Loodgieter Heerhugowaard

Moet een deel van het riool worden vervangen? Is het hoog tijd voor een andere CV-ketel? Of vermoedt u dat er een lek in het dak zit, maar kunt u de locatie niet vinden? Dan kunt u het beste de hulp van een erkend loodgieter inschakelen. Bij het loodgietersbedrijf in Heerhugowaard bent u aan het juiste adres voor directe hulp bij verschillende loodgieterswerken. Zo kunnen wij u ondersteunen bij het oplossen van een verstopping, maar ook de reparatie van de verwarming en het onderhoud aan het sanitair valt onder de diensten die wij kunnen uitvoeren. Wilt u graag rechtstreeks in contact komen met een erkend vakman? Bel dan naar ons telefoonnummer 085 500 1645.

085 500 1645
loodgieter in Heerhugowaard

Contactformulier

Klik en bel!

085 500 1645

Erkend loodgietersbedrijf

Bij ons erkend loodgietersbedrijf werken verschillende experts binnen het vakgebied. Zij zijn allen uitstekend gediplomeerd en kunnen dan ook vele klussen binnen de loodgieterswerken voor u uitvoeren. In het onderstaande overzicht vindt u een aantal van de werkzaamheden die wij bij u thuis kunnen verzorgen.

 • Verschillende vormen van lekdetectie
 • De installatie van sanitair
 • De reparatie van CV-ketels
 • Het ontstoppen van riolering
 • Het uitvoeren van periodiek onderhoud en inspecties

24/7 service bij spoed

Wanneer het dak lekt, de CV-ketel in storing raakt, of de WC verstopt is, dan wilt u natuurlijk het liefst zo spoedig mogelijk geholpen worden. Wij hebben daarom een 24uurs service voor bij calamiteiten opgezet. Dit betekent dat er altijd een ervaren loodgieter in Heerhugowaard actief is. Mocht het nodig zijn dan kan er ook binnen het uur een specialist bij u voor de deur staan om het probleem te verhelpen. Wij garanderen dat u bij ons altijd profiteert van een vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Ook in het weekend. Ook midden in de nacht. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Lekkage verhelpen

Een lekkage van het dak, de waterleiding of een ander onderdeel is altijd zeer vervelend. Een aantal van de vormen van lekkage kunt u eigenhandig verhelpen. Vervang bijvoorbeeld een kraanleertje als de kraan lekt, of draai de aansluitingen van de afvoerbuizen stevig aan voor het oplossen van de problemen. In sommige gevallen is het verstandiger om een loodgieter uit ons netwerk in Heerhugowaard in te schakelen. Dankzij verschillende lekdetectietechnieken is de bron gauw gevonden. Een loodgieter is daarnaast ervaren, heeft het juiste gereedschap en hij weet precies wat hij moet doen. Hij zorgt ervoor dat het probleem gauw is verholpen zodat u geen last hebt van waterschade.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u hulp nodig bij het opsporen van lekkages? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervangen van het sanitair? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor lekdetectie? Vraag dan via het contactformulier geheel vrijblijvend een offerte aan. Liever direct contact met een loodgieter? Bel dan naar 085 500 1645.

lekkage verhelpen Heerhugowaard

Lekkage

Een lek in de waterleidingen of de riolering kan tot vervelende gevolgen leiden. Zo kunnen er vochtplekken ontstaan, maar zijn ook schimmel, houtrot en een hoge luchtvochtigheid het gevolg van lekkage. Het is daarom belangrijk dat u bij het eerste vermoeden van een lek probeert de oorzaak te achterhalen. U kunt dit zelf doen, of een lekdetectie specialist uit Heerhugowaard inschakelen. Op het gebied van lekdetectie zijn er tegenwoordig diverse technieken die geen hak- en breekwerk vereisen zoals ultrasone lekdetectie, rookgastdetectie en thermografie.

