop bij platte daken een stuk groter. Dit heeft een aantal oorzaken.

  Allereerst krijgt regenwater en vervuiling bij een hellend dak niet de kans om te blijven liggen. Door de hellingsgraad loopt namelijk het direct naar beneden.

  Ten tweede is de dakbedekking van platte daken een stuk gevoeliger dan dat van hellende daken. Door de invloed van het weer kunnen er na verloop van tijd gaatjes ontstaan.

  sanitair

  Sanitair

  Hoewel sanitair een relatief lange levensduur kent, is het voor uw wooncomfort aan te raden minimaal eens per 15 jaar het sanitair te vervangen.

  Is uw badkamer aan renovatie toe? Het sanitair dient op de juiste manier geïnstalleerd te worden. Zo dient u de douchecabine aan te sluiten op het riool, en is ook de verlichting van een uitgebreid badkamermeubel aan regels gebonden.

  De experts van Loodgieter Nu Drenthe verzorgen de installatie of het onderhoud van uw sanitair met alle plezier en rekenen scherpe tarieven. Vergelijk offertes en vind een goedkope loodgieter!

  Gratis offertes

  Met spoed een loodgieter uit Drenthe gezocht?

  Laat dan een terugbelverzoek achter. Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar!
  Gratis offertes
  sanitair in Drenthe installeren

  Installatie van sanitair

  Heeft u nieuw sanitair gekocht? Hiermee is het eenvoudig om uw badkamer een volledig andere uitstraling te geven.

  Bij de installatie van het sanitair is het erg belangrijk dat u rekening houdt met de watertoevoer en –afvoer. Als dit niet juist is aangesloten, is de kans op lekkages aanwezig.

  Het is daarom verstandig om de installatie over te laten aan een erkend installateur uit Drenthe. Zo kan u al op korte termijn genieten van uw nieuwe sanitair!

  CV-service Drenthe

  CV-service

  Een verwarming heeft jaarlijks een goede onderhoudsbeurt nodig. Met het juiste periodieke onderhoud voorkomt u acute storingen in de toekomst, behoudt u in veel gevallen de fabrieksgarantie en verlengt u de levensduur van de verwarmingsketel. Hoewel u zelf een deel van dit onderhoud kunt uitvoeren, is het aan te raden om voor de grote onderhoudscheck een professional uit Drenthe in te schakelen. De medewerkers van de cv-service van de loodgietersbedrijven uit ons netwerk, hebben vele ervaring met diverse merken verwarmingsketel en helpen u graag.

  CV onderhoud Drenthe

  CV onderhoud

  Naarmate de leeftijd van uw verwarmingsketel stijgt, zullen ook het aantal storingen toenemen. Dit betekent niet direct dat u aan een nieuwe ketel toe bent, maar het is wel verstandig om in dit geval een onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd van structureel onderhoud aan uw gasketel.

  Bovendien kunt u bij een storing altijd contact opnemen met uw installateur uit Drenthe, die in dat geval zo snel mogelijk langs komt voor een reparatie. Zo weet u zeker dat u nooit zonder verwarming zit!

  riolering

  Riolering

  Voor het ontstoppen van het riool, maar ook voor het controleren van de riolering op beschadigingen en slijtage bent u bij Loodgieter Nu Drenthe tevens op de juiste plek terecht gekomen.

  De specialisten uit ons netwerk controleren het riool snel en vakkundig met behulp van endoscopie: camera-inspectie. Dit vereist een minimum aan hak- en breekwerk, waardoor u nog dezelfde avond niets meer ziet van onze werkzaamheden. Moeten we het riool daadwerkelijk repareren, dan zullen we enigszins langer aan het werk zijn.

  Voor het ontstoppen van de riolering gebruiken we tevens diverse methoden die een minimum aan werktijd en overlast met zich meebrengen.

  riool Drenthe verstopt?

  Riool ontstoppen

  Een reparatie aan het riool is een ander verhaal dan het verhelpen van verstoppingen in de afvoer. Het riool is een complex stelsel van buizen en dient zorgvuldig behandeld te worden. Een verstopte riolering merkt u in de meeste gevallen op doordat het water in meerdere afvoeren niet goed meer wegloopt. De loodgieters uit Drenthe sporen door middel van de nieuwste lekdetectie technieken de verstopping voor u op.

