Loodgieter Geldrop

Heeft u last van een lekkage, problemen met uw riolering of dak? Dan is het zaak dit zo snel mogelijk op te lossen. De vakmannen van Loodgieter Nu helpen u uit de brand met uiteenlopende problemen. Doordat iedere gelieerde loodgieter beschikt over de juiste diploma’s en ervaring zijn wij u altijd snel en vakkundig van dienst! Heeft u acuut een loodgietersbedrijf in de omgeving van Geldrop nodig door lekkage aan bijvoorbeeld uw dak? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, wij nemen vervolgens snel contact met u op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Loodgieter Geldrop

Contactformulier

Na versturen van het formulier ontvangt u gratis maximaal 5 vrijblijvende offertes.
Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Terugbellen loodgieter

Allround loodgietersbedrijf Geldrop

Ieder loodgietersbedrijf in ons bestand biedt een allround dienstverlening aan. Dit houdt in dat wij beschikbaar zijn voor zeer uiteenlopende opdrachten. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van onder meer:

 • Herstellen van lekkage
 • Installatie, reparatie of onderhoud aan uw witgoed
 • Gas-, waterleiding en riolering aanleggen
 • CV-service en CV-ketel installatie
 • Riolering en waterafvoer ontstoppen
 • Dakdekker werkzaamheden

Heeft u een klus welke hier niet staat vermeldt? Geen nood. De monteur van Loodgieter Nu uit Geldrop helpt u toch graag waar het kan. Laat geheel vrijblijvend een terugbelverzoek achter via het contactformulier!

Lekkage reparatie

Lekkage is een probleem wat regelmatig voorkomt maar erg vervelend is. Lekkage kan veel schade aanrichten aan uw huis en interieur. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter. De specialist in de omgeving van Geldrop komt de situatie bekijken en repareert het lek. Vooral daklekkage is lastig te repareren. Voor de reparatie van lekkages hoeft u tegenwoordig niet meer bang te zijn voor veel beschadigingen aan de muur. De nieuwste technieken vereisen weinig hak- en breekwerk.

Direct contact – 24 uur per dag

Loodgieter Nu uit Geldrop is een erkende specialist, inzetbaar voor alle klussen op het gebied van water en warmte. Heeft u dus een probleem? Wij lossen het op en staan 24 uur per dag voor u klaar. Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en vermeldt uw probleem zo specifiek mogelijk. Ook kunt u een terugbelverzoek plaatsen. Wij bellen u dan om een afspraak met een aan ons gelieerd loodgietersbedrijf in te plannen.

Dakdekker

Dakdekker

Bij platte daken is er een verhoogd risico op daklekkages door het proces van vorst en dooi. Bij een schuin dak is een daklekkage vaker het gevolg van herfststormen en constructiefouten van onder andere een dakkapel of dakraam. Een daklekkage kan vervelende gevolgen hebben zoals schimmel en houtrot die hoge kosten met zich meebrengen. Zorg daarom dat u een lek zo snel mogelijk laat opsporen en repareren door een professional. Denk bijvoorbeeld aan de reparatie of het onderhoud aan dakgoten en regenpijpen.

Sanitair installatie en renovatie

Sanitair

Het renoveren van uw badkamer kan veel tijd en geld in beslag nemen. Het is echter ook mogelijk om het wooncomfort van uw badkamer te verhogen door kleine aanpassingen aan het sanitair. Laat een expert van Loodgieter Nu in Geldrop de installatie verzorgen van bijvoorbeeld een nieuw badkamermeubel of douchecabine. Onze ervaren medewerkers hebben kennis van alle regels en voorwaarden rondom afwatering, verlichting en legionella en zorgen ervoor dat alles snel en vakkundig wordt afgehandeld.

Verwarming 24/7 service

Verwarming

Om de verwarming in optimale staat te houden dient u de ketel regelmatig bij te vullen, en tevens de radiatoren af en toe te ontluchten. Daarnaast heeft een verwarming jaarlijks groter onderhoud nodig. Denk hierbij aan een controle van het expansievat, of een reparatie van de warmtewisselaar. Dergelijk groot onderhoud is alleen uit te voeren door een medewerker van een erkend loodgietersbedrijf. Met een periodieke onderhoudscheck zorgt u niet alleen voor een betere levensduur van de CV-ketel, maar vergroot u tevens het rendement.

