Loodgieter Den Bosch

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter in de omgeving van Den Bosch? Wij brengen u in de contact met een loodgietersbedrijf bij u in de buurt die alle werkzaamheden snel en vakkundig uitvoert. Wij staan ook in Den Bosch voor u klaar voor het repareren van een lek in een waterleiding, het repareren en onderhouden van uw cv ketel of bijvoorbeeld het aanleggen van een gasleiding.

Wenst u meer informatie of direct een vakman aan de lijn? Bel ons dan via telefoonnummer 085 500 1647. Stelt u uw vraag liever per mail? Vul dan het contactformulier in, wij nemen snel contact met u op.

085 500 1647
loodgieter Den Bosch

Contactformulier

Klik en bel!

085 500 1647

24/7 service bij spoed

Als er een lek is ontstaan in uw gas- of waterleiding dan wilt u graag zo snel mogelijk contact met een echte vakman uit Den Bosch. U wilt dat de loodgieter zo snel mogelijk bij u langs komt om de schade te beperken. Wij hebben 24 uur per dag en 7 dagen per week bezetting zodat er altijd een loodgieter bij u langs kan komen. Lekkage kan ontzettend veel schade veroorzaken aan uw meubilair, vloer en muren. Om die schade te voorkomen of te beperken is het verstandig om direct een loodgieter in te schakelen.

Allround loodgietersbedrijf

Het is fijn als een loodgieter direct alle problemen op kan lossen. Een allround loodgietersbedrijf is hiervoor de oplossing. Door hun brede kennis kunnen zij de volgende werkzaamheden bij u thuis uitvoeren:

 • CV service
 • Het herstellen van lekkage
 • Installatie van sanitair
 • Riolering service
 • Inspecteren van uw dak
 • Werkzaamheden aan uw verwarming

Lekkage verhelpen

Een lekkage in uw woning wilt u natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Een daklekkage kunt u proberen te voorkomen door uw dak regelmatig te controleren op zwakke punten. Voor het controleren van uw dak kunt u tevens een loodgieter inschakelen. Een vakman heeft voldoende ervaring met het werken op grote hoogte en weet wanneer uw dak aan onderhoud toe is. Natuurlijk kunnen er ook lekkageproblemen ontstaan in uw badkamer of keuken. Om grote vochtproblemen te voorkomen is het aan te raden om met spoed een loodgietersbedrijf uit Den Bosch in te schakelen. Zij kunnen dan een lekdetectie uitvoeren en het lek met spoed verhelpen.

Snel en vakkundig geholpen

Wie contact opneemt met het loodgietersbedrijf voor ondersteuning bij het herstellen van een daklekkage, de installatie van sanitair of het inspecteren van de riolering, wordt gegarandeerd snel en vakkundig geholpen. Al onze specialisten hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied en zijn uitstekend gediplomeerd. Of het nu gaat om hulp bij lekkage, installatie, onderhoud of reparatie wij zijn u met alle plezier van dienst in Den Bosch.

daklekkage in Den Bosch

Dakdekker

Een daklekkage is altijd zeer vervelend en kan veel mogelijke schade tot gevolg hebben zoals houtrot, schimmel en andere vormen van waterschade. Om grote problemen en onnodige reparaties te voorkomen is het belangrijk dat u bij een lekkage snel contact opneemt met een ervaren dakdekker. Deze repareert het lek vakkundig, en kan u ook helpen om lekkages in de toekomst te voorkomen. Andere taken van een dakdekker zijn het schoonmaken van de dakgoten en het repareren van dakbedekking.