Lekkage opsporen

Om een waterlekkage te verhelpen moet u eerst weten waar de bron zich bevindt. Het is echter niet altijd eenvoudig om deze te vinden. Het probleem kan zich bijvoorbeeld achter de muren, onder de grond of op uw dak bevinden. Gelukkig is de bron dankzij lekdetectietechnieken van een loodgietersbedrijf uit Heerhugowaard veelal snel gevonden. Waterlekkages komen het meeste voor in de badkamer, kelders en op het dak. Daarnaast is het mogelijk dat problemen door gebruiksvoorwerpen, zoals een kraan of radiator worden veroorzaakt.

problemen met de riolering

Riolering

Bij het loodgietersbedrijf in Heerhugowaard helpen wij u niet allen met de lekdetectie, ook diverse klussen bij de riolering worden door onze specialisten snel en vakkundig uitgevoerd. Zo is het mogelijk om de riolering te laten controleren op eventuele verstopte onderdelen. Wij maken hiervoor gebruik van camera-inspectie, voor een zo goed mogelijk beeld. Andere rioleringswerkzaamheden zijn het ontstoppen van een verstopt riool en het uitvoeren van een rioolreiniging. Dankzij onze hulp zal de levensduur van uw riolering aanzienlijk verlengd worden.

Afvoer verstopt

U kent het vast: bij het schoonmaken van de keuken veegt u vuil snel de gootsteen in. De restjes van de pan spoelt u ook even weg onder de kraan. Wist u dat dit nare gevolgen kan hebben? Door etensresten en vet is het goed mogelijk dat de afvoer verstopt raakt. Als de afvoer verstopt is dan kan het water geen kant op. Het zoekt vervolgens een uitweg waardoor een waterlek ontstaat. Gooi etensresten daarom altijd in de prullenbak om een verstopte afvoer te voorkomen.

verwarming service in Heerhugowaard

CV-service

Veel van onze klanten weten niet dat bij het loodgietersbedrijf ook menig CV-ketel professional werkt. Dit betekent dat wij u kunnen helpen bij het oplossen van storingen, of het uitvoeren van het periodieke onderhoud. Door een onderhoudscontract af te sluiten voor het onderhoud profiteert u van lagere reparatiekosten en het behoudt van de fabrieksgarantie. Voor meer informatie of direct contact met een CV-ketel monteur kunt u bellen naar 085 500 1645. Wij zorgen ervoor dat u spoedig geholpen wordt, of de nodige informatie krijgt toegestuurd.

CV-ketel storing

Stel u eens voor: u stapt onder de douche maar er komt alleen maar koud water uit. Niet leuk! De kans is groot dat dit komt door een storing van de CV-ketel. Een aantal CV-ketel storingen komen vaak voor. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat het expansievat kapot is. Hierdoor loopt de druk in de installatie erg hoog op. U moet constant de CV-ketel bijvullen. Uiteindelijk wordt de druk door de overige installatie opgevangen waardoor een waterlekkage ontstaat.

Direct Contact

Last van vieze geurtjes vanwege een verstopte afvoer?

Onze loodgieter uit Heerhugowaard lost het probleem graag op, bel: 085 500 1645. Ook bij spoed!
Direct Contact
dakdekker voor daklekkage Heerhugowaard

Dakdekker

Eén van de vormen van lekdetectie die wij het meeste toepassen in Heerhugowaard is rookgasdetectie. Bij deze lekdetectie wordt rook onder het dak gespoten en wordt aan de buitenzijde gekeken waar dit ontsnapt om zo het lek te vinden. Een dakdekker kan echter nog vele andere werkzaamheden voor u afhandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van de dakgoten, het herstellen van de dakbedekking of de installatie van een dakraam. Ook het verwijderen van een schoorsteen valt onder de mogelijke werkzaamheden van een dakdekker.