Lekkage

Lekkage

Lekkage komt in alle soorten en maten voor in menig Nederlands huishouden. De meest gebruikelijke vormen zijn lekkende kranen en daklekkages. Daarnaast is het echter mogelijk dat er een lek ontstaat in de riolering, of dat de waterleiding dan wel verwarming een lekkage vertoont. Hebt u te maken met lekkage, dan is het van belang om zo snel mogelijk contact te zoeken met een erkend loodgieter in Geldrop. Deze kan het lek met innovatieve technieken voor lekdetectie opsporen en vervolgens het probleem verhelpen. Dankzij onze methoden neemt dit weinig tijd in beslag en bezorgen we u maar een klein beetje overlast. Wij garanderen dat elke loodgieter uit ons netwerk u snel en vakkundig zal helpen.

Riool Geldrop

Riool

In de meeste gevallen wordt een loodgieter uit ons loodgietersbedrijf ingeschakeld voor het ontstoppen van een afvoer of riolering. Wij voeren echter ook diverse andere klussen uit op het gebied van riolering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van een nieuwe riolering, het dichten van lekkages, of het opsporen van beschadigingen en slijtage in het riool met behulp van endoscopie: camera-inspectie. Door het inspecteren van de riolering kunt u boomwortels en andere verstoppingen vinden. Een dergelijke check vereist weinig hak- en breekwerk, maar kan er wel voor zorgen dat grote problemen en storingen in de toekomst worden voorkomen, waardoor het mogelijk is dat u hoge reparatiekosten voorkomt.

Loodgietersbedrijf Geldrop

Onderhoud

Zoals u weet is het gebruikelijk dat apparaten en bouwonderdelen zoals dakkapellen, kozijnen en zonneschermen regelmatig van onderhoud worden voorzien. Dergelijk onderhoud zorgt er niet alleen voor dat de levensduur van het product wordt verlengd, maar vaak ook voor een behoud van de fabrieksgarantie, en een besparing op de stookkosten. Veel van de onderhoudsklussen zijn met enige handigheid zelf uit te voeren, zoals het schoonmaken van dakgoten of het ontluchten van de verwarming. Andere klussen kunt u beter overlaten aan een erkend professional. Zo is bijvoorbeeld de controle van het expansievat of de warmtewisselaar een klus voor een erkend vakman uit Geldrop.

Rookgasdetectie

Lekdetectie

Op het gebied van lekdetectie zijn er verschillende technieken die een ervaren loodgieter van een loodgietersbedrijf uit Geldrop kan toepassen. Zo is er voor het detecteren van een daklekkage rookgasdetectie mogelijk. Hierbij wordt er gas onder de dakspanten gespoten, waarna men aan de buitenzijde kan zien waar dit ontsnapt en het lek zich bevindt. Andere methoden voor het opsporen van een lekkage zijn thermografie, en ultrasone lekdetectie. Wanneer er een lek in een waterleiding is ontstaan, dan zult u dit meestal pas laat merken. Wees daarom altijd alert op veranderingen in de luchtvochtigheid in huis, de tijd dat het duurt voordat u warm water heeft, en de aanwezigheid van ongedierte. Zo blijft u problemen voor.

Ontstoppingsbedrijf Geldrop

Ontstoppingsbedrijf

Een vakman van een loodgietersbedrijf heeft vaak niet alleen ervaring met het onderhoud van het sanitair, of de reparatie en installatie van het riool, maar kan u tevens helpen bij het ontstoppen van zowel de riolering, als de afvoer van de douche, en de gootsteen. Toch raden wij aan bij een verstopping eerst zelf aan de slag te gaan. Maak gebruik van één van de vele huis- tuin- en keukenmiddeltjes zoals soda en azijn, of koffiedik om de gootsteen te ontstoppen, of kies voor een standaard plopper voor het ontstoppen van de wc. Hebt u diverse middelen geprobeerd, maar blijft het riool verstopt? Dan wordt het tijd om een erkend loodgieter in te schakelen. Deze kan met behulp van geavanceerde methoden de verstopping voor u oplossen.