Reparatie dakgoot

Klanten uit Den Bosch denken vaak dat zij bij beschadigingen aan de dakgoot, de hele dakgoot moeten laten vervangen. In sommige gevallen is het echter goed mogelijk om de schade met een simpele reparatie te herstellen. Dit is één van de taken van een loodgieter uit Den Bosch. Kunststof dakgoten kan een loodgieter eenvoudig repareren met behulp van EPDM. EPDM is een synthetisch rubber dat de barsten in dakgoten goed zal dichten. Is een reparatie niet rendabel, dan zal de loodgieter u adviseren de dakgoot alsnog te laten vervangen.

rioleringswerkzaamheden Den Bosch

Riolering

Wanneer uw riool verstopt raakt, dan zijn er diverse ontstoppingsmethoden die u zelf zou kunnen proberen. Ontstop uw afvoer bijvoorbeeld met behulp van soda en azijn, of het doorspoelen van koffiedik. Het is tevens een optie om chemisch ontstoppingsmiddel toe te passen, dit is echter slecht voor het milieu. Hebben deze methoden geen effect? Stel u dan in verbinding met een erkend loodgieter uit Den Bosch. Deze kan het riool ontstoppen of met behulp van camera-inspectie controleren.

Afvoer verstopt

Een afvoer die verstopt zit is erg vervelend en kan leiden tot grotere lekkages. Als de afvoer verstopt zit, krijgt het water namelijk niet de kans om weg te stromen. Wanneer dit langdurig in uw gootsteen of douche blijft staan kan het voorkomen dat dit in uw muur of vloer trekt, met vochtplekken als gevolg. In de keuken is het mogelijk om de gootsteen te ontstoppen door de sifon los te maken en te reinigen. Bij een verstopt doucheputje is dit lastiger. Schakel daarom een ervaren ontstoppingsbedrijf uit Den Bosch in.

verwarmingsservice Den Bosch

CV-service

Het is gemiddeld eens in de 15 jaar nodig om uw verwarming te vervangen door een nieuw exemplaar. Zelfs wanneer uw ketel nog goed genoeg werkt raden wij aan te kijken naar de mogelijkheden en kosten voor vervanging. De nieuwere modellen leveren namelijk een veel hoger rendement, en besparen daarmee op het verbruik van fossiele brandstoffen. Wij kunnen u helpen bij de installatie van een nieuwe verwarmingsketel, maar ook bij het periodiek onderhoud. Zo bent u zeker van het behoudt van de fabrieksgarantie.

CV-ketel storing

Menig loodgietersbedrijf uit Den Bosch biedt tevens een cv-service aan. Deze cv-service komt goed van pas als uw cv-ketel regelmatig een storing aangeeft. Een regelmatige storing is een teken van ouderdom, maar kan in de meeste gevallen redelijk voorkomen worden door regelmatig onderhoud te laten plegen. Heeft u voor het eerst een storing? Controleer op het display of er een code aangegeven staat. Met deze code is het eenvoudig te achterhalen hoe u de storing kan verhelpen.

Direct Contact

Lekkage in uw dak, waterleiding of sanitair?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan van een loodgieter uit Den Bosch
Direct Contact
lekkage opsporen en verhelpen

Lekkage

Een lekkage kan op verschillende manieren ontstaan. Zo is het mogelijk dat een daklekkage optreedt door een verschoven dakbedekking, of dat de waterleiding of het riool lekt door een verstopping. Wat de oorzaak van een lekkage ook is, het is zaak dat deze zo snel mogelijk opgespoord wordt. De medewerkers van het loodgietersbedrijf maken hiervoor gebruik van diverse geavanceerde technieken. Zo sporen wij een daklekkage op met behulp van rookgasdetectie, en een lek in de waterleiding met behulp van ultrasone detectie. Deze methoden vereisen weinig hak- en breekwerk wat voor u zeer voordelig is en weinig overlast geeft.

Lekkage opsporen

Het is noodzakelijk dat het opsporen van lekkages met spoed gebeurt. In de meeste gevallen is het opsporen van het lek echter een lastige opgave. Bij lekkages in huis ligt de oorzaak veelal in de badkamer, keuken of waterleidingen. Weet u niet zeker waarom u last heeft van lekkages? Controleer dan of het kitwerk in de badkamer nog op orde is. Hetzelfde geldt voor het voegwerk. Wanneer dit poreus wordt neemt de muur het water op, met vervelende gevolgen.

nieuw sanitair plaatsen Den Bosch

Sanitair

Gaat u de gehele badkamer renoveren, en bent u op zoek naar manieren om te besparen op de kosten? Voor het aanschaffen van nieuw sanitair raden wij aan te kijken naar de diverse outletshops in de regio van Den Bosch. Bij dergelijke winkels kunt u vaak zeer goedkoop sanitair aanschaffen dat wel van hoge kwaliteit is. Dit komt doordat de producten uit verouderde productielijnen komen. Hebt u nieuw sanitair uitgekozen, en wilt u zeker zijn van een goede installatie? Eén van onze loodgieters helpt u graag met deze klus. Wij garanderen dat hij de taak snel en vakkundig afhandelt, waardoor u binnen korte tijd van een optimaal wooncomfort geniet.