  WC verstopt
  De afvoer van uw toilet bestaat uit een aantal smalle buizen. Wanneer u iets doorspoelt dat hier niet goed doorheen past, zoals maandverband komt dit vast te zitten. Hierdoor loopt het water moeilijker weg, waardoor er uiteindelijk een verstopping ontstaat.

  Afvoer ontstoppen

  Als u geen trekveer of ontstopper in huis hebt, kunt u een reparatie uitvoeren met verschillende huis-, tuin- en keukenmiddelen.

  Heet water kan bijvoorbeeld helpen. Giet in 2 liter heet water (niet kokend) in de WC-pot en controleer of dit effect heeft.

  Een andere methode die door klanten veel wordt toegepast, is een mengsel van bakpoeder en natuurazijn. Giet dit in de toiletpot, meng het door elkaar met een WC-borstel en giet er na tien minuten nog eens 2 liter heet water in.

  lekdetectie

  Lekdetectie

  Een lekkage kan zomaar ontstaan. Bijvoorbeeld door slijtage van de buizen van de verwarming, of door een hevige regenstorm. Wat de oorzaak van de lekkage ook is, het kan in alle gevallen leiden tot vervelende problemen zoals houtrot, vochtplekken en schimmels. Het is dan ook belangrijk om bij het vermoeden van een lek met spoed contact op te nemen met een loodgietersbedrijf uit Drenthe. Een loodgieter kan met behulp van de nieuwste lekdetectie technieken de exacte locatie achterhalen. Met een professionele lekdetectie wordt het breekwerk beperkt tot de locatie van het lek, wat extra kosten voorkomt! In het geval van daklekkages maakt menig loodgieter gebruik van lekdetectie door middel van rookgas. Door rook onder de dakbedekking te blazen is het dankzij deze lekdetectie methode direct duidelijk waar de locatie van het lek is! Voor het opsporen van waterlekkages in de leidingen kiest een loodgietersbedrijf vaak voor thermografie. Met behulp van een warmtecamera is direct duidelijk waar de locatie van het lek is.

  ontstoppingsbedrijf Drenthe

  Ontstoppingsbedrijf

  Het ontstoppen van een riool, afvoer of gootsteen hoeft niet moeilijk te zijn. Vaak is het voldoende om één van de bekende huis-, tuin- en keukenmiddeltjes toe te passen of voldoet een goede reiniging van de afvoeren. Een aantal bekende huis-, tuin- en keukenmiddelen zijn het gebruik van soda en azijn voor het ontstoppen van de gootsteen, het doorspoelen van cola. Heeft u verschillende van deze middelen toegepast en is het ook met een ontstopper of trekveer niet gelukt de verstoppingen te verhelpen? Neem dan contact op met een ontstoppingsbedrijf uit uw regio.

  De specialisten beschikken over diverse technieken en gereedschappen, waarmee zij uw toilet, gootsteen of zelfs riool snel en vakkundig kunnen ontstoppen. Zo maakt het loodgietersbedrijf in veel gevallen gebruik van een camera-inspectie voordat zij de reparatie uitvoeren. Op deze manier weet het loodgietersbedrijf zeker wat de exacte locatie van het probleem is.

  CV ketel installeren

  Installatie CV-ketel

  Wanneer u een nieuwe combiketel aanschaft, zult u het oude model uiteraard tevens moeten laten vervangen. De installatiekosten liggen echter relatief hoog, dus vele klanten uit Drenthe vragen zich af of zij zelf het systeem kunnen vervangen. Tenzij u zelf een erkend installateur bent, raden wij u dit toch af. Hoewel het vervangen van de ketel wellicht simpel lijkt, is het van levensbelang dat dit op de juiste wijze gebeurt. Bij een slecht werkende rookgasafvoer bestaat bijvoorbeeld de kans dat gevaarlijke gassen, zoals koolstofmonoxide, in uw woning terecht komen.

  erkende CV-installateur Drenthe

  Erkende installateurs

  De overheid is bezig met een wet waarin wordt vastgesteld dat de montage van verwarmingsketels enkel uitgevoerd dient te worden door erkende installateurs.