Reparatie dakgoot

Het is mogelijk dat er bij de dakgoot een waterlek ontstaat. Als dit het geval is dan moet u met spoed een reparatie uitvoeren om waterschade te voorkomen. Hebt u last van lekkende soldeernaden in de dakgoot? Dan is een reparatie eenvoudig uitgevoerd met behulp van EPDM. Daarnaast is het mogelijk dat een vakman van een loodgietersbedrijf uit Heerhugowaard de hele dakgoot met EPDM bekleed zodat oude en nieuwe problemen worden voorkomen. Daarnaast is er voor een spoed reparatie nog Everseal tape, waarmee u de dakgoot perfect waterdicht maakt.

sanitair vernieuwen Heerhugowaard

Sanitair

Het sanitair in en om huis moet van goede kwaliteit zijn voor een aangenaam wooncomfort. Bij het loodgietersbedrijf adviseren wij daarom om het sanitair ongeveer eens in de 15 jaar te vervangen. Bij het vervangen van het sanitair dient u nauwkeurig te werk te gaan, om beschadigingen aan de waterleiding en een eventueel lek te voorkomen. Een loodgieter uit ons bedrijf helpt u dan ook met plezier bij de werkzaamheden. Op zoek naar hoogkwalitatief, maar goedkoop sanitair? Kijk dan eens bij een outletshop!

Sanitair reparatie

Als de levensduur van bijvoorbeeld uw douche is behaald, dan is het verstandig om deze te vervangen. Als dit nog niet het geval is en u hebt last van een waterlekkage, dan is het mogelijk om een reparatie uit te laten voeren door een vakman. Het is denkbaar dat er een probleem onder de douchebak zit. Het opsporen van de bron en het uitvoeren van een spoed reparatie kunt u hierbij het beste door een loodgieter uit Heerhugowaard laten doen. Kleine reparaties kunt u eventueel zelf uitvoeren.

Badkamer installatie Heerhugowaard

Erkend installateur

Voor de installatie van een CV-ketel of het sanitair kunt u het beste een erkend installateur van een loodgietersbedrijf inschakelen. Dit komt doordat de installatie aan diverse regels is verbonden. Zo moet de installatie van een verwarmingsketel voldoen aan verschillende voorwaarden die door de NEN gesteld zijn, en zijn er ook eisen aan de afvoer- en waterleidingen bij het vervangen van een douche. Iedere loodgieter uit ons bedrijf in Heerhugowaard heeft kennis genomen van de regels, en zorgt dan ook voor een veilige installatie.

Hoe vindt u een goede loodgieter?

Omdat er vele loodgieters beschikbaar zijn is het niet altijd makkelijk een goede te vinden. Het is daarom verstandig om te kijken of de loodgieter van uw keuze in het bezit is van een aantal keurmerken. Zo is de KvINL opgericht om de kwaliteit binnen de installatiesector te waarborgen. UNETO-VNI geeft aan dat een loodgietersbedrijf betrouwbaar is en kwaliteit, vakmanschap en service biedt. Daarnaast geniet u van twee jaar installatiegarantie en kunt u van de geschillencommissie gebruikmaken, mocht dit nodig zijn.

Lekdetectie technieken

Er bestaan vele verschillende technieken waarmee de bron van een waterlekkage met spoed opgespoord kan worden. Het grote voordeel van deze technieken is dat het probleem gauw is gevonden zonder dat er hak- en breekwerken aan te pas komen. Als u last hebt van een daklekkage dan wordt er veelal gebruik gemaakt van de rookproef. Hierbij blaast het loodgietersbedrijf rook onder de dakbedekking. De daklekkage bevindt zich op de plek waar de rook het dak verlaat.