Sanitair reparatie

Heeft u last van lekkend sanitair, zoals uw toilet of bad? Schakel dan een loodgieter uit Den Bosch in voor een reparatie. Lekkages in de badkamer komen met enige regelmaat voor. Vaak ligt het aan het voeg- of kitwerk. Een kitrand die niet goed hecht laat nou eenmaal enorm veel vocht door. Door slijtage is het van tijd tot tijd noodzakelijk om de kitranden te repareren. Dit doet de loodgieter door de oude kitrand te verwijderen en een nieuwe kit aan te brengen.

installatie loodgieter Den Bosch

Erkend installateur

Wanneer u de verwarming laat vervangen door een nieuw exemplaar, dan is het van belang dat deze op correcte wijze geïnstalleerd wordt. Hiervoor gelden algemene regels in Nederland, die opgesteld zijn door het NEN. Daarnaast verschilt het per model en merk welke exacte voorwaarden er zijn opgesteld omtrent de installatie van een verwarmingsketel. In ieder geval moet de rookgasafvoer helemaal correct zijn afgesteld om problemen met koolmonoxide te voorkomen, en dient er rondom het apparaat 10cm ruimte te zitten voor eventueel onderhoud en reparatie. Ook voor de installatie van sanitair gelden verschillende regels.

Hoe vindt u een goede loodgieter?

Wij snappen dat u op zoek bent naar een goede loodgieter. Er bestaan gelukkig diverse keurmerken die aangeven dat u te maken heeft met een ervaren en erkend loodgieter. Eén certificaat waar u in ieder geval op kan letten is het algemene certificaat van UNETO-VNI. Deze geeft aan dat de loodgieters in kwestie beschikken over alle benodigde diploma’s. Daarnaast raden wij u aan om te vragen naar recensies of ervaringen van vrienden en kennissen zodat u een duidelijk beeld heeft van de kwaliteiten van het loodgietersbedrijf.

Lekdetectie technieken

Vermoedt u lekkageproblemen in uw woning? In sommige gevallen is het lek eenvoudig op te sporen. Wanneer uw wasmachine gelekt heeft bijvoorbeeld, of wanneer er een plas water rond uw wc staat. In sommige situaties is een lekdetectie echter niet zo eenvoudig. Dit is vooral het geval als het gaat om een gesprongen waterleiding of een lek in de vloerverwarming. Deze leidingen worden namelijk vakkundig weggewerkt in de muren en vloeren. Als u de complete leiding bloot moet leggen om te achterhalen waar het lek precies zit, loopt de schade door het breekwerk enorm op. Probeer het opsporen van het lek daarom niet zelf, maar schakel een loodgietersbedrijf uit Den Bosch in voor een professionele lekdetectie. Afhankelijk van de aard van de lekkages maakt het loodgietersbedrijf gebruik van verschillende lekdetectie technieken. De drie meest voorkomende lekdetectie technieken zijn: ultrasoon detectie, rookgasdetectie en thermografie.

Maar hoe werkt het opsporen van lekkages dan?

Met thermografie maakt de loodgieter gebruik van warmtebeelden. Met een speciale camera is precies te zien waar de temperatuur in uw vloer of muur afwijkt. Dit duidt op de locatie van de lekkage. In het geval van rookgasdetectie wordt er gebruik gemaakt van rook. Dit wordt ergens in gespoten en u heeft het lek gevonden wanneer u de rook ergens naar buiten ziet komen. Ultrasoon lekdetectie werkt op een soortgelijke manier, alleen wordt er gebruik gemaakt van een ultrasoon geluid in plaats van rook.

lekdetectie in Den Bosch
lek oplossen Den Bosch

Lekkage gevonden, wat kunt u zelf doen?