  Op dit moment is dit nog niet verplicht, maar het is toch aan te raden om een ervaren installatiebedrijf in te schakelen. Wij werken samen met enkel de meest ervaren installateurs uit Drenthe. Als u gebruik maakt van onze offerteservice, bent u dus verzekerd van professionele hulp tegen de scherpste prijzen!

  zelf lekkage verhelpen

  Zelf lekkage opsporen

  In en om huis zijn er veel plekken waarop een lek kan ontstaan. Denk bijvoorbeeld alleen al aan alle waterleidingen die zich achter de muren bevinden. Een lek ontstaat op vele verschillende manieren, en kan variëren van bijna onzichtbaar tot grote een grote overstroming.

  In het laatste geval is het natuurlijk niet lastig om een lek op te sporen, maar het kan zijn dat een klein gaatje in de leiding de overlast veroorzaakt. Een dergelijke lekkage moet men opsporen met speciale technieken voor lekdetectie zoals een ultrasone detectie. Alle grotere lekkages kunt u echter zelf vinden met behulp van een aantal kleine handelingen.

  Kijk natuurlijk eerst of u ergens vochtplekken of water aantreft. Daarnaast kunnen voegen en tegels worden gecontroleerd met behulp van een aardappelmesje. Tik op de tegels om te kijken of er ruimte achter zit, en schraap langs de voegen en controleer zo of ze niet afbrokkelen.

  Zelf kraan vervangen

  Heeft u bij de keukenkraan last van een sterke verkalking en heeft ontkalken weinig effect? Dan kan het nodig zijn om de keukenkraan te vervangen. Omdat wij begrijpen dat het vervangen van de kraan best een lastige klus kan zijn, hebben we een eenvoudig stappenplan voor u opgesteld.

  • Stap 1. Sluit het water af. Dit doet u door de hoofdkraan dicht te draaien. Zet daarna alle kranen open en wacht tot er geen water meer uitloopt. Leg voor de zekerheid toch een dweil onder de leidingen waar u mee werkt.
  • Stap 2. Koppel de aansluiting los. Er zijn twee soorten aansluitingen: twee buizen met een knelkoppeling of twee stopkraantjes. In beide gevallen dient u met een steeksleutel de aansluitingen los te draaien.
  • Stap 3. Verwijder de kraan. Maak met een waterpomptang de moer los en verwijder voorzichtig alle onderdelen. Plaats de nieuwe keukenkraan. Steek de buis met het schroefdraad door het gat van het keukenblad, en maak aan de onderkant het plaatje vast. Controleer wel steeds of de kraan recht staat.
  • Stap 4. Prepareer de aanvoerpijpjes. Kort deze indien nodig af, en monteer ze met knelkoppelingen op de pijpuiteinden.
  • Stap 5. Verbind de aanvoerslangen aan de aanvoerpijpjes en de kraan. Meestal worden de aanvoerslangen meegeleverd, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij de bouwmarkt. Als alles is aangesloten draait u de hoofdkraan weer open. Controleer vervolgens of er geen lekkage optreedt.

  Zelf afvoer ontstoppen

  Het ontstoppen van de afvoer kan op zeer eenvoudige wijze door u zelf worden gedaan, mits u maar beschikt over de juiste materialen.

  Een standaard verstopping is meestal te verhelpen met behulp van een mengsel van soda en azijn. Door dit door de afvoer of het toilet te spoelen, lost u al vele problemen op.

  Heeft dit geen effect? Dan kan het nodig zijn om de sifon te verwijderen en reinigen. Dit is een smerig klusje, maar niet ingewikkeld. Zorg er wel voor dat u alle ringen weer terugplaatst wanneer u de sifon weer installeert.

  Geeft ook het reinigen van de sifon geen positief resultaat? Dan is het nodig om met een ontstoppingsveer de verstopping op te lossen.