zelf kraan vervangen

Zelf kraan vervangen

Wanneer een kraan te ver verkalkt is, dan heeft ontkalken geen effect en zal het nodig zijn de kraan te vervangen. Veel van onze klanten denken dat zij een loodgieter van een loodgietersbedrijf moeten inschakelen om een keukenkraan te laten vernieuwen. Dit is echter niet nodig. Met een beetje handigheid kunt u in enkele stappen zelf de keukenkraan monteren, zonder hulp van een ervaren loodgieter. Onze specialisten uit Geldrop hebben voor u een stappenplan opgezet waarmee dit mogelijk is.

 • Stap 1. Begin met het afsluiten van het water. Dit doet u door de hoofdkraan af te sluiten. Houdt er wel rekening mee dat uit de slangen en buizen nog steeds water kan komen lopen. Plaats daarom een bak of handdoek onder de kraan.
 • Stap 2. Koppel de aansluiting los. Verwijder daarna de keukenkraan. De meeste keukenkranen zitten vast met een buis met schroefdraad, die aan de andere zijde is vastgezet met een plaatje, moer en sluitring. Gebruik een waterpomptang om de moer los te draaien.
 • Stap 3. Monteer de nieuwe kraan. Steek de buis met schroefdraad door het keukenblad en schroef aan de onderzijde de moer vast. Heeft u tevens een vernieuwd aanrechtblad? Dan moet u hier een gat in (laten) boren. Controleer altijd of de kraan recht staat voordat u deze aansluit.
 • Stap 4. Daarna kunnen de aanvoerpijpjes worden bevestigd. Bij de meeste woningen zit de pijp voor het warm water links. Koop bij een bouwmarkt extra knelkoppelingen voor het vastzetten van de pijpleidingen. Daarna kunnen de aanvoerslangen worden bevestigd.

Zelf lekkage opsporen

Wie vermoedt dat hij last heeft van lekkage in de douche, kan direct een erkend loodgieter uit Geldrop inschakelen. Het is echter ook mogelijk om met een paar eenvoudige stappen eerst te kijken of u zelf de locatie van het lek kunt achterhalen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft zijn een schroevendraaier en een aardappelmesje. Begin altijd met de tegels en voegen in de douche. Controleer of de tegels hol klinken of niet, en schraap met het aardappelschilmesje langs de voegen. Brokkelende voegen zijn een teken van vocht achter de muur. Een volgende stap is het controleren van de kitranden. Ook deze zijn met een aardappelschilmesje of schroevendraaier te controleren op schade. Als u dan nog geen locatie voor de lekkage hebt gevonden, dan kunt u nog de rozetten en de douchekraan inspecteren.

Zelf afvoer ontstoppen

Zoals eerder al aangegeven zijn er verschillende technieken voor het ontstoppen van de afvoer. De meest handige techniek is een mengsel van soda en azijn, dat vele vetten en dergelijk zal oplossen. Heeft het mengsel van soda en azijn geen effect? Dan kunt u ervoor kiezen om een chemisch reinigingsmiddel te gebruiken. Kijk hierbij wel goed naar de eigenschappen van het product, enkele reinigingsmiddelen hebben een nadelig effect op het milieu. Werken deze methoden niet? Het is ook een optie om de sifon los te koppelen en te reinigen. Als de sifon los is gehaald, dan kunt u tevens met een borstel of stokje proberen de zijkant van de buis te reinigen. Als het u niet lukt de verstopping te verhelpen, dan is de hulp van een erkend loodgieter noodzakelijk. Deze kan met een ontstoppingsveer de verstopping oplossen.

Zelf wasmachine aansluiten

Een laatste klus waarvoor u niet perse de ondersteuning van een vakman nodig hebt is het aansluiten van de wasmachine. Een wasmachine aansluiten bestaat uit diverse stappen, en vereist enige technische kennis, maar is niet heel ingewikkeld. Met het onderstaande stappenplan hebt u uw wasmachine in korte tijd snel en vakkundig geplaatst. Bent u aan het werk begonnen, maar hebt u toch nog de hulp van een erkend loodgieter nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zijn u met plezier van dienst.

