Waterleiding

Waterleiding

Een waterleiding monteren of omleggen doe je niet zo maar, dit is niet voor iedereen weggelegd. Het is een lastig klusje, bij de kleinste fout kunt u al een lekkage veroorzaken. Een Loodgieter is de expert in het monteren en repareren van een waterleiding. U kunt dit dan ook beter overlaten aan een vakman.

Diverse soorten waterleidingen

Bij een waterleiding aanleggen wordt er bijna altijd gebruik gemaakt van een koperen buis. Hierin zijn er twee verschillende soorten verkrijgbaar. Een harde koperen buis en een zachte koperen buis. Wanneer de koperen buis hard is, zal er een buigtang nodig zijn hem te buigen. Bij zacht koperwerk is er geen buigtang nodig en is het dus ook eenvoudiger hem te monteren. Tegenwoordig wordt er steeds vaker met kunststofbuizen gewerkt. Kunststof is makkelijker te verwerken, en is ook nog eens een stuk goedkoper dan roodkoper. Vraag een offerte aan door het contactformulier in te vullen.

Waterleiding laten plaatsen

Bij het aanleggen van een nieuwe waterleiding kunt u kiezen voor waterleiding in of op de muur. Beide hebben ze hun voor- en nadelen. Bij een leiding in de muur zijn de deze niet meer in het zicht en heeft u geen last van ze. Het nadeel hiervan is echter wel dat men er niet makkelijk meer bijkomt bij een eventuele lekkage. Plaatst u hem op de muur, dan kunt u de leiding bij eventuele lekkage eenvoudig laten repareren. U blijft de leiding dan echter wel zien.

Wij staan voor u klaar

Als u een waterleiding laat aanleggen door een loodgieter, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Een loodgieter geeft altijd garantie op zijn werk en u bent verzekerd dat het allemaal netjes wordt afgewerkt. Wilt u meer informatie ontvangen voor een loodgieter bij u in de buurt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Contactformulier

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Terugbelverzoek Loodgieter Nu