  Het is ook mogelijk om een ontstoppingsveer te huren bij een erkend loodgieter, maar voor een optimaal resultaat kunt u er ook voor kiezen om de hulp van een erken vakman in te schakelen. Wij zijn u desgewenst met alle plezier van dienst.

  Zelf wasmachine aansluiten

  Een laatste klus die u eventueel zelf af kan handelen is het aansluiten van de wasmachine. Door veel van onze klanten uit Drenthe wordt het aansluiten van de wasmachine gezien als één van de meest lastige klussen bij het verhuizen.

  Het aansluiten van de wasmachine is echter niet heel lastig, mits u over de juiste onderdelen beschikt. De medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Drenthe hebben bovendien voor u een eenvoudig stappenplan gemaakt, dat u kunt gebruiken bij de installatie.

  • Stap 1. Plaats een lekbak op de plek waar u de machine wilt hebben. Leg eventueel een anti trilmat onder deze lekbak.
  • Stap 2. Zet vervolgens de wasmachine zo dicht mogelijk bij deze lekbak, en haal de verhuisschroeven uit de trommel.
  • Stap 3. Sluit de watertoevoer aan. De meeste wasmachines worden geleverd met de waterslang al aangekoppeld. Deze bevindt zich over het algemeen rechtsboven in de hoek. Gebruik eventueel teflontape om de aansluiting van de buis op de kraan te vergemakkelijken.
  wasmachine aansluiten
  • Stap 4. Sluit de afvoerslang aan. De afvoerslang wordt los geleverd of moet apart aangeschaft worden. Zorg ervoor dat de afvoerslang altijd een stukje in de staande buis kan hangen, zodat er geen wateroverlast optreedt.
  • Stap 5. De pijp van de afvoer moet bovendien minimaal 60 centimeter boven de vloer uitsteken voor een goede afvoer.

  Kosten loodgieter

  De totale kosten voor het inschakelen van een loodgietersbedrijf worden beïnvloed door twee factoren: de arbeidskosten en de voorrijkosten. Omdat elk loodgietersbedrijf het uurtarief zelf mag bepalen, is het verstandig om meerdere offertes met elkaar te vergelijken zodat u zeker weet dat u de juiste prijs betaalt. Daarnaast is de prijs uiteraard afhankelijk van de werkzaamheden. Voor kleine klussen, zoals het onderhoud aan uw verwarmingsketel, betaalt u ongeveer €75,-. Onder gemiddelde werkzaamheden rekenen wij het ontstoppen van uw sanitaire voorzieningen, hiervoor ligt de gemiddelde kostprijs rond de €90,-. Het ontstoppen van uw riolering is één van de grootste en meest kostbare werkzaamheden. Dit kost ongeveer €150,-.

  Goedkope loodgieter nodig? Offertes!

  Wilt u graag weten wat de exacte prijzen zijn voor de installatie van een nieuwe verwarming? Hebt u vragen over de werkzaamheden van onze dakdekker? Of hebt u behoefte aan de ondersteuning van een erkend loodgieter bij het aanleggen van een extra waterleiding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het offerteformulier. Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u een aantal geheel vrijblijvende offertes van specialisten uit uw eigen regio ontvangt. Bepaal zelf of de prijzen en voorwaarden van de loodgieters uit uw regio aan uw wensen voldoet, en kies zo altijd voor een loodgietersbedrijf dat aan al uw wensen voldoet. Bovendien bespaart u op deze manier tot ruim 30% op de totale kosten!

  Offertes vergelijken

  Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

  Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvende offertes!
  Offertes vergelijken

  Werkgebied

  Klantervaringen

  Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
  Jesper van Kommer, Drenthe
  Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
  Daan Koopmans, Drenthe
  Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
  Brigitte van Loon, Drenthe
  De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
  A. Overberg , Drenthe
  We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
  M. De Wacht, Drenthe

  Landelijke dekking

  De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Drenthe. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

  Kwaliteit

  Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

  Missie

  Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

  Vestigingen

  Wij bieden een landelijke dekking. Er is dus altijd een specialist bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

  Onze specialisten leveren nagenoeg alle merken