 • Stap 1. Plaats voordat u begint een lekbak op de plek van de wasmachine. Door hieronder een anti-tril plaat te installeren voorkomt u dat u geluidsoverlast krijgt.
 • Stap 2. Schuif de wasmachine zo dicht mogelijk bij de plaats waar hij moet komen te staan, en prepareer deze. Haal de verhuisschroeven uit de trommel, en draai de wasmachine in de juiste positie.
 • Stap 3. Sluit daarna de aanvoerleiding aan. De aansluiting hiervoor zit meestal in de rechterbovenhoek. Het uiteinde van deze leiding kan vervolgens op de kraan aangesloten worden met een beetje teflontape dat u om de schroefdraad wikkelt.
 • Stap 4. Controleer of de aanvoerleiding niet lekt en sluit daarna de afvoerleiding aan.
wasmachine aansluiten
 • Stap 5. In de meeste gevallen is de afvoerleiding al aan de wasmachine gemonteerd. Hebt u een langere afvoerslang nodig? Koop deze dan bij de lokale bouwmarkt.
 • Stap 6. Zet de afvoerslang daarna op de afvoer. Gebruik eerst nog even een afdekdop om de wasmachine zonder problemen op zijn plek te kunnen zetten.
 • Stap 7. Zet de wasmachine goed neer, en maak deze daarna waterpas. Dit kan door de pootjes te verstellen.
Vrijblijvende offertes

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend loodgietersbedrijf in Geldrop voor installatie van sanitair? Zoekt u naar een ervaren dakdekker die u kan bijstaan bij het leggen van een nieuwe dakbedekking? Of wilt u meer weten over de mogelijkheid voor het vervangen van uw sanitair? Via het contactformulier kunt u uw vragen stellen. Deze worden zo spoedig mogelijk door één van onze professionals beantwoord. Daarnaast is het mogelijk om een geheel gratis en vrijblijvend offerte aan te vragen voor één van onze diensten. Vergelijk deze aan de hand van uw eisen en budget, en kies vervolgens voor een loodgietersbedrijf dat bij u past!

Direct Contact

Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

Wij staan dag en nacht voor u klaar indien u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf. Geheel vrijblijvend contact!
Direct Contact

Werkgebied

Klantervaringen

Door de storm van afgelopen weekend waren er een aantal dakpannen gesneuveld. Gelukkig werd het snel gerepareerd door het loodgietersbedrijf zodat een daklekkage is voorkomen.
Jesper van Kommer, Geldrop
Vorige week raakte ons toilet verstopt. Erg vervelend, zeker omdat we dit weekend gasten verwachtten. De mensen van het loodgietersbedrijf waren gelukkig snel ter plaatse en hebben het gerepareerd. De visite kon dus toch nog komen.
Daan Koopmans, Geldrop
Wij wonen op een oude boerderij uit de jaren 1920. Afgelopen jaar vonden we het hoog tijd om een CV te laten installeren. De oude gaskachel was echt aan toe aan vervanging. De mensen van Loodgieter Nu hebben goed geadviseerd en de ketel ook direct geplaatst. Wat een service!
Brigitte van Loon, Geldrop
De badkamer was toe aan een renovatie. Wij vinden het belangrijk klussen als deze uit te besteden aan een lokaal loodgietersbedrijf. Via Loodgieter Nu vonden wij een bedrijf uit de buurt die alles voor ons heeft geïnstalleerd. Erg makkelijk.
A. Overberg , Geldrop
We kwamen thuis na een weekje vakantie en constateerden een lekkage aan ons dak. Snel een loodgietersbedrijf ingeschakeld via deze service. Goed geholpen en de prijs viel alles mee!
M. De Wacht, Geldrop

Landelijke dekking

De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Geldrop. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

Missie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterwerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

Vestigingen

Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

Wij leveren nagenoeg alle merken