Als u het lek gevonden hebt, dan zijn er een aantal zaken die u kunt uitvoeren om het probleem te verhelpen, en ervoor te zorgen dat u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet. Deze zaken vindt u in het onderstaande stappenplan. Is er een probleem dat u niet zelf kunt afhandelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een erkend loodgieter uit het loodgietersbedrijf. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

 • Stap 1. Schakel de hoofdkraan uit. Dit lost de vochtproblemen niet op, maar zal er wel voor zorgen dat er geen water meer uit een lek stroomt.
 • Stap 2. raai de aansluitingen van de douche- of keukenkraan aan met een waterpomptang. Dit kan een boel problemen oplossen.
 • Stap 3. Vervang eventueel de kraanleertjes.
 • Stap 4. Wanneer de achterliggende oorzaak voor de lekkage is gevonden, kunt u de kitranden opnieuw kitten.

Zelf waterlekkage opsporen

Er zijn verschillende soorten lekkages die in en om huis op kunnen treden. De meeste lekkages zijn lastig te vinden omdat ze optreden bij de waterleiding. Dergelijke kleine lekkages zijn alleen te vinden met één van de speciale lekdetectie technieken waarover een loodgieter beschikt. Grotere lekken kun t u echter proberen zelf op te sporen. Het eerste wat u hiervoor moet doen is het controleren van de zichtbare waterleidingen. Kijk of er ergens condens op staat, en check de achterliggende muur op eventuele houtrot of schimmel. Dit is een teken van een probleem met de waterleiding. Vervolgens kunt u op de tegels kloppen om te horen of hier holle ruimte achter zit. Een derde stap in het vinden van lekkages in huis is het controleren van de voegen en kitranden. Wanneer de voegen brokkelen dan is het een teken van vochtproblemen. Heeft u bij de voegen, tegels en waterleidingen geen lek gevonden? Dan kan het zijn dat er bij de doucherozetten een probleem is. Door deze opnieuw aan te draaien kan een lek worden verholpen.

Zelf sifon vervangen

Wanneer u veel etensresten of vet door de gootsteen spoelt, dan zal de afvoer verstopt raken. De ergste verstopping vindt vaak plaats in de sifon. De sifon, ook wel zwanehals is het u-vormige gedeelte in de afvoerbuis dat dient voor het voorkomen van stankoverlast uit de afvoer. De bocht in deze U is een verzamelplaats voor vuil en etensresten. In de meeste gevallen is het daarom bij het ontstoppen van de gootsteen voldoende om de sifon te reinigen. Als het niet meer lukt om de zwanehals schoon te krijgen of wanneer deze lekt dan kunt u dit onderdeel zelf vervangen. Koop bij de bouwmarkt in Den Bosch een nieuwe sifon, waarbij u goed naar de diameter moet kijken. Schakel thuis de hoofdkraan uit en schroef de sifon los. Plaats een emmer onder uw werkplek om wateroverlast voor te zijn. Kijk goed naar de manier waarop de rubberen ringen en andere onderdelen zijn geplaatst, en plaats daarna de nieuwe zwanehals. Draai alles goed aan en zet daarna de hoofdkraan weer open. Controleer vervolgens of er geen water tussen de verschillende afvoeronderdelen uit lekt.

Zelf gootsteen ontstoppen

Een laatste klus waarover wij u graag meer informatie willen geven is het ontstoppen van de gootsteen. Dit is een taak waarvoor u verschillende huis- tuin- en keukenmiddeltjes kunt toepassen. De loodgieters uit het loodgietersbedrijf in Den Bosch hebben een aantal van deze middeltjes voor u op een rijtjes gezet die u achtereenvolgens kunt toepassen. Op deze manier wordt uw gootsteen snel weer schoon, zonder dat u hiervoor hoge kosten kwijt bent.