Gaat het om een moeilijk te bereiken plek, zoals onder de douchebak? Dan valt de keuze veelal op endoscopie. Hierbij maakt de loodgieter uit Heerhugowaard een gaatje van 8 mm op een onopvallende plek. Vervolgens wordt door dit gaatje een kleine camera naar binnen gebracht. De camera geeft vervolgens weer waar het probleem zich bevindt. Bij thermografie wordt ook gebruik gemaakt van een camera, maar dan van één welke warmtebeelden weergeeft. Er wordt een warmtebeeld van de betreffende ruimte gemaakt. Zitten er ergens temperatuurverschillen? Dan is het probleem gevonden omdat waterlekkages onregelmatigheden kunnen veroorzaken binnen het warmte beeld. Dankzij deze en vele andere technieken zijn de waterlekkages gauw gevonden door de loodgieter uit Heerhugowaard.

lekdetectie in Heerhugowaard
lek opsporen en verhelpen Heerhugowaard

Zelf waterlekkage opsporen

Het opsporen van waterlekkages wordt door loodgieters gedaan met behulp van één van de vele technieken voor lekdetectie. Met deze lekdetectie methoden wordt het opsporen van de lekkage zeer eenvoudig, en hoeft er geen hak- en breekwerk te worden uitgevoerd. Het nadeel van deze methode is wel dat er soms aardig wat kosten aan zijn verbonden. Wilt u voorkomen dat u moet betalen voor het opsporen van een lek? Kijk dan bij een hoge luchtvochtigheid of een muffe geur in huis eerst wat u zelf kunt doen om het mogelijke lek te vinden. In onderstaand stappenplan zijn er een aantal zaken opgesomd waar u op kunt letten bij het opsporen van de problemen.

 • Stap 1. Controleer de muren, vloeren en plafonds op vochtplekken. Vochtplekken zijn de beste indicatie voor lekkages. Kijk hierbij ook goed naar de plekken boven de plinten en achter meubilair. Ook plekken waar veel zilvervisjes zitten kunnen aanduiden dat achter die muur veel vocht opgehoopt zit.
 • Stap 2. Hebt u vochtplekken gevonden in de muren? Kijk dan naar de mogelijke oorzaken voor het lek. Dit kan een gaatje in de waterleiding zijn, maar ook doorslaand regenwater van de buitenmuur.
 • Stap 3. Controleer tegels en voegen. Hol klinkende tegels zijn een indicator van vochtproblemen en ook afbrokkelende voegen duiden op een te hoog vochtgehalte in de muur.

Lekkage gevonden, wat kunt u zelf doen?

Als u de oorzaak voor het lek hebt gevonden, dan moet er snel naar een oplossing worden gezocht. Voordat de loodgieter er is, zijn er echter al een aantal zaken die u zelf kunt uitvoeren. Zo adviseren wij om altijd de hoofdkraan uit te schakelen. Hoe klein de lekkage ook is, hoe meer water er in de muur komt, hoe slechter dit is voor de woonomstandigheden. Het afsluiten van het water zal dit in ieder geval voorkomen. Ten tweede is het aan te raden om alle aan- en afvoersluitingen goed aan te draaien. Dit zal niet alle lekkageproblemen verhelpen, maar heeft gegarandeerd een positief effect op de doorstroom van het water. Als dan de loodgieter uit Heerhugowaard het probleem heeft opgelost, moeten er diverse reparaties worden uitgevoerd. Ga zelf bijvoorbeeld aan de slag met het herstellen van de kitranden of het opnieuw betegelen van de badkamerwand.

Zelf sifon vervangen

Eén van de onderdelen van de gootsteenafvoer is de sifon. De sifon die door zijn u-vorm ook wel bekend staat als zwanehals voorkomt dat er rioolstank in de keuken of badkamer terecht komt. Door deze vorm ontstaat er echter ook vaak een verstopping van de sifon. Dit is op te lossen door de sifon los te schroeven en deze te reinigen. Net als al het andere sanitair dient echter ook de sifon regelmatig te worden vervangen. Dit kunt u vrij gemakkelijk zelf uitvoeren, mits u zorgt voor de juiste materialen en gereedschappen. Koop bijvoorbeeld altijd een nieuwe buis in dezelfde diameter als de oude, om lekkages te voorkomen. Daarnaast adviseren de professionals van het loodgietersbedrijf in Heerhugowaard om goed te kijken naar de plaatsing van de dichtingsringen. Ook dit zorgt ervoor dat lekkages worden voorkomen.