 • Stap 1. Probeer eerst een standaard ontstopper. Zorg ervoor dat het rubberen gedeelte tijdens het ontstoppen niet loslaat voor het grootste effect.
 • Stap 2. Gebruik een mengsel van soda en azijn om door de afvoer te spoelen. Dit zal verschillende vuilresten oplossen.
 • Stap 3. Alternatieven voor het soda en azijn mengsel zijn koffiedik, en goedkope cola.
sifon verstopt
 • Stap 4. Het reinigen van de sifon is hierboven al genoemd als een succesvol middel tegen verstopping.
 • Stap 5. Een laatste middel is het gebruik van een ontstoppingsveer. Deze is te huren bij een lokale bouwmarkt.
contact loodgietersbedrijf Den Bosch

Goedkope loodgieter nodig? Direct contact!

Hebt u vragen over de verschillende diensten die een dakdekker uit ons netwerk voor u kan uitvoeren? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het aanleggen van een extra riool? Of bent u benieuwd naar de kosten voor de installatie van een nieuwe douche, wc, of verwarming? Via het contactformulier kunt u eenvoudig en snel al uw vragen stellen, of een offerte op maat aanvragen. Geef hiervoor zo exact mogelijk uw wensen en budget aan, en wij zorgen dat u binnen twee werkdagen een offerte van een loodgietersbedrijf uit Den Bosch krijgt toegestuurd. Voor een directe verbinding met een loodgieter belt u met 085 500 1647.

Met spoed een loodgieter nodig? Bel direct met 085 500 1647!

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar indien u op zoek bent naar een erkend loodgietersbedrijf.

Werkgebied

Klantervaringen

Ik zag een natte plek op het plafond, daarboven is onze badkamer gesitueerd. Direct een loodgieter ingeschakeld om te achterhalen wat de oorzaak was. Bleek een kitrand lek te zijn. Goed opgelost.
Chantal de Brij, Den Bosch
Na een heftige regenbui zag ik dat het water van onze platte dak niet wegliep. Eenmaal aangekomen in de garage zag ik het ook op een plek druppen. Emmer eronder en snel de loodgieter gebeld. Keurig en snel verholpen.
Jelmer Steegma, Den Bosch
Na de aankoop van onze nieuwe woning wouden we het sanitair in de badkamer vernieuwen. Beiden zijn we niet zo handig dus via deze site in contact gekomen met een installateur. Leuk initiatief!
Sarah van het Hart, Den Bosch
Ik was op zoek naar een goedkope loodgieter voor het aanleggen en aansluiten van een waterleiding en buitenkraan. Snelle service, scherpe prijs en duidelijke communicatie.
Robbert de Bruyne, Den Bosch
Nu het van het koude weer is en de verwarming weer aan moet, hebben we gemerkt dat er af een toe een storing verschijnt op de display van onze Vaillant hr-ketel. Goed opgelost door deze vaklui!
Sander Janssen, Den Bosch

Landelijke dekking

De afgelopen jaren is Loodgieter Nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Kwalitatief goed werk en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij de laatste jaren flink zijn gegroeid, zijn wij tot op heden in staat om een landelijke dekking te bieden. Menig loodgietersbedrijf uit het hele land zijn bij ons aangesloten, zo ook bij u in Den Bosch. Op deze manier zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn in het geval u met spoed een specialist nodig heeft. Wel zo gemakkelijk in het geval van een verstopte riolering of een hardnekkige lekkage.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom worden alle monteurs, die zich bij ons hebben aangesloten, regelmatig gecontroleerd op geleverd werk en klantvriendelijkheid. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat uw klus op een juiste manier wordt afgehandeld.

Missie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij bieden snelle service, kwalitatief goed loodgieterswerk en een landelijke dekking tegen een betaalbare prijs. Hieronder een overzicht van alle provincies waarin wij werkzaam zijn.

Vestigingen

Wij bieden u een landelijke dekking. Er is dus altijd een vestiging van ons bij u in de regio. In onderstaand overzicht hebben we de grootste vestigingen uit uw provincie geselecteerd. Staat uw woonplaats er niet op? Klik op dichtstbijzijnde plaats.

Wij leveren nagenoeg alle merken