Zelf gootsteen ontstoppen

Een laatste klus waarvoor u volgens ons de hulp van een erkend loodgieter niet bij nodig heeft, is het ontstoppen van de gootsteen. Voor het ontstoppen van een verstopt gootsteenputje zijn er diverse huis- tuin- en keukenmiddeltjes die u kunt toepassen. Door deze achtereenvolgens uit te voeren zal de verstopping hoogstwaarschijnlijk oplossen. Voorwaarde is wel dat u op tijd de verstopping constateert en niet te lang wacht met het vinden van een oplossing.

 • Stap 1. Een standaard ontstopper heeft vaak het beste effect. Plaats het rubberen gedeelte over de afvoer, en zet deze vast. Zorg ervoor dat bij het omhoog trekken van de plopper het rubberen gedeelte niet los raakt.
 • Stap 2. Spoel een verstopt afvoerputje door met een mengsel van soda en azijn. Dit zal de meeste etensresten verwijderen en heeft geen schadelijk effect op het milieu. Alternatieven voor de soda en azijn zijn koffiedik of cola. Deze bieden een vergelijkbaar resultaat.
gootsteen ontstoppen Heerhugowaard
 • Stap 3. Het is ook een optie om een chemisch reinigingsmiddel door de gootsteen te spoelen. Dit werkt meestal zeer goed, maar kan ook schade toebrengen aan de natuur of zelfs de riolering Ga daarom ook voorzichtig te werk.
 • Stap 4. Zoals eerder al genoemd is het reinigen van de sifon ook een probaat middel tegen rioolverstoppingen.
 • Stap 5. Blijft de gootsteen verstopt? Een allerlaatste redmiddel is het gebruik van een ontstoppingsveer. Deze is te huur bij menig bouwmarkt in de regio.
loodgieter met spoed inschakelen Heerhugowaard

Goedkope loodgieter nodig? Direct contact!

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter die u kan helpen bij het repareren van een verstopt riool, het opsporen van lekkages of de installatie van de verwarmingsketel? Dan bent u bij het loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Wij werken samen met vele specialisten op het gebied van de loodgieterswerken die u allen met alle plezier van dienst zijn. Via ons telefoonnummer 085 500 1645 komt u direct met een loodgieter in contact. Stelt u uw vragen liever schriftelijk of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Met spoed een loodgieter nodig? Bel direct met 085 500 1645!

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar indien u op zoek bent naar een erkend loodgietersbedrijf.

Werkgebied

Klantervaringen

Ik zag een natte plek op het plafond, daarboven is onze badkamer gesitueerd. Direct een loodgieter ingeschakeld om te achterhalen wat de oorzaak was. Bleek een kitrand lek te zijn. Goed opgelost.
Chantal de Brij, Heerhugowaard
Na een heftige regenbui zag ik dat het water van onze platte dak niet wegliep. Eenmaal aangekomen in de garage zag ik het ook op een plek druppen. Emmer eronder en snel de loodgieter gebeld. Keurig en snel verholpen.
Jelmer Steegma, Heerhugowaard
Na de aankoop van onze nieuwe woning wouden we het sanitair in de badkamer vernieuwen. Beiden zijn we niet zo handig dus via deze site in contact gekomen met een installateur. Leuk initiatief!
Sarah van het Hart, Heerhugowaard
Ik was op zoek naar een goedkope loodgieter voor het aanleggen en aansluiten van een waterleiding en buitenkraan. Snelle service, scherpe prijs en duidelijke communicatie.
Robbert de Bruyne, Heerhugowaard
Nu het van het koude weer is en de verwarming weer aan moet, hebben we gemerkt dat er af een toe een storing verschijnt op de display van onze Vaillant hr-ketel. Goed opgelost door deze vaklui!
Sander Janssen, Heerhugowaard

Landelijke dekking

De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Heerhugowaard. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

Missie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

Vestigingen

Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

Wij leveren nagenoeg alle merken